Lukács Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 (edited) zsír képek b3nc3....ma csináltam én is képeket: király képek GRAT Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 köszi:$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Mindenki: nagyon szépek a képek ha lehet így mondani bár a többségre inkább illik a "kifejező" szó Peti : újra és újra elkápráztatsz sztem az efekteket hagyd a fenébe, a sima fekete fehér+a keret nagyon összeillik, régiesség teszi a képet csak így tovább Én: hétvégén bnőm digikamijával játszadoztam és született néhány szép fotó szerkesztés nélkül sokkal szebbek lettek mint szerkesztve..szal úgyhagytam ahogy van amint hazaérek feltöltögetem, mert most nem otthon vagyok Peti majd küldök egy pm-et vegyél fel msnre lécci és majd beszélgetünk... lenne miröl sztem (éN) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 felvettelek és köszi szépen:D (TE) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 szép képek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ....és ittvannak az ígért képek Barátnőm Hold1: Hold2: Ha vakuval fotózol, akkor nem vakítja el az optikát Ne élj vele: Barátnőm (direktsötét) : Élményfürdő látképe a tó túloldalárol Remegett a kezem:D Szívószál, násztánc (a fekete az enyim ) SZilva : nah ennyi volt.... várom a véleményeket.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Elmondom avéleményemet hozzáteszem segítő jelleggel. Szal kérlek ne sértődj meg mert nem az a scélom. Sok képed nagyon homályos. Az esti képek nekem is homályosak és zajosak de én ilyenkor éjszakai módot használok. Nem tudom milyen géped van de ha van rajta éjszakai mód akkor próbálj azzal fényképezni és sokkal jobbak lesznek a képek. Sok olyan fotód is van amin éppen a lefényképezett tárgy homályos és a háttér éles. Ez gondolom annak a hibája hogy automata módban fényképezel. A makró mód direkt közel tárgyak fényképezésére való. Ajánlom a használatát márha van ilyen mód a gépeden. A hold1 nevű képed nagyon tetszik. Vagyis aza rész ahol a hó látszik ott alul mert azon szépen csillog a fény. (most nem tudom hogy a hold fénye vagy egy utcai lámpáé de mind1 ismert nagyon tetszik.) "Ha vakuval fotózol, akkor nem vakítja el az optikát" Erre tudok egy jobb módszert. Tudod vannak azok az ablakvédők a kocsik ablakán amiket ilyen öntapadóval tapasztanak oda. Azt hiszem napfényvédőnek hívják de nem vok biztos. Nah szóval ha a lencse elé teszed akkor sokkal szebbekk lesznek például a nap sugarai és nem fog beégni annyira. Erre biztos van spackó cucc is csak nemtom mennyibe kerül stb... Remélem a véleményemmel nem sértettelek meg. Csak segíteni akartam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Nem sértettél meg....épp ellenkezőleg:) nagyon örülök h végre kapok egy kis kritikát és egy pár tanácsot nagyon yool esik köszönöm amúgy amiker leírtál mind tudom de nem ismertem a gépet...akkor fogtam először a kezemben... szóval csak azzal tudtam játszani h hova állok és hogyan tartom a kamerát...a vakut is a bnőm kapcsolgatta én nem a digitális képek világában mozgok..nekem egy abszolút manuális fényképezőm van régi orosz szal nemtom gépre rakni... de egyik tanárom adta a tippet h a teszkóóban ha beviszem a filmet akkor kiírják cd-re szóval lehet h majd idővel előjövök a képeimmel a holdas képen a kamera egy padon volt a hó a pad szélén volt és a fény a hold-é köszi (éN) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 6, 2007 Author Share Posted Február 6, 2007 zsír képek...tetszenek,néha tényleg homályos meg minden de tényleg jó..Bender felvettelek msnen nem tudom észlelted-e? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 király képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 emo oltás .D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 nagyon yool esik köszönöm Nem sértettél meg....épp ellenkezőleg:) nagyon örülök h végre kapok egy kis kritikát és egy pár tanácsot ... Örülök hogy segíthettem valamit. Azt hallottam hogy a manuális gépek sokkal jobb fotót készítenek mint a digitálisak így csak irigyelni tudlak. Gondolom egy ilyen gépen sokkal több beállítási lehetőség van. Vagyis hát csak az van Semmi sem előre beállított. Sokszor szokott zavarni hogy fényképeznék valamit és utána azt látom a kijelzőn hogy nagyonnem ugyan olyan lett mint amit én a keresőn keresztül vagya saját szememmel láttam. Szerencsére azért az automatikát is ki lehet játszani. Viszont a manuális gépeknél csak az a baj hogy költséges a film előhívatása. Vagy ez már nem így van? Jah és várom a képeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 b3nc3: Gobdolom az ott nem igazi vér. (legalábbis remélem ) A képről: Nagyon jó lett és nagyon kifejező kép. És külön tetszik hogy az egész kép FF kivéve a "vért". Ha most itt popntoznánk vagy valami akkor 10 ből 10 lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 6, 2007 Author Share Posted Február 6, 2007 de jó kép lett B3nc3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 király lett a kép B3nc3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Köszi skacok. pacsi mindenkinek :D jó h nem igazi akkor nem írnék msot mertmár elmentem volna.. kis emo oltás. amugy mindent psbe cisnáltam vért is. megszenvedtem de megérte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Az biztos hogy megérte. Én egyszer embert csonkítottam (persze nemiagziból ). Hát az tök lol lett. Jah meg egyik haveromnak egy két sebhelyet. De azok nem lettek ilyen jók mint ez a "művér". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Örülök hogy segíthettem valamit. Azt hallottam hogy a manuális gépek sokkal jobb fotót készítenek mint a digitálisak így csak irigyelni tudlak. Gondolom egy ilyen gépen sokkal több beállítási lehetőség van. Vagyis hát csak az van Semmi sem előre beállított. Sokszor szokott zavarni hogy fényképeznék valamit és utána azt látom a kijelzőn hogy nagyonnem ugyan olyan lett mint amit én a keresőn keresztül vagya saját szememmel láttam. Szerencsére azért az automatikát is ki lehet játszani. Viszont a manuális gépeknél csak az a baj hogy költséges a film előhívatása. Vagy ez már nem így van? Jah és várom a képeket. YOol hallottad, össze nem lehet hasonlítani a manuális gépeket és a digitálist ha yoo kezekben van a manuális mindig azt fogja mutatni amit látsz...vagy amit láttatni akarsz lehet hülyén hangzik de én szinte eggyé váltam a gépemmel...mindig azt és úgy mutat meg ahogy azt én szeretném a képek előhívása valóban nem olcsó :S újabban ezért nem is fotózok...me nincs pénzem filmre....am a teszkóban már lehet kapni 500ft körül filmet..és ugyanott ugyan ennyiért számítógépre is viszik...oda-adod a filmet és kiírják cdre Peti: Észleltem (éN) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 8, 2007 Author Share Posted Február 8, 2007 kis képek: na találjátok ki: ö találtam, egy jó helyet ha lesz idő majd jövőhét kedden vagy csütrötökön fotozok;) sok ötletem lett hirtelen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Nagyon jó képek Peti A második nagyon bejövős. Az elsőnél levághattad volna azt a homályosrészt ottalul vagycsak nagyon kicsit hagyhattál volna meg belőle. Próbáld ki úgy milyen hátha bejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Nekem is kéne már feltennemképet. Körülnézek agépen és rakok fel mertmostanában csináltam néhányat. Ittvan néhány kép amit mostanában csináltam. Légyszi néhány véleményt. Egy tábla Ugyanaz "naplementés" stílusban Majdnem panorámakép Egy óriás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 9, 2007 Author Share Posted Február 9, 2007 jó képek,de az a naplementés látszik hogy szerkesztve vagyon de jó képek nagyon:)ma én is csináltam csak most suliban vagyok....majd ha hazaérek rakok fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Csak a naplementésen látszik? Mert akkor kir. Itt az eredeti. Legelőször látszott a felhőn hogy kamu vagy nem? Meg szeretném tudni jó munkát végeztem e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Dobi: amikor az első képet nétem azt gondoltam h oan mintha oda lenne vágva....aztán lementettem aképet és szétnagyítottam mint gép és megállapítottam h vágva van aztán lejjebb görgettem és elolvastam h szerkesztve van...szal lol de segáz amúgy nagyon yook... a panorámakép kicsit sötét lett fóleg a jobb alsó rész gondolom egy felhő árnyéka...ha kicsit nagyobb záridőt hagysz akk sztem kivilágosodik Peti: nagyon komolyak a képek...mia fityfene aza kék vízcseppes cucc? csak nem valami farmergatya...bár ahoz túl müanyagos...passzolok...mindenesetre gratula hozzá (éN) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Nem vágtam. Egy ködszerű minta elhomályosítva gaussian blur -al. Megpróbálkoztam hátha tudok ilyen kamucuccot rátenni úgy hogy úgy látszonmintha ottlenne és tényleg igazi lenne. A gépemen sajna nem tudok záridőt állítani manuálísan. Éjszakai módban viszont van több záridőm. Húúúhaaa. Most nézem ám a tábla körül maradt néhány fehér pixelke. A kivágás nyomai. Különben a hátttér az igazi egyedül a felhő lett odatéve. Csináltam a majdnem panorámaképből egy másik változatot is ahol most Éjszakai módban fényképeztem így hosszabb volt a záridő. Ennek hatására az ég beégett, a minősége elég rossz lett és sok színelváltozás is van a képen. Szerintem az előző sokkal jobb lett csak képszerkesztővel kell rajta állítanom egy kis gamma korrekciót sztem. Ittvan a majdnem panorámakép javított változata: Jobb lett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 9, 2007 Author Share Posted Február 9, 2007 jobb lett igen....Bender az a kék cucc az az Etnies táskám:) ma reggeli :autóüvegen a cseppek:csak nem tudtam melyik jobb: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 (edited) Peti: komoly aza táska Dobi: aza barnás verzió a legállatadd úgy hagyd ahogy van Ez ni http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/maj...E9p_2_kicsi.jpg Módosította Február 9, 2007 Bender Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Gecc. Peti ez k*rvajó. Az első tetszik a legjobban. Emlékeztet egy vistás háttérképre. Nagyon állat. Bender. Köszi. Nekem azért mégis az első tetszikjobban mert olyan vidámabbnak tűnik. Bár engem is megfogott a másik kép barnás színvilága. A világos barnás színvilágú képek valahogy nagyon bejönnek csak ennek a képnek rossz lett a minősége. Legalábbis én így látom. Jah peti. juteszembe. Az első képből nincsen nagyonn? pl egy 1024*768 háttérkép méretű? Ha igen akkor feldobnád? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 van de akkor kicsit homályos az egyik része?az nem gond? lehet ez jó lesz ezt próbáld meg Dobi: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Tegnap egy maci garázdálkodott nálunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts