Bender Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Phulay...mennyi idős a hölgy? am nagyon szép szemei vannak.... dolgozzz még egy kicsit azon a váren...ha vért eszel soha az életben nemlesz ien a szád széle nekemelhiheted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Elhiszem... de itt nem azon van a lényeg... de pl az életben nem lessz feketefehér képed... Pl arc... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 látszik h nemláttál még élőben fekete hosszú hajam van és falfehér arcom majdnem mint egy fekete fehér kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 ember te puszta véletlenségböl nem vagy profi fotós? vagy egy pár zseniális képed... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Phulay egész jó. A véren még dolgozz egy kicsit. Andrew Boy ezek tényleg nagyon jó képek. Grat hozzá. Főleg a makró és Tájkép kategben lévő képek tetszettek. Amúgy mien géped van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Ááá nem vok az de ez a fő hobbim a motorozás mellett de majd szeretném komolyabban is művelni! Amúgy egy Olympus U400al nyomatom 4mp XD De majd hamarosan meglesz a nagy gép ha minden igaz! Egy Canon EOS 400D-t néztem ki! Ja és köszi a dícséretet srácok!! Amúgy ezek szűz képek 1ik sincs +tuningolva photoshoppal meg ilyenekkel! Azokat még nem töltöttem fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 4 Mp az üt. Legalábbis nekem mert nekem csak egy 2 Mp -s KODAK CX 7220 am van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 nemsemmi....nekem meg monom van a manuális gépek vajon hány megapixelesek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 25, 2007 Author Share Posted Február 25, 2007 öö...rég voltam itt...felnyomok pár képet ha nem bánjátok:)odaírom ha van valamilyen átalakítás progival: ja és nagyítsátok ki miután megnyitottátok mert akkor lesz meg a valódi méretben:) én(szemem az progi) mozogj! semmi program: szemem: kicsit raktam rá ereket a szememben: öcsém:contrast +: sárga rózsa: azt hiszem egy gyönyör?szép,semmi prgram: elefánt istenség:semmi progi melegség árad:) semmi progi életvidámság:) semmi prgram táncolj a fogságban :semmi program sad wolf: egy kis contrast? vér óceán: programos:) vérfarkas:)) programos (én lennék) ennyi....ne sajnáljátok az id?t hogy rákattintsatok és hogy kommentáljatok:) köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 én: Elég szomorú kép de szrintem hatásos lett. Szép munka. mozogj!: Nagyon találó kép. Csak kissé zajos. szemem: Nagyon tetszetős csak nekem valahogy nem tettszenek azok a vérerek. Tényleg ilyen zöld szemed van vagy ezen változtattál? mosoly: Gondolom a Sharpen -el próbáltad egyensúlyozni az elmosódottságot. Ez egész jól siekerült. Csak a haján nagyon meglátszik. öcsém: Erre a képre nem kelett volna ilyen sok kontraszt. Így elveszik a fehjén lévő lábos a háttérben. sárga rózsa: Ez a kép tényleg gyönyörű szép lett. És mégjobb hogy nem kellett hozzá semmi program hogy így nézzen ki. Nagyon jó. Grat szívek szeretettel: Nagyon jól néznek ki azok a vízcseppek a szívek vonalának belsejében. És maga a kép is nagyon jó lett. Ehhez grat. elefánt istenség: Eléggé dől jobbra. Kicsit igazíthattál volna rajta. Úgy nagyon szuper lenne. A szobor a háttérhez nagyon jól passzol és a fények is jók. Harmonikus kép. melegség árad : Találó a cím. Micvelhogy bepárásodott az apukád (gondolom ) szemüvege. Jó kis életkép. életvidámság : Igen. Tényleg vidám kép. Ismét jó kis életkép. táncolj a fogságban : Elég szomorú a cím és ettől a kép is szomorú hangulatot kap. Jó lett. Egyedül a háttér zajos és túl éles. Így elvonta a tekintetemet a témáról. sad wolf: Lehet az a kis kontraszt nem kellett volna mert nagyon beégett a farkas bundája. De viszont a pillanat jó és passzol hozzá a cím. vér óceán: Inkább vér tó jutott volna eszembe ha az én képem lenne de nem a cím a lényeg hanem a kép. Mert nagyon jó lett. Tényleg olyan mintha vér lenne. Grat. vérfarkas : Rohadt jó lett! Kíváncsi lennék hogy a vért hogycsináltad. Vagy azt nem programmal? A fogakon kicsit látszik hogy progival módosítva lettek. A vörös szem nagyot dobott az egészen. Ezek ismét nagyon jó képek lettek. Csak így tovább! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 25, 2007 Author Share Posted Február 25, 2007 Nagyon tetszetős csak nekem valahogy nem tettszenek azok a vérerek. Tényleg ilyen zöld szemed van vagy ezen változtattál? igen ilyen színű a szemem:) tényleg . sárga rózsa: Ez a kép tényleg gyönyörű szép lett. És mégjobb hogy nem kellett hozzá semmi program hogy így nézzen ki. Nagyon jó. Grat köszi szépen szívek szeretettel: Nagyon jól néznek ki azok a vízcseppek a szívek vonalának belsejében. És maga a kép is nagyon jó lett. Ehhez grat köszi:) melegség árad : Találó a cím. Micvelhogy bepárásodott az apukád (gondolom ) szemüvege. Jó kis életkép. életvidámság : Igen. Tényleg vidám kép. Ismét jó kis életkép. Igen az apukám:) vér óceán: Inkább vér tó jutott volna eszembe ha az én képem lenne de nem a cím a lényeg hanem a kép. Mert nagyon jó lett. Tényleg olyan mintha vér lenne. Grat vér tó tényleg:) át is változtatom a nevét vérfarkas : Rohadt jó lett! Kíváncsi lennék hogy a vért hogycsináltad. Vagy azt nem programmal? A fogakon kicsit látszik hogy progival módosítva lettek. A vörös szem nagyot dobott az egészen. a vért Photo Filtrevel csináltam :9 még mindig azta a progit használom...elég sok munkámba került:) Ezek ismét nagyon jó képek lettek. Csak így tovább! :) köszi:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Hogy ne kelljen sokat próbálkoznom. elmondod hogy hogy csináltad a vért? Mien effekteket és beállításokat használtál hozzá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 26, 2007 Author Share Posted Február 26, 2007 persze....a vért azt saját kezűleg rajzoltam a programmal...van a négyzetes kijelölés,és van a LASSO kijelölés....azzal rajzoltam meg....utána a területre Sunset Effect....és utána a Sunset effectes területet (Gamma Correct (-))amíg elég sötét nem lesz....onnantól meg van az a kéz aminek a mutatóujja van kinyújtva,azt kiválasztod, Opacityt 10 esre veszed,és a vér vonalát körbe húzod kétszer....azt hiszem ez minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Mindenképpen kipróbálom. nagyon élethű vért sikerült csinálnod egy ilyen egyszerű programmal. Gartulálok. Ez ügyes volt Általában az ilyenekhez Photoshopot használnak de egyszerűbb és gyengébb progikkal is lehet jót csinálni mint látom. Bevallom én nem szeretem a photoshopot mert mindenki azt isteníti és azt hajtogatja hogy photoshop nélkül nem lehet profi vagy jó képeket csinálni. De pedig lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Na? Milyen lett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 LoL.... ezt se nézitek meg sose XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 profilomban bennvan az oldalam assszM sasoljátok be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Nem mondanátok a képemről egy két véleményt? hogy jó e vagy rtossz vagy hogy mit kellene változtatni. Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Nézzétek meg a 24. képet is Üveg néven fut az is új Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 27, 2007 Author Share Posted Február 27, 2007 Nem mondanátok a képemről egy két véleményt? hogy jó e vagy rtossz vagy hogy mit kellene változtatni. Előre is köszi sötétíts a fényen,a véren is mert így nagyon ketchupos és próbáld meg a folyását élethűve tenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Osztom az előttem szóló véleményét de azé nem rossz :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 27, 2007 Author Share Posted Február 27, 2007 (edited) fuu Phulay remélem nem gond hogy kicsit alakítgattam én is a hölgyön:) ha gond akkor leszedem:D Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 EZ ATOMJÓ!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Nekem is teccik. Tanácsokat megfogadom. Lol azért a dátumot kiklónozhattátok volna De télleg teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 (edited) Szasztok!! Az oldalamon http://andrew-boy.spaces.live.com feltettem egy új albumot Honda NS-1em(3) néven akit esetleg érdekel Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Sziasztok...engem ezzel a verhatassal kicsinaltok...lattatok mar vert? szal Peti a vertengeren latszik h effekt....es mindenre kiterjed..nagyon hatasos ha nehany dolog nem veres...es a lanykanak eltunt a felso ajka....nem veresnek tunik henm eltunt....meg mintha a ver amiket rajzoltok kidomborodna a keprol leri rola h nem oda valo...olyan nagyon idegen.... remelem nem sertodtok meg...de ey naon nem elethu.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Hát én még nem sok véres képet láttam és nem is akarok. alapvetően nem is készítek ilyen képeket csak megpróbáltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Sziasztok! Naplementés sorozatom feltöltöttem a http://andrew-boy.spaces.live.com oldalamra!! NÉZZÉTEK MEG MERT SZTEM MEGÉRI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Andrew_Boy Nagyon lassan jön be sőt jelenleg be sem jön. Szerk.: de most bejött nameg..... A háttérként berakott felhőkarcolók átlátszanak a képen és így nemlehet rendesebben megnézni a képet Amennyit láttam belőle az tetszett csak nagyon zavarnak azok a felhőkarcolók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 nameg..... A háttérként berakott felhőkarcolók átlátszanak a képen és így nemlehet rendesebben megnézni a képet Amennyit láttam belőle az tetszett csak nagyon zavarnak azok a felhőkarcolók. Vettem főnök!! Leszedtem a hátteret!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts