nagymagyar22 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Nem vagyok nagy horror mániás, de ez a Stay Alive(Ezt éld túl) nekem nagyon bejött. Videojáték+Magyar történelem van benne, zsír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agica89 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Hello meg szia mindenkinek Nagy horrorfan vagyok én is, nekem jöhet belezős, ijesztegetős, vérengzős minden mondjuk a horor-drámák, vagy pszicho-horrorok fognak meg leginkább, de van hogy csak történet nélküli, baltás, értelmetlen marcangolást akarok látni Elolvastam az előző hozzászólásokat is Japán, Koreai volnal bármikor jöhet, sztorik kiválóak (persze h akad kivétel: stacy:schoolgirl zombie? de ez is hatalmas ), pld a tale of two sister....az egyik leggyönyörűbb alkotás amit valaha is láttam...aki szereti az ázsiai cuccokat, annak ajánlom a battle royale-t, de csak az első részt !!! nah hát és igen....argento, fulci, romero.... isteni és nagy nevek.... tőlük is lehet válogatni, persze ne az, aki csak az "effektekkel telebombázott filmeket" imádja, hanem a kicsit régebbi, eszméletlen jó hangulatú horrorokat Én például a suspiria című horrort gyertyák mellett, egy pohár vörösborral néztem meg, felemelhetetlen érzés volt Persze vannak fimek, amik szerintem is nézhetetlenek, de ízlések és pofonok És aki Stephen King bácsi révén akar megismerkedni ezzel a műfajjal, annak könyörgöm, ne a filmeken keresztül tegye mindezt, hanem könyveken... Hogy Kinget idézzem: "Nem igazán érdekel, ha nem sikerülnek a könyveimből készült filmek. Ami viszont kiakaszt, mikor odajönnek hozzám, és közlik, hogy imádják a filmjeimet. Ilyenkor ezt mondom: 'Tudja van egy másik hivatásom is: Könyveket írok...." Jah egyébként nagy "kedvencek" (említeteken kívül): ginger snaps (ahhhhh...ez a film.... zene, sztori hangulat...minden nagyon ott van ), a kaptár (csak az egy!!! nekem a kettő nagyn nem tetszett), amit apropó nem is nagyon láttam megemlítve Mondjuk alap zombi-buzi vagyok sztem tök jó arcok szal értitek nah hát meg persze a mindenki által imádott Fűrészz itt is főleg első rész, többi is nézhető, de az egy a végével szinte pofon vágja az embert Nah majd írok még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 A Battle Royale akció-dráma-thriller, de nem horror. Amúgy én is ajánlom, a könyvet nemkülönben. A Tale of Two sisters pedig... zseniális! A Cinderella-t tudom még ajánlani, ami szintén koreai és a végén elég nagyot néztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agica89 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Nah akkor a Cinderella már csorog is lefelé Kíváncsi vok csak legyek túl a vizsgaidőszakon, és legyen egy kis időm ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Hali! Aki képben van a Halálos kitérő című filmmel és a kocsikkal az mondja el plíz, hogy Chris pontosan milyen típusú autóval kocsikázik az elején? Köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Egy 66-os Ford Mustanggal ha jól emlékszem.Kedvenc kocsim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Egy 66-os Ford Mustanggal ha jól emlékszem.Kedvenc kocsim Köszi az infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mészáros Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Van egy film aminek kellene a címe, mert el lett nekem mesélve naggyából h miről szól, csak a címét az se tudta aki mesélte. Na tehát volt egy család és asszem rokonokhoz indultak vendégségbe, út közben találtak egy utat amiről úgy gondolták hogy rövidebb, vagy nem tudom, az a lényeg hogy bementek egy erdőbe aminek nem volt vége. Ahogy mentek folyamatosan valamilyen módon meghalt valaki a családból és amint meghalt valaki azt látták hogy egy halottaskocsi viszi visszafelé és kopogtat az ablakán. Ennyit tudok róla, ha valaki felismeri pls írja be a címét. Előre is thx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Ez a Zsákutca (Dead end) c. film. Elég érdekes alkotás, de azért szeretem az ilyet is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mészáros Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Ó, nagyon köszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 Nekem a kedvencem a pl. Feltámadás...meg a Fűrész filmek...meg a Kocka meg még van egy csomó amit szeretek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudu Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Hmm. A fene tudja. Ha én a mindennapi életből kikapcsolódni szeretnék, akkor eszembe sem jutna Pl:. a Barátok közt meg a többi igénytelen gusztustalan nézőkényszerprodukció eltűrése. Miért nézném azt, ami a valóságosan is hányadék életemnek a mesterkélt erőltetett hitvány replikája. Számomra a kikapcsolódást a sci-fi, horror vagy a kettő műfaj igényes kompozíciója adja. Miért kikapcsolódás az, ha az ember a mindennap tapasztalt élethelyzeteknek a haszontalan ***rjankók által elénkrakott nyálas életszerűtlen, jobb életkörülmények között elképzelt idióta gyökér történeteivel van butítva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilsonka96 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 te meg vagy zakkanva. Ki beszélt itt a barátok köztről? XD Ennyire szereted hogy ezt hozod fel? xD Amúgy nekem Kaptár a kedvencem. (1,3) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Január 1, 2011 Share Posted Január 1, 2011 Az utolsó horror amit láttam, az a Vonat volt! Erősen ajánlott horror rajongóknak... nagyon durva, pont az ilyeneket szeretem! Az a baj, hogy manapság elég kevés már a jó horror, pedig az a kedvenc műfajom! Ma este a Pokol (1980) című filmet nézem, szerintem sokkal jobban, mint a mostani horrorok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luxeon Posted Január 4, 2011 Share Posted Január 4, 2011 nekem is a horror a kedvenc műfajom))) imádom nézni. de manapság már nem gyártanak igazán félelmetes horrorokat, ami nagy kár((( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomacko Posted Június 18, 2011 Share Posted Június 18, 2011 Sziasztok! Van egy régi isteni történet....leaglábbis számomra. A ház - The House Ha ez valakinek meglenne feltölthetné az összes darabját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbull2004 Posted Július 20, 2011 Share Posted Július 20, 2011 En is nagy rajongoja vagyok a horror filmek! Nekem pl. : A retteges haza jott be nagyon. 2005 film de nagyon jo. Ajanlom horror imadoknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péter_30 Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 Sziasztok ! Énis nagyon szeretema horrorfilmeket, nekem is az a véleményem hogy az igazi horrorfilmek a 70-es és 80-as években készültek. Gyerekkoromban amikor még csak a videomagnó volt a sláger, 1986 ban láttam először nem tv-ben nézhető filmeket Első horrorfilmjeim amiket láttam , és szerintem amai napig is megállja a helyét, a The Thing ( a dolog ) c. film az 1980 as évekből... eléggé ütős, és félelmetes film volt akkor... ajánlom mindenkinek aki szeret jo horrorfilmet nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Querelle Posted Október 12, 2015 Share Posted Október 12, 2015 Nemrég végignéztem néhány epizódot A horror mesterei című sorozatból, mert kíváncsi voltam milyen is egy ilyen mester horror ! Borzasztó ! Milyen beteg elméjű emberek találnak ki ilyeneket ? Az ilyen embereket zárt osztályra kellene vinni, és kezelni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts