jemo69 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 csak optimistán! én remélem a Hold felrobban és egy új civilizáció kezdődik mint az Időgépben... bocsi h ezt megint leírom mint a másik topicban de télleg röhögnék ha megtörténne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 amúgy az időgépbe mér robbant fel a hold? Mert atomrobbantásokkal módosították a pályáját, és kettéhasadt az egész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
redblue Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Szerintem még mielött jön a meteorit az ufók megmentenek XD mert még 30 éve küldtek fel az űrbe egy naprendszeren kivülre egy űrszondát egy platina lapot tettek bele amire rávolt rajzolva a nap rendszerünk meg az ember meg ilyenek állítólag vmi olyan bolgyóra küldték el ahova 1 millió év múlva ér XD de addig ra persze szét porlad de hátha útközben megtalálják az úfók jah ha már űrszondáknál tartunk akkor olyat is olvastam hogy kiküldtek egyet naprendszeren kivülre és talált egy bolygót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider100 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 repülő emésztő meg repülő házak xD meg jetpack Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolesz008 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 gyün a "Világvége" hahaha... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 nem olvasom végig az egészet, de sztem nem lesz semmi nagy változás. mindenkinek marad az egy fej-két láb stb stb.. 1970 óta mi változott? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 azt nem jósolták,hogy mitől? pl atomháború? Nagy hülyeségeket mondtok a jóslattal kapcsolatban, mivel egyáltalán nem a kipusztulásról szól, hanem arról hogy minden meg fog változni és sokkal jobb lesz. 2012 dec 22-én telik el pontosan egy kozmikus év ami 25920 év aszthiszem. Igencsak ekkor tér vissza egy kozmikus áramlat, ami elvileg beindította itt a Földön az éltetet, és minket is mutálni fog lehetőleg pozitívan, vagy kipusztít, nos ez is benne lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 addigra nem lesz semmi mer 2012-ben megsemmisül a világ...komolyan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Ez egy jó kérdés...sztem felrobban vagy globálisan felmelegedik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
derce Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 hát ha ilyen ütemben melegszik az idő évről évre akkor semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Ha túléljük ezt a globális felmelegedést, akkor jön egy atomháború és a föld visszatér oda, ahonnan indult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 belese merek gondolni :S :S... ami most folyik a világban... (iszonyatos szennyezés, energiapazarlás stb.) Isten tudja mi lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKalóz Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 szvsz ha a 2012-es dolog nem lenne, akkor jó meleg lenne ill. a vízért háború... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Sztem kihalunk addigra Simán... vagy nagyon-nagyon szar lesz... Egyébként a maják azt jósolták, 2012 dec. valahányadikán hal majd ki az emberiség... ez egy 4000 éves jóslat, és bár volt már ilyenre példa, azért kívánics vagyok ebben van valami! i.e.nemtom mennyivel megjósolta nemtom ki, hogy egy adolf hitler nevű ember(egy betűt eltévesztette a nevét nemtom melyiket) rosz dolgokat fog csinálni, és meg is történt. azt is megjósolta, hogy egy repülő neki fog menni egy épületnek(WTC-nek a gyengébbek kedvéért)... ja amúgy halottam valami olyasmit, hogy nemtom melyik terror csoport vett egy pár bombát amivel fel lehetne robbantani az egész világot... lehet, hogy holnap felrobbantják és akkor mind meghalunk:D:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 nostradasmus láttam is egy dokumentumfilmet amiben szerepel. asszem fent is van a pirate-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 40évesen fogom a sörömet kortyolgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 érdekes eddig a többség elég borús képet festett a jövőt illetően majd 2030 dec végén visszatérek ehhez a topichoz és elmesélem (ha addig esetleg nem sikerülne teljesen lakhatatlanná tenni bolygónkat vagy ez a hatalamas civilizáltság ki nem pusztítana minket) amúgy szerintem nem sok minden fog változni 23 év alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 -Globális felmelegedés 60-100 fok -III. VH atombombával. -Meteorit becsapodas -Halálos vírus Egyszoval HALÁL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimyke Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Bruce Willis vagy Chuck Norris megmenti majd a világot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 barátom szerint ugyanaz lesz, mint most csak az autók lesznek gyorsabbak, és ugyanolyan technika lesz, mint most bár ebben nem igazán értek vele eggyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 jukatan feltételezésére: Vegyük alapul, a HP3-at, tehát ha a jövőből vissza jössz a múltba és megváltoztatod, akkor az már 1 másik (az akkori alternatív jövőben) már megtörtént, és én már most kurvára nem értem h mit magyarázok, de nézzétek meg a filmet, v olvassátok el a könyvet, én úgy képzelem el az időutazást, ahogy a feltűntette az író, tehát képtelenség, és most veszem észre h mijen hosszú marhaságot irtam, na mind1 XD (Jimyke 5lete is teccik, h Csak Norisz meg Brúsz összefog, elpusztítja a söpredéket, és mindenki jól él XD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Szerintem 2030-ra még roszabb lesz a levegő, világ minden sokat fog változni de rossz irányba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Szerintem 2030-ban már gépek csinálnak helyettünk mindent. (Mert mintha most nem?!) Akkor már a halott nagymamánkat is lehet klónoztatni meg össze-vissza keverni minden állatfajt. (fúj, macska-hal) Azért ezek túlzások... De szerintem nem sokkal lesz másabb, mint most. Vagy csak nem vesszük majd észre a változásokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 38-leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Nekem teljesen mind1, mert a főiskola után nem lesz munkám, a robotok fognak csinálni mindent helyettünk. Én meg majd valami hajléktalanszállóban éhenhalok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telvanni Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Mi ez hogy 2012-ben megsemisül a világ???? Miért irja mindenki ezt?? Mi lesz akkor? Már csak 5 van van 2012-ig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Chuck Norris és Bruce Willis megmenthetnék a világot de mivel egyszerre nem menthetik meg mert túl nagy energia szabadulna fel, ezért összevesznek mivel egyik sem vonul vissza, és hogy a Föld túlélje megküzdenek egymással és a győztes menti meg e Földet, de az összecsapás során megintcsak hatalmas energia szabadul fel, ami fölperzseli az egész bolygót, mivel nem kerülhetik el a sorsukat, ahogyan a Föld sem.... najó ez marha nagy baromság, ami egy tizedmásodperc alatt született meg a fejemben amikor Jimyke hozzászólását olvastam XD Asszem én már az első vagy második oldalon leírtam hogy sztem mi lesz.De bővítem még.Szerintem ha most 35-40 fok van nyáron, akkor jövő nyáron 45-50 fok lesz amit már elég nehezen viselünk el, és az azt követő nyáron már 55-60 fok lesz, amibe már bele is halhat sztem minden ember.DE, lehet a jövő nyár 45-50 foka annyira tönkreteszi a károsanyag kibocsátó műszereket, épületeket hogy a 45-50 foknál már nem lesz melegebb, mert nem működnek ezek a cuccok, ÉS ha az emberek képesek értelmesen gondolkodni akkor egy ideig szüneteltetik ezeket, esetleg csak a legszükségszerűbbeket üzemeltetik, és akkor szépen helyreáll minden magától... hacsak benem indítják megint az okos emberkék az ilyen füsthányó cuccokat és megy minden tovább, és a dolgokat nem úgy fejlesztik hogy környezetkímélő legyen hanem hogy működjön 45-50 fokban, és akkor megyünk tovább, és akkor már tényleg olyan meleg lesz hogy belepusztul mindenki Cseppet sem vagyok derűlátó amúgy pont 2012 decemberében...amikor már hó sem lesz? akkor lesz az ötödik éve hogy nem látunk havat merthogy sztem idén sem lesz.Tavaly is már nagyon kevés volt... és az is 1 napig bírta.Téli délutánokon POLOban mentem haza a suliból...ez nevetséges Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Amiket olvastam... akkor nem veszek 30 ezerrt deszkát :D:D:D fölöslegesen XD am vicc... szerintemelfogynak az országok vizei és harc lesz a vizért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 hát én ha leszek mert lehet hogy a föld elpüsztül mert feléljük és elgázosítjuk akkor 38 éves leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 talán adigra meg lesz aPSP-én ki tudja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts