gerg0002 Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 szerintem egyértelmű, hogy mik a jó horror filmek...Hitchcock filmek..pl madarak, 39 lépcsőfok...stb ezeknek a hangulata iszonyatosan jó. Az újabbakban olyan igazán félelmetessel nem találkoztam...:S és ami kiverte a biztosítékot. A Köd című "horrorfilm remake"... az iszonyatosan sz*r lett:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucky.10 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Én szerintem a Kör, Átok, Kedvencek temetője 1-2, Kampókéz 1-2 amitől sokkos állapotba voltam 1 hétig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 amin összefostam magam az a átok1(amerikai változat) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ameenah Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 A Cannibal Holocaustot anyám egy ismerősétől kaptam, mert hallotta, hogy odáig vagyok a horrorokért, és ezt ajánlotta, hogy ezen összeszarom majd magam... nos fél óra múlva a WC-n kötöttem ki, nemhogy nem féltem, hányingerem támadt attól!! Nálam a Fűrész filmek, az Azonosság, Holló 3 és amit a hétvégén néztem a barátommal, A rettegés háza, az már valóban ütős, a barátom is ugrott olyanokat ijedtében... pedig a Rontás című japán horrort végig röhögte... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riCCy Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Én (is) a Rémálom az Elm utcában sorozattal kezdtem, még régen. Először a 7. részét néztem meg, mivel azt találtam a neten. Ezután nagy keresésbe kezdtem, majd megnéztem az összeset sorba. Nagyon tetszett Freddy, mint horroralak. És igen, kisebb korában az embernek ez egy ijesztős film. A fűrész részeket ugye felesleges megemlítenem, hiszen mindenki tudja miről van szó. Nagy alkotások. A legnagyobb kedvencem a Hellraiser sorozat. Számomra nagyon tetszetős, 'démonos' film. Ez valahogy kitűnik a többi horrorfilm közül. Ha valaki rászánja magát, hogy meglesi a filmet, az mindenképp az első résszel kezdje. Ha az tetszik, garantáltan végignézi a másik 7-et is. Az őrület torkában c. film is tetszett. Szeretem azokat a filmeket, ahol a valóság és a fikció 'keveredik', ahol nehéz eldönteni, hogy most melyiket is játjuk. Mint horror nem nagy alkotás, de az előző szempont szerint nálam mindenképp nyerő. Továbbá felsorolásszerűen még néhány film: Visszatérés a Kísértet-hegyre, Ezt éld túl, Fogorvos, Végső állomás 1-3, Kórház a pokolban (Sublime), Pihenő a pokolban (Rest stop), Sziklák szeme 1-2, The Hitcher, Menekülj! (See no evil), stb stb stb stb. Ezek közt vannak nagyon jó filmek. Nekem a péntek 13 és a halloween sorozatok nem jöttek be. Igaz a Myers-ből csak egyet láttam, a 2. részt, de nem volt kedvem a többit is megnézni ezután. A péntek 13-ból több részt is láttam, hát volt olyan, ami nézhető volt, meg olyan is, ahol majdnem bealudtam... És a végére... Olvasván a topicot, egyeseknek nem jönnek be az "undorító" horrorok, mint pl. a fűrész, a motel. Pedig az illető szereti a horrorfilmeket, csak az ijesztőseket. Nos ezt egyénje válogatja, hogy ki milyen filmet szeret, a horroron/thrilleren/pszichon belül. Csak annyi, hogy azok nem undorító filmek, hanem nagy alkotások. Legalábbis a fűrész. A motel egyszer nézhető szerintem, vannak nála jobbak is. Tehát csak annyi, hogy pl. a fűrész kiváló thriller/pszicho/horrorfilm, vagy amit akarsz. Bár inkább pszichothriller igen, ahogy valamelyik felhasználó írta. Horrorhoz nem igazán sorolnám. És nem undorító, csak annyi, hogy nem szereted a horrorfilmeket (kivételesen most soroljuk ide), mert ez is beletartozik. Az "ijesztős", "félős" dolgok csak egy alkategória, ez alapján nem lehet elmondani, hogy szereted a horrort, mert abba beletartozik a vér, a gyilkolászás. Bár mostanában én is az ijedezősökhöz hajlok, régebben a minél több vér volt a nyerő. Persze a legjobb az, ha van benne félelemkeltés, vér, és normális történet. Csak az a gond, hogy nehezen ilyedek meg, nem lehet egy horrorfilmmel félelmet kelteni bennem, legalábbis nem nagyon. Bár ez nem jellemző régebbre, mert anno néhány filmtől én is ledermedtem 1 óráig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spink Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Szeretem a horrorokat,bár nem vagyok horrormániás,akkor inkább thrillerek Kedvencek: Fűrész( inkább pszichothrillernek tartom) 1-2-3,Stephen Kinges horrorok. A többi is jó film,de nem kedvencek( Sikoly,Péntek 13,Freddy Kruegerek stb.) Általánosságba mondhatom hogy a Fűrészt mindenki szereti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrall666 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Nem írok semmien filmet csak egy név: Dario Argento Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakhatudsz Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Én személy szerint nem szeretem a horror filmeket... Igazából azért nem mert olyan tipusú vagyok aki negyon beleéli magát a filmekbe...(rettentően tudok nevetni egy apró poénon is, de mocskosul félek és megijedek a rémisztő dolgoknál) Pluszban azért megjegyezném, hogy a horrorokon felnőtt barátnőimmel ellentétben egyáltalán nem félek a sötét utcákon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leatherface22 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Én is horror mániás vagyok. Apropó nem tud valaki ajánlani egy igazán nagyon durva filmet? A cannibal holocauston a wc re futottál? Hát az hihetelen. Nem cikizni akarlak de sokkal fiatalabb vagyok nálad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Nekem a Bíbor folyók nagyon betettek . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Sok horror van amit szeretek.Klasszikusok közül:Texasi láncfűrészes mészárlás,Halloween, Cannibal Holocaust(nem csak a mészárlást kéne észre venni benne hanem a mondanivalót is...mellesleg valóban megdöbbentő és gusztustalan is).Apropó vérengzés.mostaniak közül a már sokat említett Fűrész sorozat jó,vagy aki vért akar annak ajánlom a Magasfeszültséget.Kedvelem az ázsiai horrorokat is, igaz egy kaptafára épülnek de én bírom őket.Szóval erről lehetne még eszmecserét folytatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Leatherface22 ha durva filmet akarsz nézd meg az Impresszumot.Még 2 éve hozta egy haverom és azt kell mondjam ,hogy ütött.Vagy ott van a Halál 1000 arca aminek a 70% igazi archív felvétel, számomra az is tanulságos de egyben brutális volt.Az első része jó, a többi hatásvadász maszlag... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leatherface Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Kösz szépen. A halál ezer arcát láttam a másiknak utánanézek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 A halál 1000 arca az tényleg nagyon kemény...de a motel 1-2 Fűrész 1-4 is nagyon yo horror filmek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Szeretem a horror filmeket, de nincs úgy kedvencem, mondjuk a 31km az jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 Igazából én sem tudnék nagy kedvencet mondani...esetleg a 28 nappal később!Nem túl parás, nem túl véres, de a hangulat überelhetetlen!De rengeteg van amit még meg lehetne említeni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Rám kiskoromban a kedvencek temetője 1 és a Stephen King:Az (It) volt nagy hatással.... leginkább hihetetlen sok villanykapcsolással hihetetlen időpontokban is Az a bohóc... áhhh... Aztán ami még nagyon megfogott az az Alfred Hitchcock: Szédülés (vertigo). Ahhoz képest mikori szerintem még mindig ütős. aztán a cannibal holocaustot még ki kell emelnem bár nem feltétlenül azért mert annyira jó film talán még az öngyilkosok klubja volt nálam hasonló film (nem azt jelenti hogy jó ). Fűrészből csakis az 1... Hetedik... Bár ezek akkor nem horrorok... aztán ami még nagyon nagyon bejött az a haláli hullák hajnala, bár ez horror paródia. Most pedig majd Inside, Martyrs, Ils, Frontier(s)... Úgy hallottam mostanában a francia horrorok ütnek... Lássuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leatherface Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Nézzétek meg az inside című francia horrort. Fent van itt a piraten is vágatlanul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlos1001 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Nálam a Rémálom az Elm utcában 1-2-3 a befutó. Teljesen egyetértek gboo hozzászólásával, minden horrorstílusban ki lehetne választani valami nagyon jó filmet, legyen az ijesztegetős vagy gyomorforgató. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri28 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Sziasztok!!!... Először is kezdeném azzal hogy ha igazán jó horror fílmet akartok nézni akkor az a választás a 70-90-es évek közöttire essen! Hogy miért?:Mert ezekben az időkben forgatták a legvérfagyasztóbb horrorokat,a maiak már esti mesék! De volt egy Igazi kőkemény betojatós Spanyol horror film aminek ez volt a címe:VAK RÉMÜLET. Hááát én mondom nektek ha valaki meg tudja szerezni az ne hagyja ki mert egy igazi nagy középkori kolostorról és a benne élő középkori lovagokról szól akik időközönként feltámadnak és olyankor kezdődik a vérengzés!Ha megtudjátok szerkálni légyszi tegye fel valaki mert sajna nekem nincs meg ami megvolt az is vhs-es volt de évekkel ezelőtt egy haverom elkérte de azóta is leshetek utána! De tényleg ezt a filmet ne hagyjátok ki "garantálom megfogjátok gondolni mikor maradtok még egyszer éjszaka egy elhagyatott vidéken távol mindentől"!!!... Ha megszerzitek Jó szórakozást a filmhez és gondoljatok rám is csáó!!!... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Nálam jelenleg a top az a Rec című film. Ez egy spanyol alkotás amit mostanában az amerikaiak Quarantine néven dolgoztak fel. A legjobb a filmben hogy kézikamerával van felvéve az egész. Mindenkinek ajánlom ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
varmil Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Nekem 2 film dobogtatta meg a szívemet nagyon amit lámpa fény mellett néztem meg! Az Átok-The grduge meg a Stay alive-ezt éld túl ez a két film szerintem nagyon király ajánlom mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Na ne Stay Alive az egy vicc...Átokkal együtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyTaylor Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Nekem a Halloween c. filmnek a zenéi kellenének. Igaz hogy csak egy háttérzenéje van. -->az a szintis Nem találtam sehol:( Légyszives aki tudja írjon egy oldalnevet hogy honnan lehet letölteni. Előre is köszönöm szépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Szerintem bármely torrentoldalon fellelhetőek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffadt Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Amitől eléggé készvoltam...az a Magasfeszültség volt amit az edzőtáborban láttam... De ami inkább thiller és valós sztori...az a Hivatlanok...sajnos én az ilyen sztoriktól aminek van valóság alapja vagy mondjuk egy házban történik vagy hasonló na attól igazán befosok Ki említette a viasztesteket...az egy szar..fuj...Paris Hilton Filmes karriere itt kezdődhetett és itt is írta alá a maga módján.. ÉS kérdezném a nagy horrorfanoktól...a Texasi lánfűrészes gyilkos vége...az eredeti?...nagyon kiváncsi lennék:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Legjobb ázsiai horrorok: Ringu, Ju-On (avagy átok eredetije), The Eye (nem az amcsi), Hansel and Gretel (koreai horror), Tale of two sisters, The red shoes, The House (hong-kongi horror) Jó amerikai horrorok: Madarak, Sikoly, Omen (a régi). A Kör, Átok és Szem amcsi remakején szarrá röhögtem magam. XDDD Amúgy nem szeretem a véres horrort, de a Péntek13 és a Halloween kivételek. ÉN azt szeretem, ha feszültség van, de vér nagyon nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Egyetértek!Az ázsiai műveket én is favorizálom, elsősorban Japánból, de Koreából is nagyon jók jönnek.Nekem bejön még az említetteken kívül:Rinne,The eye 2,Premonition,Arang. Az amcsik között is van jó, és persze a klasszikusok. A feszültség a lényeg nem a belezések!!Persze ha nem viszik túlzásba tud varázsolni hangulatot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Nekem még a Kasen (Fertőzés) jött be. A Yogan (Előérzet) sem rossz, bár gyengébb. Na meg a Dark Water eredetije is kiváló. Az Arang listán van, leírás alapján kötelezővé tettem magamnak. Amit még szeretek és amerikai az a Bújócska, bár nem tudom, az mennyire horror. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili89 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Van pár jó horrorr film, pl ezek: Texasi láncfűrészes Lake Dead Fűrész 1-5 Halloween Motel 1-2 Kaszás Az 1000 halott háza Halálos kitérő 1-2 Végzetes kitérő Sziklák szeme 1-2 See no evil Viasztestek Ezt éld túl Nha kb hirtelen ennyi jutott eszembe...ez mind egész jó film! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts