Bender Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 csak mert emléxek rád. sokat játszottunk együtt meg minden. Nemtom mi volt akkor anevem dragon talán vagy ez ami ittnememléxek de sokat ökörködtünk együtt Kb ez akkor ovlt mikor kijött a cod2 Jaja én mindenkivel marhultam :D:D én most cod2őzök nagynéha és most is mindenhol szeretnek :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hamary. Az első gondolom nem ilyen kicsi. az imageshack az alapból lekicsiníti a képeket? ajánlom a pirateclub képfeltöltőjét ott még miniatűröket iscsinál a képekhez sztem sokkal jobb. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ de több, mint 2 megabájt, és így nem tölthetek oda :S egyébként mien? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hát szerettem volna az elsőt megnézni nagyobban. de eddig jó csak a pirate az első képet is mindiglekicsinyíti ha berakod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 demeoldottam szerintem az első a legjobb. pl nekem egyből elrepülnének ha közöelebb mennék. vagy zoomoltál? demeoldottam szerintem az első a legjobb. pl nekem egyből elrepülnének ha közöelebb mennék. vagy zoomoltál? nah igen. csakmmost vettemészre itt is aza baj hogy a bokor full éles meg minden de sajnos a madarak élessége árán. szóval amadaraknak kéne élesnek lenniük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 kicsit zummoltam hát sajna, nincs oan profi fényképezőm valami olympus van és nem akartam lacafacázni Pirate meg mondom, sajnos nem enged 2 MB-nél nagyobbat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Nem a gépeddel van baj. Nekem is csak egy kis 2 megapixelesem van. Nekem például automata móüdban amikor vanali közel van akkor nem az lesz éles ami közel van hanem a háttér a messzi dolgoknak meg pont jó az automata gép. gonolom neked is jelzi a géped ha félig lenyomod agombot vagyis előre beexponálsz hogy jó lesz e a kép vagy nem nekem ezt úgy jelzi hogy a képernyő közepén az a célkereszt szerű cucc (nemtom pontosan a nevét ) piros lesz. a ledem pedig zöld. és akkor lesz éles az a rész ami benne van a "célkeresztben" legaláébbis nekem így van. Ismerd mega fényképezőgépedet. Próbálgasd hogy mit hogy és akkor sokkkal jobb képeket fogsz csinálni. de nagyon jó hogy ilyen témákat tudsz találnimint ezek a madarak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 köszönöm.. ingen, nekem egy piros villám szokott villogni és próbálok minnél jobb témát keresni, holnap a MountEverestről akarok egy tájképet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hát megnéztem a képek méretét. így 800*600 as mérettel 400 valamennyi kilobájtosak. így simán felment volna a pirate képfeltöltőjére. vagy az imageshack kicsinyítette le? mert ha azeredeti kép ami még nincslekicsinyítve több mint két mega akkor te is lekicsinyítheted hogy kissebb legyen a mérete. Remélem tudtam segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 kilehetett választani, hogy mekkora legyen a kép eredetileg asszem 1024*78 valamennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 eredetileg nem hiszem hogy annyi lenne. az én gagyesz két megapixelesem csinál 1600*1200 as képet. és gondolom neked jobb géped van ha kétmegás képeketcsinál. mind1 az a lényeghogy ajánlom a photo filtre nevű progi azzal lekicsinyítheted a képeket és sokkal jobb lesz. azért jó a pirate képfeltöltője mert csinál mint már mondztam előnézeti képeket és így nem húzzák szét a fórumot a nagy képek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 értem, egy képet tegnap asszem azzal raktam be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 jah igen a kibújna a nap a felhők mögül nevű képedet. különben megnézem a fellbontásod 2048*1536 modtam hogy sokkal jobbnak kell lennie mint az enyém. hánymegapixeeles is a géped? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 3.2 megapixel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 kir. nekem kéne valami komolyabb azzal jobban ellennék mint 2 mp vel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Nem rég rájöttem hogy a topik figyeléseknél (amikor feliratkozol egy topikra) meg lehet nézni hogy egyes topikokba kik írtak eddig és hogy ki mennyi hsz -t írt. jelenleg én állok az élen. Hogy én mennyit pofázok Toplista: Utánam (De csak utánam ) jön Jeti Peti és soner. Mondjuk nem ezért tettem becsak azért mert észrevettem hogy ebben a topikban elértem a 100 HSZ -omat és ennek nagyon örülök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 12, 2007 Author Share Posted Február 12, 2007 Peti. ez... durva. akkor nézd ezt kicsit még alakítottam a véren a számban: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 kegyetlen kis cuki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 ÁÁÁÁh ez rhadt durva. O_O Nagyon készvan. Az mi azarcodon? az a fóliaszerűség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 sztem folpack vagy hogy kell leírni... értitek nah... DObi hol is lehet meglesni azt h mennyit írtam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Hát ha fel vagy iratkozva a témára. (ha nem akkor azta topik legtetején a legördülő menüben tudod elvégezni) akkor vezérlőpult és témák nézése vagyvalami ilyesmi és ott a hsz számra kattolsz és kécc. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 jah nem akarok offolni de ezt muszály [off] Ha van képzelőerőtök és szeretitek a kalandjátékokat akkor nézzetek be ide légyszives: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=53181 De ha ezen tulajdonságok nem illenek rátok akkor is. Előre is köszi [/off] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 köszi, Írtam a topikodba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Köszi szépen. Tök jó lett én nemírok utána mert az elég gáz lenne. másnak is kéne hozzá írni. Ésmég 1* nagyon jólett szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 nah ne offoljuk szét ezt a topikot...de írjál! ha 2en ráugrunk valakinek úgyis feleklti afigyelmét:) köszi és hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 12, 2007 Author Share Posted Február 12, 2007 ÁÁÁÁh ez rhadt durva. O_O Nagyon készvan. Az mi azarcodon? az a fóliaszerűség? az a bőröm:P :P :Pvedlek az év kiszámíthatatlanul ritka napjain:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 érdekes állatfaj eza deszkás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 :D csináltamegy új képet. hát nem lett olyan jó de azért beteszem hátha. Radial bluros verzió: /befelé egyre csökkenő elmosással./ Sima éles verzió: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 tök menő szemed van nekem is ismi csak oylan a színe mintha valaki kifakította volna az ien kéket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Akkor hát jó munkát végeztem A szem eredetileg ilyen: Jah meg nem az én szemem, egyik osztálytársamé. Nem hiszem hogy tudnék képet csinálni a saját szememről. Majd kipróbálom hogy sikerülne. Szerintem a kék szem szép. Mondjuk nekem alapból szép minden ami kék mert az a kedvenc színem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 wehh :D:D f**sz kivan má a sok szerkesztéssel..én bekajáltam h oan aza szem:P szép munka volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts