BronzIsten Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 A mihheztartás végett én csak a Fűrészről mondtam, hogy inkább a kemény thriller műfajába tartozik, mivel töbnyire ennek a műfajnak a sajátosságai mutatkoznak meg benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Az nem Hotel, hanem Hostel vagy magyarul Motel. A Fűrész műfaja is horror, és a Hostel-é is. Attól hogy még nincs benne szörny lehet horror a műfaja. Amúgy az ilyen filmeknél szörny=ember szerintem. A Thriller 16karikás a Horror meg 18 nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 nem feltétlenűl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qboo Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Sziasztok. Nagyon megörültem nektek, ahogy olvashattam a hozzászólásaitokat. En majdnem hogy mindenkivel egyetértek ... horror az életem ... De azért szeretném megkérdezni: szerintetek mi az hogy HORROR. Talán az, amitől bexarsz (Pszicho_ ?), szerintem nem. Vagy talán a Bárányok hallgatnak? Szerintem sem. Én úgy mondanám (de lehet hogy csak én ), hogy a horror műfaj nem határolható keretekbe. Legyen a képernyő komplett véres, minél jobban, annál jobb, emelkedjen a gyomrunk a torkunkig... mondjuk rá, hogy ez a HORROR. P.s. Üdvözlöm Jason Vorhees-t(11 részt), Freddy Krueger-t(8 részt), Leather Face-t(5 részt), Pinheadet(8 részt), A kukorica gyermekeit(7 részt), Stephen Kinget(49 db filmet), az Alieneket(4 részt), stb. Ja, ez az én kis ( ) gyűjteményem apró töredéke. De hogy a Farkasemberek sem maradjanak le, amúgy a kis kedvenceim, éljenek ők is nagyon sokáig. Na meg a vámpírok, zombiek, démonok, Damien, Ördögűzú, hú de nagyon sokat lehetne még sorolni... Peace 2 All Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Alien 1, a többi szerintem sokkal gyengébb lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Mostanában nemigen találkoztam jó horrorral,csak a vér levágott végtagok kifordult belek furcsa mutánsok és hozzájuk tartozó bugyuta kerettörténetek.Igazán ütős cselekménnyel már nem divat horrort forgatni. Lehet,hogy én öregszem? A régi ős VHS narrátoros horrorok közzűl sokkal több borzongatott meg mint a maiak. Ezek nem borzongást csak undort keltenek bennem. Emlékszem egy konkrét filmre a narrátoros időkből az elpusztithatatlan volt a forditott címe na az ténleg brutál volt,és volt cselekménye is. Kár,hogy eltünt az idők folyamán és szinkronosan nem bukkant fel azóta sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 A régi horror filmeket jobban szeretem, mint az újakat, de azért akad az újak közt is jó pl.: A rettegés háza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirvanakid77 Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Szevasztok szeretnem en is gyarapitani a horror rajongok szamat erre fele.Vegigolvastam a commenteket es talaltam koztuk sok jo es erdekes valaszt de akadt koztuk gyengek is.Szemej szerint az en kedvenc horror filmjeim azok a szellemes filmek meg ameiknek izgalmas tortenete van.nagyon eros idegzetu vagyok szoval johetnek a kemeny filmek.Ha valaki tud valami jo uj filmet azt kernem h kuldjon egy uzit nekem.koszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 nekem nagyon nagy segítség volt tini korom kezdetén a horror imádatom, mert megtanultam hogy nem kell mindent komolyan venni imádom a mai napig a jó filmeket pl.: kedvencek, freddy, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csotye20 Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 jó pár évvvel ezelött az Alienektöl voltam bekaksizva,föleg a második rész volt a legkomolyabb!De telnek az évek és jönnek az új félelmek.Most láttam az egyik Barlang cimü filmet,naon para volt és még a vége is tetszett nagyon.Mindenkinek ajánlom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 -------->Viasztestek,Sziklák szeme,Sötétség leple,Motel,Silent hill,Végső állomás 1-2-3,Amityville horror<-------- Az Amityville horror a legparásabb sztem bármeik horrorfilm közül ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Én most nézem meg majd a Mezsgye c. filmet...Azt írják rá,h horror,dehát a története meg nem is horroros Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Az Amityville horror a legparásabb sztem bármeik horrorfilm közül ! Szerintem az eredeti parásabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Nekem például a az Indián démon is tetszett a 80-as évek végén,de tetszett a The Thing is.Igati klasszikusok.Manapság pedig a Fűrész trilógia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkata Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 En is szeretm a horror filmeket de szerintem a Furesz es a Motel nagyon erosek.Jobb szeretem A retteges haza-t a Kor-t , vagyis inkabb a felelmetes filmeket mint az undoritot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 uhh láttam már sokat!!! de a legjobb a fűrész 1,2,3,a sötétség,sötétség leple,a Motel,kor,kor2,félelem.com......stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 A kör az horror film? Egyépként Az Átok nagyon tetszett, Zombis filmek annyira nem jönnek be... Szipi a fűrész az nekem is nagyon bejött... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Hmm lássukcsak:Primeval nem olyan rossz kis film,Saw 1-2-3,a Motel az durca,Holtak hajnala,Magasfeszültség ill A texasi láncfűrészes mészárlás összes része Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Saw1-2-3, de az szerintem mindenkinek, úgyhogy legyen mondjuk a kör1-2, Amityville horror, Silent hill Ja igen. most néztem meg a Pluse c. filmet (magyarra asszem mezsgyének fordították), de nagyon gagyi, ne nézzétek meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sands Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 tom nam annyira horror de a Grindhouse bejött, a Freddy vs Jason is coool, Hannibal trilógia de az a xar új az nagyon nem(tom esse horror annyira) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiazgriff Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Nemtom irtátok-e v ismeritek-e de van egy ien vérfarkasos film.Egy csajrol szol aki fullra átalakul.A cimére nem emlékszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 vazze azt afilmet én is birtam 2 cim lehet,talán benne van amit kérdeztél: -Vérszomj -Telihold Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiazgriff Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Azaz, ugyvan már rá is kerestem, le is töltöm! ezt figyeld: http://www.ginger-snaps.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Ami mostanság megfogott.Az a gravedancers.Jó történet.Néha 1 kis para.Szerintem érdemes megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisbakos Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Sötétség leple A halál visszatér 3 Mezsgye Fehér Zaj Ezt Éld Túl! este 5.1 ben kb félméterre a monitortól, inni alig merek olyan hírtelen jelenetek vannak bennük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cseszi007 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Hello érdekes hozzá szolások vannak az én kedvenceim.Örült Stone. 2008 A Patkány éve,Ők, Sötétség Leple,Alkonytól Pirkadatig ,Holtak Hajnala az eredeti ,Végső állomás trillógia, Alien mind a négy,ezeket bármikor egy folytába is akár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor82 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Én horrorból azt szeretem amin meg tudok ilyedni. Csak sajnos ilyen nagyon kevés van. Ha van is akkor max 1 jelenet/film amin megilyedek. Régen kiskoromba a Rémálom az Elm utcában volt a nagy kedvencem. Akkor még féltem is. De jó volt. Ma már gagyinak tűnik ha megnézem inkább csak röhögök rajta. Ami még most is megilyesztett az a Sötétség Leple. Azt nézzétek meg szerintem elég kemény. Nem annyira véres inkább megijed az ember kicsit. Talán még a Rettegés Háza is jó volt úgy-ahogy(bár az nem igen ilyesztő). Holtak hajnala tényleg nem volt olyan rossz. Meg megemlítem még az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmet ami szerintem sokkal keményebb a sima Ördögűzőnél. A Sötétség Leplét mindenképp nézze meg aki szeret ilyedezni. Szerintem a legjobb a kategóriában. Az a baj ma már nem is igen gyártanak horrort. Ami horrorként készül nekem az is inkább thriller. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brightcourt Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Sziasztok,szerintem az Ideglelés,valamint a Dead Silence is teljesen rendben van.Az igazság az hogy horrort csak egyedül és este kell nézni mivel akkor nem terelődik el a figyelmed sem a külső zajok,sem pedig a haverok idióta megnyílvánulásai miatt.Ami persze nem azt jelenti hogy ők kevéssbé paráznának,csak így palástolják.Egyébként az igazi rémület az éretségi bizonyítvány kiosztása volt,vert a szívem rendesen....lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montana69 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Alien filmek, amik lehet h inkább sci-fi-k de nekem bejönnek mint horror, mondjuk az Alien vs. Predator az má annyira nem lett horrorisztikus, az má egyértelműen sci-fi, abba má nem mutatnak ojan sokat mint az előzőekben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 CANNIBAL HOLOCAUST JEAAHHH(hörgés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts