dobi16 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Köszönöm. A mesebeli őszt azt nagyon imádom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 ugyan nem igazán a művészkép kategóriába tartozik, de érdekesség szerintem:) 2 olcsó autókát kaptam le, az egyik az uttest egyik oldalán, a másik a másikon, párhuzamosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 5, 2007 Author Share Posted Január 5, 2007 dobi nagyon szép képeid vannak....ma nekem is eseménydús napom volt egy leégett házban voltam aminek az első emelete majdnem beszakadt aladtam, leomlott falakkal állt....és oda felmásztam mert nem volt létra se lépcső így az oldalán mentem fel..lejönni nehezebb volt meg jó néhűny dolgot szépen lekaptam szerintem...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 köszönöm szépen:) Na szóval akkor itt van a kép, amit csináltam. ez jó kép hogy csináltad?? elemlámpával ártál a levegőbe közbe hosszu záridő?????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi. beállítottam a gépet fél perces zár időre, elé álltam, és rajzoltam a levegőbe visszafele a betűket az elemlámpával, utána meg megvilágítottam az arcomat, csak az nem nagyon sikerült, inkább hülyén néz ki mint félelmetes:) Módosította Január 30, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 dobi nagyon szép képeid vannak....ma nekem is eseménydús napom volt egy leégett házban voltam aminek az első emelete majdnem beszakadt aladtam, leomlott falakkal állt....és oda felmásztam mert nem volt létra se lépcső így az oldalán mentem fel..lejönni nehezebb volt meg jó néhűny dolgot szépen lekaptam szerintem...... Köszi. Feltehetnél majd egy-két képet. Szivesen megnézném őket. Nekem is kéne csavarognom egy kicsit. Mivel már nincs sok fényképeznivaló érdekesség a környezetemben amit meg ne örökítettem volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Jééé kacsusz a pláázzza, és üres a helyszín, soha életemben nem láttam azt a részt üresen tetszenek nagyon jok, igazi életbképek hány óra körül készültek? Ja Jeti Peti a billentyűs kép nagyon jo helyzetven van fotozva teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 ez pedig a pergődobom, ezt is a telefonommal csináltam, próbáltam művészire, de nem sikerült:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 beállítottam a gépet fél perces zár időre, elé álltam, és rajzoltam a levegőbe visszafele a betűket az elemlámpával, utána meg megvilágítottam az arcomat, csak az nem nagyon sikerült, inkább hülyén néz ki mint félelmetes:) aha.......sztem nagyon el lett találva a kép majd énis kibróba......köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 ez pedig a pergődobom, ezt is a telefonommal csináltam, próbáltam művészire, de nem sikerült:) Szerintem tök jó lett. Külön kir hogy nem hagytad színesen hanem ff be nyomtad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Jó képek ha lesz időm én is rakok fel mert szeretek én is fényképezni Akár telefon akár digi gép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 6, 2007 Author Share Posted Január 6, 2007 Köszi. Feltehetnél majd egy-két képet. Szivesen megnézném őket. Nekem is kéne csavarognom egy kicsit. Mivel már nincs sok fényképeznivaló érdekesség a környezetemben amit meg ne örökítettem volna. szia.már vannak képeim.nézz vissza egy két oldallal...egyébként legközelebb jövőhét csütörtökön vagy pénteken teszem a képeimet ide...jó sok lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Énis alkottam.... Múlt és jelen nagyfater bringája és az enyém Az iskolám műszaki részleg felőli folyosólya.... Galambok Gyertya Lépcső a Sulimban Erdő 1 Erdő 2 Út haza.... Egy barát.... remélem texenek majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 6, 2007 Author Share Posted Január 6, 2007 tényleg jók...alig várom már a jövőhét csütörtököt,ma is nagyon sokat sikerült fotóznom :rolleyes: OFF: Bender hány éves vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 igen! én is nagyon várom a csütörtököt ma nagyon jó napom volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 6, 2007 Author Share Posted Január 6, 2007 nekem is jó napom volt :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 tényleg jók...alig várom már a jövőhét csütörtököt,ma is nagyon sokat sikerült fotóznom :rolleyes: OFF: Bender hány éves vagy? március másodikán leszek 18 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Nekem is van pár képem, igaz nem mostanában fotóztam őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 WOW! hát csak ámulok! az összes kép nagyon jó a cica az a te macskád? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Az összes állat az enyém a képeken! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 a macskáid nagyon aranyosak:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 tetszenek haláli a kiscica, de a füves lazuló szamár se semmi biztos sokat szamagolt ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogere Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 HI. Hogy csináljátok hogy a háttér el van mosódva pár képen, és csak azt lehet élesen látni amit fotózni akartatok? photoshop? arra fókuszálunk és akkor a háttér elkenődik mert az már kívül esik a fókuszponton Ez igy azért nem teljesen igaz. A nagy rekesznyilás miatt "elmosódott" a háttér. Tehát kicsi a mélységélesség. Nagyobb rekesznyílással ugyanezeken a képeken akár éles is lehetne a háttér, ugyanezzel a fókuszálással. Ha valaki ilyen képeket akar csinálni, az állítsa a rekesz (blende) értéket a legkisebbre (ekkor lesz legnagyobb a nyilás) és ha egy közeli tárgyra fókuszál a háttér elmosódott lesz. Persze nem minden gépen lehet külön állítani a rekeszt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Osztálykirándulás, a power topicban is benn van kicsit átszerkesztve, de hát oda nem tud mindenki menni. Ez az eredeti változat, a fehér polos fiatalember ne zavarjon senkit, a haverja beszélte rá, hogy álljon oda. (gy.k. én vok a fehér polos) Szóval haver meglepően jó képet csinált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 9, 2007 Author Share Posted Január 9, 2007 ma is elég jó napom volt...nemsokára csütörtök...csak azt akartam mondani hogy én nem versenyként tekintek erre a dologra nehogy valaki félreértsen....én saját önszántamból azért csinálom mert szeretem és mert jól érzem magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Én semtekintem versenynek. Inkább csak szórakozásnak. Nagyon szeretek fotózni csak most kifogytam a témából és nem tudom igazából mit fényképezzek. Ti milyen témákat fotóztok legszívesebben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 9, 2007 Author Share Posted Január 9, 2007 fuu hát én mindent....például:összegyúrt lap,virágok,minden érdekes ami felkelti az érdeklődésem és olyan amit más megvilágításból lefotózva szép képet kapok...sokmindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 10, 2007 Author Share Posted Január 10, 2007 már csak egy nap....remélem nem hiába csináltuk és minden képet megnéztek majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 11, 2007 Author Share Posted Január 11, 2007 vége lett az egy hétnek ....rakom a képeket sorban minden naphoz... Csütörtök január 4. ..csekély Péntek január 5....sok... csak megjegyzem hogy egy leégett ázban voltam...Das war gefärlich(aki érti...) réges régen megette az idő vasfoga... aztaaaa: Szombat január 6....olyan értünk: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts