Jeti Peti Posted Február 1, 2007 Author Share Posted Február 1, 2007 mai képek:): Petra majd nézd meg;) :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 nagyon jók. főleg a 2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Nekem az első tetszik legjobban csak nem illenek ilyen szép képekhez azok a vastag fekete keretek. De egyébként tényleg nagyon jók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 2, 2007 Author Share Posted Február 2, 2007 árnyékjáték: fotóalany: fotóalany2: a csend őrzője: körülvéve:(én lennék) aki keres... Armstrong bácsi: Klavier: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Szokásos ezhy minőség. Amstorngos nemtetszi atöbbi jó bár kcisit egyhangú eza sok ff. próbálkozhatnál más szinekkel is játszani. De egyébként jók és jó aminőség is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 2, 2007 Author Share Posted Február 2, 2007 próbálkozom csak ezek így néztek ki jól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 Szerintem is nagyon jók csak sok képed FF és ez olyan egyhangú és egy kicsit elis szomorít. Mármint ha az ember sokmindent fekete fehérben lát olyan egyhangú és szomorú lesz. ˇ-ˇ Csinálttam egy képet a Pirateclub és a Pirateclub Tagok tiszteletére. (Ennyre sikerült csak kiszednem azt a zajt amit a monitor okozott. Igazából nem tudom ezt hogy hívják de kisegíthettek. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 3, 2007 Author Share Posted Február 3, 2007 kó kis kép dobi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 pont délben jóétvágyat annak aki eszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 3, 2007 Author Share Posted Február 3, 2007 jó képek...grat:9 :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 köszi bár sztenm kaki.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Ha ezt a képeidre mondtad akkor azt kell mondanom hogy ne becsüld le magad. Szerintem is jó képeid vannak. Például az amikor felszállnak a galambok a tetőről. Igaz az elmosódott de az eben az esetben pont jó hiszen a képeken az elmosódottság érzékelteti a mozgást. Ugyanennél a képnél a beégett háttér Nagyon széppé teszi a képet. Mintha nem is galambok hanem angyalok lennének. Szal amelyik kép egy emberben ennyi mindent megindít/elindít az nem lehet "kaki". Lesznek ennél sokkal jobbb képeid is csak gyakorolni és próbálkozni kell. Sok jó fotót és sok szerencsét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 kó kis kép dobi Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gere-raser Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Egy naplemente....Még az "őskorból".... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Nagyon szép csak nagyon zajos is. Bár így naplementekor elég kevés a fény és az én gépem sem tud jobb képet csinálni kevés ényben. De egy progival azért rá lehetett volna nyomni egy zajszűrést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 3, 2007 Author Share Posted Február 3, 2007 tesóm gépét kölcsönkértem:) A dohányzás súlyósan károsítja a....leveleket? mindenki meghal.... szívem töredéke... csak egy felhő: a fű zöldje: a sziklák is ilyenek: nem kanyarog... fekete Bárány: ennyi....pls comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Nagyon jó képek de télleg. A füvesnél talán nem volt szerencsés pont azt abarnuklós fűszálat választani szerintem. és végre nem ff jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Igen nagyon jó képek. A fűszálas és a leveles kifejezetten tetszik. És igen végre nem FF. Gratu szép képek. Mondjuk a cigisdobozt nemértem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Mindjárt eléri a topic a tizedik oldalt. Sütök majd tortát. (Mintha tudnék is sütni. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 3, 2007 Author Share Posted Február 3, 2007 köszi szépen....Dobi a cigisdoboz magyarázata: A dohányzás nem csak a te egészségedet károsítja.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Jah tényleg. Álmos vok már eléggé. Hogy erre én nem jöttem rá. Áhh nem vok ma formában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Tegnap esti fun és a kedvencem <3 (ezt meg is csináltam rendesen) ff be (így jobb sztem+sharpen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 szép képek grat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 4, 2007 Author Share Posted Február 4, 2007 zsír képek b3nc3....ma csináltam én is képeket: direkte ferde: a régi szép idők:jobb oldalon én a világ tetején: 5 lépcső ollie,én vágtam össze: kiegyenesítve,kis effect: szép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 jók de kicsit sok az effect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 4, 2007 Author Share Posted Február 4, 2007 itt vannak effektek nélkül:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Huh kicsit lemaradtam. egész nap aludtam. Jók a képek. Főlega gördeszkás az 5 lépcső ollie nevű tetszik. Nagon. Bár látszanak a vonalak hogy hol vágtad össze de senkitől sem lehet elvárni hogy egyből profin értsen a képszerkesztéshez. (én sem értek profin hozzá nem azért mondom. ^_^ ) Az utolsó két berakott képed tetszik még. az előzőeken tényleg túl sok volt az effekt bár a rózsaszín beütésű az egész jó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 sokkal jobbak. az első üt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Tetszetős képek. A második képnél észrevettem hogy a tábla el van csúszva és tökre tetszik. Olyan mintha az emberkék a táblán kilépnének a táblából vagy valami hasonló. tudom nem ez a kép témája és mondanivalója de ez olyan szembeötlő volt. Különben nagyon jó de nekem mégis a harmadik tetszik a legjobban. Az FF -es valahogy nem jön be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts