Bender Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 uraim remek képek ezek nehéz nem észrevenni a smile-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 nekem az utolsó négy kép tetszett főleg az a mohás kő Adrew_Boy. az első négyben csak próbálgattad a szögeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Nemis mert az első 4 a kedvenc szögem Amúgy tenkjutenkju!! Lett még volna 1 rózsabokor csak mire odajutottam már nem volt fény meg a gép is lemerült :S Dee majd hóónap mert péntek lesz és ráérek 1000el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Visszatértem újabban nemsok időm van erre járni sajnos.... de nemsokára hozok egy marék képet a Budapesti március 15.-ei eseményekröl... ami a magyarbutító tv-kben megy semmit ne higgyetek el! a hírtv és a www.tiltottreklam.info kb hitelesen közli ami ott történt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 erre kiváncsi vagyok.... ugyetudod hogyha vmi " olyasmit " kaptál le, és jól használod ki a kártyáidat, akkor a cash jár neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 Én meg csináltam néhány tavaszi képet de csak egy kettő lett jó. majd feldobom ide óket csak most lusta vok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 kaptam le oasmit is...pédául a "pár száz főt" ami több mint negyedmillió....azt hogy a civilruhások gyújtanak.... kukát meg egyéb dolgokat...a könnygáz gránátot ami nem az ami..ideggáz :S érdekes...de még nem szedtem le a gépröl mert nem az enyém a gép :S:S:S kölcsönkamerával dolgoztam... de én hazaszeretetböl voltam és nem pénzéhségböl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Nah. Tavaszi képeim: (túltettem magam a lustaságomon. ) Nézzétek meg ?ket és azért mondjatok valami véleményt is. (hibák, stb...) Az egyik kép a második asszem 1.2 Mb kérlek legyetek türelemmel mire betölti. Megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Bender, te hadifotós azért ha tudod légyszi rakd fel, mert kiváncsi vagyok rájuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Én a Verdákra Bukok Meg a hegyekre!!!!! Bár ezen én vagyok,MEG A LÉNYEG......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 memphis jó lenne a kép csak nagyon besüt a nap. asszem ha rávakuztál volna akkor nem látszana annyira. meg bírom hogy sok ember bennehagyja a dátumot. Az eléggé elcsúnyítja a képet pedig sztem szép lenne. A többieknek: ugyanmár írjatok valami véleményt hogy tudjam mit alkottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 szerintem karaj... elmehetnél fotósnak mondjuk vmi biosz könyv kiadójához, vagy... valami ilyesmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 X-ray köszi de nemtok még úgy fotózni ezek még csak próbálgatások. Nameg nincs is olyan kir gépem mint a profiknak. Mondjuk jó lenne egy tükörreflexes vagy valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 PS-t ajánlom beszerzésre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Egyáltalán nem szeretem a PS-t Nekem pont elég a Photo Filtre. Nekem a PS túl boyisz nameg egyszer próbálkoztam megtanulgatni tutorialból. az jött ki hogy mindent úgy csináltam ahogy kellett és le volt írva erre az egyik menüpont amit ki kellett volna választani nem volt elérhető. Szal inkább hagyom a PS -t azoknak akiknek van idejük. Nekem pont bevált a photo filtre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 pedig nemtúl bonyolult én is viszonylag hamar belejöttem...főleg h hungarian Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 de te is csupán kir kis brush okat használsz vagy azért tudsz trükköket is? brushokkal én is tok bánni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 azért én is csináltam pár dolgot:P de mélyebben nem merültem el benne...brushokat szoktam ererrel, de végülis neked is csak arra van szükséged Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 de brusokkal bánni nem nehéz épp ez a baj. beteszed a brusht és festegetsz ennyi. a legtöbb ember ezt tudja. nameg jó szépen néznek ki de nem igazi érdem hogy két ecsetvonással készvoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 de lehet brushokkal is olyat alkotni hogy nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 azt elhiszem szépek is csak úgy nem érzem azt hogy sokat dolgoztam a képen hanem csak azt hogy két pillanat qalatt készvoltam és használtam egy két brusht. lehet majd egyszer megnézem tüzetesebben a PS-t de addig jólesz a PF jah és a gimp ről mit gondolsz? ismered? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Bevallom töredelmesen soha az életbe nem hallottam még róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 a gimp az nem az amcsi vetkőzőfiú megszólítására alkalmas szleng? ( ilyen szépen sem fogalmaztam még soha ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 nemtom hogy mit jelent a gimp szó de azt tom hogy a gimp egy gtk ra épülő nyílt forrású vagy ha nem akkor pedig teljesen ingyenes képszerkesztő program. a PS alternatívájaként is szokták emlegetni. Szerintem nagyon jó és sokat tud. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 wow..thx az infot. először azthittem beugratós kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 a gimp szót tényleg így használják ahogy leírtad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 télleg:D gimp: zsinór szexszolga :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 nemtom pontosan, de a SA-ban volt olyan h Gimp suit, és egyértelmű volt h mit takar, miután megláttam a cuccot és a hozzátartozó 30cm-es segédezközt innen gondolom, de nem kizárt h tévedek...sőt.. nalátod sry az offért, de más nemtudtam írni. ezek a pajzán fejlesztők. sok buta ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 hali!! Segitséget szeretnék kérni meg most kezdetem Ps-el dolgozni és azt szeretném meg kérdezni hogy ezt hogy csináltad: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ggg...gggghhh_mod.jpg ááááá...ez nagyon ott van....ugye Ps?....ha igen akkor légyszi ird le hogy hogyan lehet ezt megcsinálni igy(lépésröl lépésre) kezdő vok plz help... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Nem ezt nem PS el csináltam. Én Photo Filtre -vel dologozom. De ha így is érdekel akkor elmondhatom hogy hogy kell. nem nehéz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts