Jeti Peti Posted Március 17, 2008 Author Share Posted Március 17, 2008 'Eszty'.A második fotódnak vágd le az alját,két dolog miatt: akkor nem látszik hogy a hajók elferdítik a képet,másik hogy akkor csak a dunakanyar látszik vagy mi.nem illenek oda a hajók,elrontják az összhangot. Ui.:ez nem parancs,csak vélemény csumi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 (edited) http://s187.photobucket.com/albums/x297/Betty920418/ ...itt vannak cuccaim...csak nagyok ahhoz hogy beszúrjam őket Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 ...itt vannak cuccaim...csak nagyok ahhoz hogy beszúrjam őket Tiszta ari a kutyid! Vmelyik reggel erre ébredtem...pedig mindjárt április... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydram Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Digikammal könnyű biggrin.gif de nekem egy majd félkilós ruski mechanikusom van bazi nagy objektívekkel meg minden ami kell biggrin.gif és abba bizony még tekercses film kell biggrin.gif nekem egy digitális fényképezőm van, rendes cserélhető objektívvel, tükörreflexes.... és hát az is van min 1 kiló. talán az sd kártya megkönnyíti a helyzetemet (gépre a fényképek rárakása (nme kell előhívatni....)) keresek pár képet és felrakom am bender nehyogy azt hidd hogy digicamm al annyival egyszerűbb lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 nekem egy digitális fényképezőm van, rendes cserélhető objektívvel, tükörreflexes.... és hát az is van min 1 kiló. Ja bocs... én csak mezei N73-mal nyomom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolo16 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Itt a folytatás, sajnos bannoltak :\, de tiszta lappal újra folytatom a "munkásságom" (raptorz16) nekem egy digitális fényképezőm van, rendes cserélhető objektívvel, tükörreflexes.... és hát az is van min 1 kiló. talán az sd kártya megkönnyíti a helyzetemet (gépre a fényképek rárakása (nme kell előhívatni....)) keresek pár képet és felrakom am bender nehyogy azt hidd hogy digicamm al annyival egyszerűbb lenne... A filmessel márpedig ezerszer nehezebb. Ne csak a filmelőhívás árára gondolj, hanem míg mi digitális tükörreflexessel lövögetünk jópár képet, amiből jó ha minden 5. lesz csak jó, kiégnek újralövöd, rossz a fehéregyensúj újralövöd stb, erre a filmesnél nincs lehetőség, ez főleg akkor ciki, ha eseményfotózáson vagy, ja és filmes gépnél még photoshop sincs, szóval én tisztelem azokat akik feilmes géppel kezdték a szakmát, vagy ma is azzal tolják és jó képeket csinálnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Sziasztok! Nos kíváncsi vagyok,Ti milyen képeket szerettek?Ide rakhatjátok az aktuális kedvencet Akkor kezdeném is: és ez: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Hali ! Ezt a képet vagy Te Kodax vagy Kita100 tette fel de szerintem nagyon kellemes ! Jelenleg ez a háttérképem is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Egyik: http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/space/earth/earth_2.jpg A másikat nem találom, pedig az ennél jobb, hasonlóan csillagászattal kapcsolatos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Nekem ezek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Nekem most ez a kép tetszik nagyon Ez a hátterem is Innen van pirateről , de meg nem mondom kitől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 az a három kép ami ezen az oldalon található: http://www.wallpapergarage.com/content/view/69/29/ Nissan Silvia S15 D1GP Drift Car de van ezeken kívül is nagyon sok jó háttérkép! szóval ajánlom mindenkinek (pl a Nürburgring-es képek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 az a három kép ami ezen az oldalon található: http://www.wallpapergarage.com/content/view/69/29/ Nissan Silvia S15 D1GP Drift Car de van ezeken kívül is nagyon sok jó háttérkép! szóval ajánlom mindenkinek (pl a Nürburgring-es képek) És tényleg! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Április 6, 2008 Author Share Posted Április 6, 2008 Sziasztok! Nos kíváncsi vagyok,Ti milyen képeket szerettek?Ide rakhatjátok az aktuális kedvencet Nos,kedves 'kodax'! mivel én nyitottam a topicot,megkérlek szépen hogy a 'nevemben' ne intézkedj.Itt saját fotókról van szó,amit készítettek a USER-ek nem pedig a 'kedvenc ' képeikről.nyiss egy másik topicot.Kérek mindenkit hogy itt ne a kedvenceit mutogassa,hanem a saját fotóit.Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 kicsit nem az igazi mert teloval csináltam de ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Na akkor pár kép tőlem Ezt elszúrtam, de így lett jó Az erősítőm Anyum orchidea-ja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolo16 Posted Április 17, 2008 Share Posted Április 17, 2008 (edited) Hát egyesek rendesen félre értelmezték a téma címét, ez a saját fényképezőgéppel készített fotókról szól. Pécs odafentről: Kacsa orfűn: Romos faház valahol Orfű és Abaliget között Jókor jó helyen, már akinek Smenával csináltam, egy régi több tíz éves filmes géppel http://www.flickr.com/photos/21695754@N05/ http://www.flickr.com/photos/21695754@N05 Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Hi all! Nagy a pangás mindenki éretségizik? Rolo16 tetszenek a képeid, és a masina amivel csináltad, na az se kutya! Hoztam én is egyet hogy ne süllyedjen tovább a topic. Na jó fényeket mindeninek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 (edited) Üdv! http://fotoblog.try.hu Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 (edited) jók a képeid , de a kutya az beagle nem? nekem az van, és hasonlít rá Módosította Június 16, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 gondoltam berakok pár képet... ma készültek... igazából szerintem csak az első lett jó... a bogarasról annyit, hogy csináltam vagy 10 képet, és mindig rossz helyre fókuszált a gép... aztán az lett a legjobb amit beraktam a képek szerk.: kicsit belenyúltam a rózsába: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolo16 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Na mostanában kissé inaktív voltam, nem találtam a témát, megváltozott a címe :] de itt van az elmaradásom ;] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Szasztok. Dúrom a képeket mint atom. Megnézhetitek a Matchboxos oldalamon és a Spaces oldalamon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Helloka! Várom a véleményeitek. A fotók saját fotók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolo16 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 (edited) Mindenki várja véleményeket, de senki nem írna a másikéra, ne legyen egyoldalú a dolog Nekem ez tetszett mind közül a legjobban Azért te is írj nekünk ha majd ráérsz :] ---Edit--- Egy kis délutáni szieszta Katt a képre a nagy mérethez! Nagy méretben nem nyújt különös látványt, sajnos bemozdult a túl rövid záridő miatt (1/180) Nem tartottam eléggé masszívan :] Exif: Kamera: Nikon D50 Expozíciós idő: 0.006 sec (1/180) Rekeszérték: f/5,6 Fókusztávolság: 210 mm Expozíciós kompenzáció: 0/6 EV Szélesség: 1800 Magasság: 1200 Vízszintes felbontás: 300 dpi Függőleges felbontás: 300 dpi Bitmélység: 24 Képkockaszám: 2160000 Készülék Típusa: NIKON CORPORATION Fényképezőgép típusa: NIKON D50 Létrehozó szoftver: Adobe Photoshop CS3 Windows Színreprezentáció: sRGB Vakumód: Nincs vaku Mérési üzemmód: Középpont súlyozási átlag Fényforrás: Ismeretlen Expozíciós program: Kézi Expozíciós kompenzáció: 0 lépés Módosította Június 17, 2008 rolo16 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheus Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Jogos! El vagyok havazva, bocsi rolo16: Az az igazság, hogy nagyon sok jól sikerült fotó van itt! A tied is naggyon tettszik, olyan, mint egy Cadillac hátulról Az ez előtti hsz-edben pedig a a madár és az ajtó a favorit. Többi is nagyon jól sikerült. Hogy sikerült a madarat lekapni? Sokat volt ott vagy vártad? Egyébként a macsek is nagyon aranyos, kár, hogy nem nézett a kamerába! Destro: A felhős képed nagyon tettszik, azért mert olyan sötét, de mégis világos. Remélem érthetően írtam le .bali: A duci madaras képed rohadt jó! Nagyon tettszik! A környezet nagyon el lett találva, nagyon jól néz ki így teljes egészében! Többiekről is írnék, de mind a 29 oldalt nem véleményezném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolo16 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 (edited) Köszi meg haverom kezébe volt a gép előtte és iso-t 1600-ra húzta én meg csodálkoztam hogy mér f/13, 1/1250 es shutter mellett Ez is egy szupejó protréd: Szerintem nézz fel ide és regelj http://flickr.com A legnépszerűbb külföldi népszerű fotó megosztó oldal havi 100 mb tárhellyel. Update: Módosította Július 26, 2008 Gabi89 Code tag és képet ne idézz légyszíves. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doogo Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 (edited) Üdv mindenkinek! Most végeztem az érettségimmel, és nagyon amatőr szinten belevágtam a fotózásba! Gondoltam megosztok párat, mert kíváncsi vagyok a véleményekre, de lécci legyetek őszinték!!! Leginkább a természetet szeretem: Egyenlőre ennyi, még vannak feltöltés alatt is, ha teccik rakok még fel! Üdv.: Dugó Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
olacko Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Hali! Mostanság rákattantam a fotózásra, bár azt is csak hobbi szinten űzöm. Itt van három kép. Katt a képre a nagyobb méretért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 csináltam én is egy képet... igazából nem volt szívem levágni a tetejét meg az alját szerintem jó ez így... az első az eredeti, a 2. és a 3. az szerkesztett... (húdenagyszerkesztés volt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts