dobi16 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 csakmegemlítettem hogy zavaró Legalábbis nekem az volt. nekem az 5.-ik 7.-ik 8.-ik kép tetszik nagyon. az első háromból kiklónozhattad volna azt a villanypóznát. az nem oda való. ront a kép szépségén. és az 5.-ik és 6.-ik képen sem néz ki jól a belógó fűszál. De összességében nagyon szép képek. Bárcsak én is ilyen szép naplementéket fényképezhetnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 csakmegemlítettem hogy zavaró Legalábbis nekem az volt. Jajaja amúgy nem Te vagy az első aki mondta de bakker ez már nem mehetett így tovább No meg ha már mutogatom a képeimet akkor legalább legyen normálisan látható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 nekem az 5.-ik 7.-ik 8.-ik kép tetszik nagyon. az első háromból kiklónozhattad volna azt a villanypóznát. az nem oda való. ront a kép szépségén. és az 5.-ik és 6.-ik képen sem néz ki jól a belógó fűszál. De összességében nagyon szép képek. Bárcsak én is ilyen szép naplementéket fényképezhetnék Ahan az nekem is cink a nádszálat azt eleve láttam de a póznát csak itthon vettem észre! Majd +próbálom szépen eltüntetni de nem úgy megy ahogy kéne sajna :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Csak felszeretném hívni a lelkes fotósok figyelmét, hogy ma teljes holdfogyatkozás lesz. Bevallom őszíntén hátsó szándékkal hívom fel a figyelmet a holdfogyatkozásra, mert szeretnék látni pár szép képet... http://www.mcse.hu/egyesuleti_hirek/200702...ogy_070303.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Köszi hogy szóltál. Lehet nem mek semmire a kis két megapixeles gépemmel. mert sőtétben nem lát jól. de majd próbálkozok. és mindenki próbálkozzon. Ez egy jó kis fotózási lehetőség lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 itt baromi sok a felhő és semmi nem látszik a holdbol...viszont nemtudok aludni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Nekem meg sajna nincs itthon a gép mert kölcsön van adva rokonunknak. ezzel nem számoltam. de mondjuk nem lettek volna jó kélpek mert itt is sok a felhő :'( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Úgylátom nemvolt mindenhol felhős az ég egy ismeretlen fotós munkáját osztom meg veletek...nekem texett szeretem a holdat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Várhatott volna még egy kicsit. akkor gondolom nem csak ez a kis sarló látszott volna hanem egy egész fénylő kör. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 hát sztem ahol ő volt ott nemvolt teljes fogyatkozás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 megállapítom h haldoklik a topik..már megint a béka feneke alatt találtam rá.... Peti, Phulay, Dobi, és mindenki más aki megtisztel minket...FOtózzatok ezerrel énis elindultam...ed az előhívások meg a szkennelgetések...szal macerás de próbálkodok..ne hagyjuk elveszni a topicot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 Fotóznák. de jelenleg nincs itthon a fényképezőgép. Kölcsön van adva rokonoknak. De viszont bíztatok mindenkit mint ahogy Bender is tette. Fotózzatok ezerrel eddig nagyon jó képeket csináltatok és láttam hogy ki mennyit fejlődött. Mostmár nagyon jó képeket tudtok csinálni és eenek nagyon örülök. Amint itt lesz a gép azonnal nekiállok fotózni én is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 helyes helyes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Csináltam párat, mikor b.nőm nálunk volt és lementünk a partra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 szépek. az elsőnél mondjuk nem tetszetős hogy kilátszik a zsák a kövek alól de gondolom nem álltál neki kertészkedni a másodikba pedig az a kiálló vasrúd nem illik. különben nagyon szép képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Sziasztok!! Megen töltöttem egy sorozatot a http://andrew-boy.spaces.live.com oldalamra Kiszombori naplemente(2) néven Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Jók. tetszenek. csak sok helyen ott vannak a drótok meg villanyoszlopok. azokat igazán kiklónozhatnád vagy valami. A képek lehetnének narancssárgábbak vagy nemtom valahogy kevés volt a szín vagy kicsit fakók voltak. de ez már csak csomókeresés a kákán van érzéked a fotózáshoz csak még finomítani kell a dolgokon. Hajrá így tovább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 köszi szépen!! Van 1 idióta kérdésem!! A kiklónozást hogy kell nyomatni?? Én csak a smudge toolal szoktam szenvedni de ugye azzal nem az igazi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 nem tudom mit használsz. mien progit. majd írd le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Kösz Photoshop CS2 (csékettő XD XD) Módosította Március 7, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 ott sajna nemtom mert nem használom. de ilyet keress hogy clone tool vagy valami. biztos ott is van vagyis rémlik hogy van mert egyszer kiprószáltam a progit de nem tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Kösz Tenkjutenkjutenkju!! Amúgy milyen progit használol? Módosította Március 7, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Hát jah nem álltam neki kertészkedni, bár ha megpróbáltam volna, lehet hogy bevágtak volna a dutyiba érte milyen okból is? pl.: Jókai Park rongálása néven lol Én nem vagyok fotós, nem is akarok az lenni, csak fényképesztem amit láttam, boldog voltam amit láttam le is kaptam Köszi a véleményt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Photo Filtre -t Sztem nagyon jóh. Már Jeti Petit is rászoktattam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 én lehet fotós akarok majd lenni így igyekszem kielemezni minden fotót amit itt látok hogy azokból is többet tanulhassak mert nem csak a saját de a más hibájából is tanul az ember ugye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi. Én is most méég tovább tanulok és utána fotózni szeretnék! Módosította Március 7, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Március 8, 2007 Author Share Posted Március 8, 2007 nekem sok képem van nagyon amik újak:) fenn van itt: http://www.ezhyhun.deviantart.com de néhány:) ráléptek a kezemre:) itt is.: újjászületés:én) ennyi:én) hidden reserves:én) hidden reserves2:én) motorkiállítás:d ezhy rider:(én) kocsi: nő: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 1-2t fotóm: http://www.fotohaz.hu/fotoarena/showgallery.php?mcats=all&si=&what=allfields&name=mocsa&when=&whenterm= Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Nagyon szép képek Cobra. Látom jó hok helyen votál. Így könnyű szép képeket csinálni. (csak viccelek ) Tényleg szép képek. Különösen az a virág de a felhős sem utolsó azzal az alig látható mosollyal. (gondolom tudod mire értem. csak nem árulom el hogy a többiek észreveszik e. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Sziasztok! Ma is alkottam tehát góó sasoljátok be a mai termésem!! --> http://andrew-boy.spaces.live.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts