steen Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Tegyük fel, hogy a fenti kép a design hiányosságai ellenére egy autóbuszt ábrázol. Tényleg nem olyan fontos a részletesség a megfejtés szempontjából. Nos a kérdés az, hogy merre megy a busz? Jobbra vagy balra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRyder Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Ki mondta hogy csak jobbra, és balra mehet? Felfelé nem repülhet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Huh ez fárasztó válasz: el is süllyedhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 szerintem... gumicsirke. szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Szerintem balra, mert a bal oldali kereke előrébb van, és általában az első kerék a busz elejéhez közelebb van, mint a hátsó kerék a busz hátuljához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Természetesen balra.... Ráadásul nem magamtól vagyok ilyen okos, olvastam valahol.... ....nem látszódnak az ajtók.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 bal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
steen Posted Január 3, 2007 Author Share Posted Január 3, 2007 Szuszkánál a pont! Az ajtók valóban a túloldalon vannak, így a busz balra megy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Ha az ajtók alapján gondolkozunk akkor Mo-n balra Angliában viszont jobbra menne Na akkor most jobbra vagy balra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
steen Posted Január 4, 2007 Author Share Posted Január 4, 2007 Feladom, ez tényleg sz@r volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackIQ Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 szeintem elöre megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 csakis a bal lehet(mint ahogy azt már megmondták) elég paintos az ábrázolás :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemBen Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Tegyük fel, hogy a fenti kép a design hiányosságai ellenére egy autóbuszt ábrázol. Tényleg nem olyan fontos a részletesség a megfejtés szempontjából. Nos a kérdés az, hogy merre megy a busz? Jobbra vagy balra? Melyik országban vagyonk? (Kinai feladat egyébként, ja... ovódásoknak) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Akkor neked tudnod kellene,h melyik ország!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 a kínaiak okosemberek... nekem azért kellne gondolkodnom, hogy vajh merre is megy de mivel megmondtátok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Egy helyben áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 tolat ; ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Szerintem balra mert rövidebb az eleje... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 jobbra, mert az első kerék hátréb van a busz elejétől, mint a hátsó kerék a busz végétől elől van az ajtó most gondoljatok már normálisan bele!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dénes bá Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Balra megy, mert a másik oldalon van az ajtó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 szerintem ez egy vasúti vagon,tehát a busz nem megy sehova szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 jaja figyeljetek!!!!!!!!!!! átb***ás az egész! az nem is busz!!!!!!!!!! KONZERVESDOBOZOK A SPÁRBAN!!! nézzétek meg jobban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Magyarországon balra, Angliában és egyéb ilyen hülye helyeken jobbra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 háát én nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 jobbra tolat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Szerintem meg "jó nagyfa*ku négerekkel állni a szélben"!!!! Egyébként meg,az ajtós téma hülyeség mert ez az új ikarus ami ajtó nélküli!!! Úgy teleportálják be a népeket!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Ha már itt tartunk: A következő buszon rajta leszek én is.......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorb Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 jobbra+balra is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulytalan Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 balra az ajtók miatt! de lehet hogy tényleg csak egy konzervdoboz és mögötte van a busz :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyorotyere Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Balra menne ha elindulna!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts