Raziel#666 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 (edited) Tessék Fényképeim vegyesen 1 csokor http://razielsdesign.cwi.hu/fenykepeim1/index.html Ja és természetesen ezek a natúr képek, semmivel nem nyúltam hozzájuk. Csak átméreteztem őket. Kodak EasyShare Z700-sal készültek a képek. Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 3, 2007 Author Share Posted Január 3, 2007 jók lettek suliban vagyok de nemsokára hazamegyek és tolok fel fényes képeket...Razi és Soner nagyon zsírak a képeitek grat.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 köszi szépen ma is fotóztam és rakok is fel este fele azthiszem ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 soner kiváncsi voltál a képeimre. ott vannak, véleményezd őket ha már annyira érdeklődtél. Jeti Peti: köszi. én még nem nagyon nézegettem át a többiekét. egy párat láttam, azok jók voltak. amúgy szerintem nem nagy cucc jó fotókat készíteni. csak jó téma kell hozzá. mert a ma hazsnálatos csúcsszuper gépekkel egyszerű jó fotót csinálni. persze vannak olyan emberek, akiknek tényleg nincsen érzékük hozzá és nem elég precizek egy jó fotó elkészítéséhez. de alapjában véve, én egyszerű dolognak tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 a véleményem: nagyon jók a képeid az külöünösen teccik mikor az óra a hóban van nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 3, 2007 Author Share Posted Január 3, 2007 szerintem igaz amit Razi mond de mégis,minden kép más... fény1: fény2: iskolám: csendélet: udvar: nap: levél: fa: drót: égetve: Albérlet és a napfény: "Sínek hosszán moccan a MÁV": véleményket plízz--->köszi...majd még lesznek képek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Uhh ember ezek hatalmas képek!Maximális tiszteletem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 nagyon jók lettek főleg a mávos és a drótos az idő meg áll Nature: My Feelings: Házak: Házak 2: My streetart: Kő a szívemen: A depresszió hasogat: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 3, 2007 Author Share Posted Január 3, 2007 zsír....halljátok...mostantól csinálunk sonerrel egyhetes "fotóturnét" legközelebb jövőhét csütörtökön töltünk fel képeket...várjátok ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 igy van! de addig ms is fotózhat ám.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Már izzad a tenyerem...kíváncsi vok,de komolyan.Egy képet én elnézek akár 10 percig is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 néha énis, ha van annyi mondanivalója....mondjuk a volt bnőm oan képet csinált h a kezebe adta és egy órán keresztül csak néztem és még a végén is fedeztem fel rajta eeszméletlen apróságokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiHu Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 nagyon szep kepek ,csak gratulalni tudok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Nagyon szépek, jól megvannak csinálva, a feketefehér isteni trükk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 4, 2007 Author Share Posted Január 4, 2007 thanks....a mai nap nem sok fotót hozott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 De ugye látjuk őket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 én nagyon szeretek fényképezni, csak nincs gépem sajnos. Viszont pár napja egyik barátom profi gépével csináltam egyet, persze elég amatőr lett, 30 másodperces exponálási idővel, elemlámpázgattam kicsit. Íme: na persze ha tudnám hogy kell betenni a képet. HEEEELP. rákattintok a feltöltésre, és azt írja, folyamatban, de vártam 15 perces és még mindig semmi..pedig egy 30 kb-s jpg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 4, 2007 Author Share Posted Január 4, 2007 De ugye látjuk őket? majd igen...jövőhét pénteken :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Tessék Fényképeim vegyesen 1 csokor Ja és természetesen ezek a natúr képek, semmivel nem nyúltam hozzájuk. Csak átméreteztem őket. Kodak EasyShare Z700-sal készültek a képek. A középső. alsó kép, amin egy ház van egy tó előtt az hol készült? Amúgy nagyon jók a képek, lehet én is rakok fel majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Köszi a többiek nevében is. Csak bátran. Az Ópusztaszeren készült abban az épületben van a Feszty-körkép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Az órás kép az nagyon laza!! Az tetszik!! De ha ti azt tudnátok, hogy Razi, hogy félti azt az órát?! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Köszi a dícséreteket a többiek képei is nagyon jók! Ma el akartam menni fotózni hogy megörökítsem a feldíszített debreceni belváros ragyogó fényeit a sötét éjszakában de egy kép után lemerült az aksim pedig tegnap előtt töltöttem Na maj legközelebb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 kérlek segítsetek, hogy hogy kell képet betenni, mert rákattintok a kép beszúrása ikonra, akkor megjelenik alul egy felület, hogy kép feltöltése, kiválasztom, rányomok a feltöltésre, és órákig megy a flash animáció és azt írja, hogy kép feltöltése folyamatban, de nem tölt semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 www.kepfeltoltes.pirateclub.hu beteszed a képed. és az első linket bemásolod ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 köszönöm szépen:) Na szóval akkor itt van a kép, amit csináltam. ez meg az erkélyünkről van, nagyon rossz minőségű mert a telefonommal csináltam, a fények miatt kaptam el, mert nagyon érdekesen alakult ma az időjárás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 szivessen de hmm ne nyulj bele photosoppal vagy egyébbel vagy nem is olyan csak f*sz vagyok?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Íme az én képeim: Macsek Train Gombacsalád Lanka Rosszcsont Napkitörés Sejtelmes este Vihar előtt Aranyrög Mesebeli ősz WinXP....... ........majdnem Bordó bogár Selymes arany Csepp a BETŰtengerben A következő oldalon van még több is de azok szerintem nem lettek olyan jók: http://www.fotorace.hu?gallery=dobi17 Gépem: KODAK EasyShare CX7220 Resolution: 1632 x 1232 LCD Size: 1.5-inch CCD Size: 2.1 Megapixel Internal Memory: 16MB Zoom: 2.0x optical, 3.0x digital Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 nem nyúltam bele semmivel, csak fél perces zár idővel csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 ez szép lett nagyon szerintem,!!! az erkélyes! a mesebeli ősz a train és a napkitörés gyönyörű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts