xtro Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 ááá....pedig most vettem meg( ) a ps-t...psbe nem lehet megcsinálni?....mert ugy lenne jo ....csak meglehet csinálni vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 hy srow. nah értékelés következik: az első az nem tetszik olyan gyomosnak látaszik inkább. de az uccsó kettő az nagyon jó fleg az utolsó. az ultrakir. megtenné valaki hogy az én képeimet is értékeli. mivelhogy én is elég részletesen és tüzetesen szoktam értékelni a ti képeiteket. Légyszi valami vélemyént. ottvan fentebb azok a tavaszi képek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Az első annyira nekem sem jön be de a másik kettőt akár háttérnek is betenném ha nemlenne ien kicsi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 hát igen nagyon szépek akáár háttérnek is elmennének. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 20, 2007 Author Share Posted Március 20, 2007 Nah. Tavaszi képeim: (túltettem magam a lustaságomon. ) Nézzétek meg ?ket és azért mondjatok valami véleményt is. (hibák, stb...) Az egyik kép a második asszem 1.2 Mb kérlek legyetek türelemmel mire betölti. Megéri szerintem az első értelmetlen....jó kép meg minden,de egyszerűen nincs értelme,nem tudom máshogy mondani. a második: jó kép bár leszedhetted volna róla a pókhálókat és ás szögből kellett volna hogy a háttérben a földön az a szalma vagy mi ne legyen ott harmadilk: itt inkább a szárra,és a levélre fókuszáltál nem pedig a virágra.és kicsit homályos is negyedik:ez az ami jó lenne ha...mondjuk az a ház nem vonná el a figyelmemet...más szögből kellett volna. utolsó: homályos,nem tiszták a "határok "... nem bántásként írtam.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Az els?nél én is úgy éreztem kicsit hogy nincs témája a képnek és talán igaz is de szépnek találtam ezért tettem fel. a másodiknál szerintem ez volt a legjobb szög és a háttér direkt homályos. szerintem más sz9ögb?l nem nézne ki jól. a pókhálókat direkt hagytam benne. nekem tetszenek s?t még direkt kicsit világosítottam rajta hogy jobban láttszanak. Sztem azok is beletartoznak a képbe és valahogy jól néznek ki rajta. harmadik: igen talán kicsit homályos a szárat direkt átmenetesen elhomályosítottam és a hátteret is. negyedik: igen az a ház tényleg nagyon elvonja a figyelmet. nekem nem is tetszik annyira ez a kép. de sztem szép éles lett és talán ezért éreztem úgy hogy fel kéne tennem mivel a gépem ilyen kis dolgokat mint ez az ág nem szokott ilyen élesen hagyni. uccsó: igen kicsit homályosak a határok. talán elsiettem. Peti. mikor teszel fel új képeket? Nem csináltál mostanában valami tavaszi képeket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 20, 2007 Author Share Posted Március 20, 2007 ööö...van fenn marhasok képem...ide nem raktam fel Őket de fenn van itt ha érdekelnek titeket: http://ezhyhun.deviantart.com/gallery/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 Március 15e Budapest a tömeg egyik fele ("tv2-őt idézve pár száz ember") sztem ami itt látszik az simán pár ezer A tömeg másikfele.... Egy gyönyörű Árpádsávos Többet nemrakok fel....majd ha politikai fogoly leszek akkor mindet nyilvánosságra hozom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 Bender. Mivel fényképezel? Mert ezek nagyon rossz minőségűek. Talán az utolsó kicsit jobb a többinél. Itt nagyon szép képeket lehetett volna csinálni de ezek nem a legjobbak. Ne haragudj de télleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 Bnőmék digikamijával...tudom h vacakok a képek de nem is a minőségre hajtottam..mert ugye nem művészfotók...és a képek nagyrésze úgykészült h lábujhegyre áltam és kinyújtottam a karom fölfelé és nyomtam a gombot lesz ami lesz alapon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 ja vagy úgy! Értem Mondjuk tényleg szép fotókat lehetett volna csinálni kár hogy én nem voltam kint. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 a célnak megfelelnek...hitelesen mutatják az emberek mennyiségét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 miért nem ír ide senki??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 én írtam. van aki már jó ideje nem írt ide. feltettem néhány képemet és odaírtam hogy kérnék néhány értékelést vagy véleményt ha már én is véleményeztem a képeiteket. Csak két ember írt hozzá vleményt X-Ray és Jeti Peti. nekik nagyon köszönöm. Úgy látom ez a topic nagyon alábbhagyott és nemtudom hogy van e értelme bettennem képeket ha úgysem néz be ide senki. De azért beteszem a két legújabb képemet. Hát persze hogy természetképek ahogy tőlem megszokhattátok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Wow Dobi ismét szépet alkottál asszem móüdosítom a hátteremt és virágzok kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Köszi szépen meikre gondoltál? mert nekem az első tetszik nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 nekem is de széthúzva monitorméretre eldeformálódik :S szal az alsót tettem beh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 hát nem pont háttérképnek készült:D de ha kell összedobok egy 1024*768 ast feltéve hogy akkora a felbontásod ha nemakor nagyobbat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 dobi16. ezek művészi fotók nagyon szépek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Köszi szépen. Igyekszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Dobi 1280x1024 ben nyomulok szal ha nem nagy gond kérnék egy iet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 okés. pill és felnyomom. Feltettem 1024*768 ban és 1280*1024 ben is. 1280 ban nem a legjobb a minősége de tűrhető. 1024*768 582 kb 1280*1024 973 kb Én is úgy döntöttem hogy ezt teszem be háttérnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Köszi SZépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Nagyon szivesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 (edited) írok mert megint mélyen van a topic egy kis utca mejben a csend is hangosan hat, egy kis utca melyben bárki elbújhat, egy kis utca melyen minde rosz elakad, egy kis utca az volt min szaladni láttalak, /2007,03,29,/ Módosította Május 31, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Ez a kép és a vers is nagyon szép. Kifejezo". Grat Nem rég csináltam még egy képet ami szerintem nem lett olyan jó de azért beteszem ide. Nameg az eddig készített tavaszi képeim mellé egy régi versemet: Végre Végre tavasz van Hó sehol És sok ezer madár Egyszerre, egymásnak udvarol. Az erdo", a rét, A föld, az ég. Minden dalol És a tavasz mindent felkarol. Süt a nap, kék az ég, Fodros a tó, zöld a rét És minden olyan, Mint egy falon lógó idilli kép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 lenyűgöztél INdítványozom hogy mostatntól kezdve egy egy kép mellé tegyünk pici idézeteket vagy verseket ha lehet sajátot ezzel is kifejezőbbé tehetjük a képet! és talán többen fognak írni is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 én beleegyezek. Bár mostanában mér nem írok verseket. valahogy már nem megy de biztos minden képem mellé találok majd valami kis vesrikét ami feldobja. bár azért ne vezessük be muszályra. aki nem akar arra ne erőltessük rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 nemis gondoltam muszályságba csak valamit már tenni kell a topik életéért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Szépek a képek és a versek is Grat nektek sajna én egyiket se tudok jól csinálni/irni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts