Destro Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Raptor nagyonbejön a panorámád, de én kivágtam volna az aljáról a lámpát, nagyon vonnza a figyelmet összerakni pedig szereztem egy uj progit kiprószálom azt is:D direkt panorámára csináűlták, hátha jobb mint a PS CS3 de most HDR ben is gondolkozom, bekéne ujitanom egy olyan képpel is:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Most, hogy mondtad a hdr-t nekem is megjött hozzá a kedvem, főleg ez után a kép után Figyelem: a kép nem az én alkotásom!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 (edited) Most egy kicsit utánanéztem a dolgoknak. Megnéztem jópár Nikon gépet és megtaláltam, hogy a tükörreflexet SLR-el vagy DSLR-el jelölik. Ennek fényében amiket talátam gépeket, kb 50-nél kezdődik az áruk, persze újonnan. Ahogy észrevettem, ezek a gépek filmmel működnek. Bár nem tudom, hogy ez mindegyikre igaz-e, de amiket néztem, azoknál így volt. Én nem szeretnék filmelőhívással foglalkozni, inkább memóriakártyáznék. Arról nem is beszélve, hogy 50-nél többet nem szívesen költenék a gépre és nem komoly fényképezésre kell, csak hobbi szinten űzném a dolgot. Úgyhogy jelenlegi információim birtokában a tükörreflex kilőve. Ennek fényében szeretnék további segítséget kérni. Találtam két Nikon gépet, ami az én hozzánemértésemmel jónak tűnik. Nikon Coolpix L15 http://www.europe-nikon.com/product/hu_HU/products/broad/1470/overview.html Nikon Coolpix L18 http://www.europe-nikon.com/product/hu_HU/products/broad/1556/specifications.html Légyszi véleményezzétek. Köszi előre is! Módosította Február 19, 2008 Steve23 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Üdv! körül néztem és nem nagyon találtam megfelelő cuccot láttam egy Canon EOS 350D vázat 40.000 ért de ahon meg nincs objektív....akkor lehet mégis csak marad a coolpix gondolom egyértelmű, hogy az L18-at ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Rendben köszi! Ha ilyen D40-eset vennék, akkor ahhoz kellene még mást is venni? Mert én még egy memóriakártyát tervezek a géphez, meg tokot, aksit ha nem adnak hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Nem kel hozzá semmi, ha boltban veszed, de ha használtan akkor attól főgg, hogy az eladó adja vele az objektívet is, vagy csak a vázat. Holnap kifaggatom mutert, ő az igazi zseni és csak néha kölcsön veszem a gépét. Multkor mondta, hogy látott olcsón egy D70 es szettet objektívvel vakuval, tokkal leírással... mindennel együtt kikérdezem majd, hogy mennyiért látta. Edit: D40 és a D70 es szett kilőve, marad a canon 350D, és kerítek neked hozzá 10 rongy körül objektívet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 sziasztok.felhívom figyelmeteket egy versenyre.díjazás nincsen igaz,max elismerés szerény körünkben.mindenki nevezhet,az innentől számított egy hétben három témában kell alkotnia annak aki részt akar venni:(résztvevők jelentkezése:Nálam vagy Raptorznál,maximum 5 ember nevezhet kortól és mindentől függetlenül) 1.)Család-világ viszony; 2.)Az emberek szenvedélyei 3.)Virágok minden témában minimum 3 fotó kell. Zsűritagok:Raptorz és én. a fotókat tegyétek fel tömörített állományban valamelyik tárhelyre.(rapidshare,sendspace) --de ne csak rapidshare-ra !!! mindenki csak a saját fotójával nevezhet.remélem élvezni fogjátok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 1 kérdés, előre kell jelentkezni? mer lehet hogy nem jön össze 3 kép:D szal ugy nem lehet hogy ha megvan a 3 kép beadom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 (edited) Jeti Peti köszönöm a bizalmat Akkor jelezzetek PM-ben. Várjuk a képeket 2008.Február 27-éig Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 21, 2008 Author Share Posted Február 21, 2008 1 kérdés, előre kell jelentkezni? mer lehet hogy nem jön össze 3 kép:D szal ugy nem lehet hogy ha megvan a 3 kép beadom? mint már leírtam,tömörített állómányban a minimum 9 képet,kell feltölteni valamelyik tárhelyre.Raptorz,nincsmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Na most megint semmi élet. Várjuk a képeket, mert eddig senkitől sem katam. Remélem azért összejön az 5 ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 Nos.Eddig senki nem jelentkezett nálam,nem tudom nálad raptorz hogy van.Ha meg senki sem szeretne akkor szóljatok,mert akkor nem töltöm hiába gép előtt az időt hogy állandóan azt lessem ki jelentkezik. csumi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Nálam sincs semmi sajna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
triznyak1313 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Próbálgattam a telefonom kameráját... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Én is beszállnék pár mobilképpel! Ő Sophie: Sophie és Luca "gyilkolják egymást" : Meg itt is Egy Honda Prelude (nem a enyém)...picit hideg volt reggel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Nem vagyok nagy fényképész de azért néha ellövök néhány fotót a mobilommal (K750i) Pár alkotás: Vadaspark elött Szalajka vízesés Valahol Felsőtárkánynál Tropikáriumban Kilátás a libegőből Makró képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Na hali! Asszem egy képpel én is elindulok a "versenyen"... (van még pár ilyen elvetemült táj illetve épület fotóm) nyári tihanyi naplemente Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 http://www.photoforum.com/index.php?showtopic=18918 most csak ezek vannak fenn, egy másik forumon, kb. egy honapja csináltam őket, kiváncsi vok a véleményekre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 (edited) http://flickr.com/photos/21695754@N05 Itt mindíg megtaláljátok a legfrisebb fotóimat Módosította Május 31, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Eszty90! Az a viharfelhős folyós hajósos kép király! Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.bali Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Eszty90! Az a viharfelhős folyós hajósos kép király! Szerintem... Köszi Csak nehogy elbízzam magam :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 (edited) Köszi Csak nehogy elbízzam magam Ez valami gyertyaúsztatás a Dunán Vaku nélkül készítettem... ilyen lett. Semmit nem látni belőle ilyen távról amúgyse látszott volna belőle túl sok, vakuval sem, milyen géped van? a 2. képed ha jól látom itt készült Szentendrén csak nem mégegy endrei? Megzavartam a téli álmában, háttérben a "művész" Egy sima egyszerű kis makró: Sajna nem tudom össze szedni a régi fotóimat, mer most halt meg a vinyóm és van vele egy kis problem, de amint tudok vele valamit alkotni, ígérem megajándékozlak titeket még egy pár meglepivel , már ha tetszenek a képeim. Figyelem: http://www.flickr.com/photos/21695754@N05 Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 ilyen távról amúgyse látszott volna belőle túl sok, vakuval sem, milyen géped van? a 2. képed ha jól látom itt készült Szentendrén csak nem mégegy endrei? Hááát csak egy egyszerű fényképezőgép Nem tudom... kéne venni valami profi kis gépet, de jelenleg nincs annyi pénzem Szentendrei vagyok én is És még ismerjük is egymást Mivel az osztálytársam voltál 9.-ben és 10. elején Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 őőő D. Eszti? De honnan tudod, hogy osztálytársak voltunk? Csak annyi van megadva, hogy szentendre, de lehet, hogy csak az agyam nem fog ilyen "későn" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Köszi... most már mindenki tudja a nevemet Igen Profilképből esetleg Meg láttam a képeidet. Ennyire hülye nem vagyok.. csak felismerlek már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorz16 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Valóban, úgy emlékeztem, hogy azt már lecseréltem. Ha pro gépet akarsz venni akkor szánj rá úgy minimum 100.000-et, és a kategóriájában ennyiért csak eléggé amatőr gépet kapsz, de nem rosszak. A sima kis digit gépekhez képest sokkal jobbak. Vagy használtan, esetleg már olcsóbban hozzájutsz, olyan 40-50 rongy körül. A neved meg más nem tudják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Mindegy. Legalább van itt egy ismerős arc De ne offoljunk Amúgy nagyon jók a képeid Gratula Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lau Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Fain képek! nekem is van pár... na most egyenlőre csak ezt...mert a többit nem hajlandó berakni-... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Valóban, úgy emlékeztem, hogy azt már lecseréltem. Ha pro gépet akarsz venni akkor szánj rá úgy minimum 100.000-et, és a kategóriájában ennyiért csak eléggé amatőr gépet kapsz, de nem rosszak. A sima kis digit gépekhez képest sokkal jobbak. Vagy használtan, esetleg már olcsóbban hozzájutsz, olyan 40-50 rongy körül. A neved meg más nem tudják Nagybáttyám segítségével tudok olcsóbban is szerezni, de most még arra sincs keret Meglátjuk mi lesz nyáron... szerzek munkát és majd valahogy csak összehozok annyit, hogy tudjak venni valami f@xa kis gépet Úgyis ismernek már páran, úgyhogy nem lényeg hogy nyilvánosságra hoztad a nevemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts