dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Jó lesz Peti. It a desktopom. Kicsi színt adtam rá mert eredetileg vagyis azon a képen amit először feltettél azon több szín volt és úgy tetszett. schumifun: Aranyos modell az eslő képen nem tesz jót az a vaku a medvének. A többin sem jó telibevakuzni. Pl ott van az ameiken az órát fogja. Nagyon látszik a vaku vénye az órán. De a legutolsó ahol tévézik az tök kir lett. Csináltam néhány képet. Mondjátok meg mien. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 tök yooo a színvilág nagyon yool harmonizál a félig öszedőlt házzal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Köszi szépen.Meik alegjobb? Mert nekem a színes tetszik de a szépiás is bejön csak nem annyira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 örülök hogy segíthettem Desktopot találni...melyik az eredeti kép? arra lennék kíváncsi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 schumifun: Aranyos modell az eslő képen nem tesz jót az a vaku a medvének. A többin sem jó telibevakuzni. Pl ott van az ameiken az órát fogja. Nagyon látszik a vaku vénye az órán. De a legutolsó ahol tévézik az tök kir lett. Rendben, majd igyekszek kevésbé használni a vakut. Egyenlőre próbálgatom a gépet. Sötétben picit zajos képeket csinál, de egyébként elégedett vagyok az A430-ammal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Nem kell hanyagolni csak próbálj olyan szögből fényképezni hogy ne láttszon nagyon mert ha telibevakuzol valamit azon nagyon meglátszik. Pl beég egy két rész. (a beégés az amikor a részvletek helyett csak egy fehér foltot látsz kb.) Az is lehet talán megoldás hogy messzebbről fényképezed és rázoomolsz így nem jut el annyi a vakuból és jó lesz. De csak a manuális zoomot használj mert ha átmész digital zoomba az ront a kép minőségén. örülök hogy segíthettem Desktopot találni...melyik az eredeti kép? arra lennék kíváncsi... Mármint meik eredeti? A házról? Ha az akkor ittvan: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Ma voltam a kutyámmal sétálni... Csitáltam néhány amatőr képet Tess: Kibújna a nap a felhők mögül: Kutyám : És egy tájkép: írhattok véleményt, nem sértődök . Holnap valószínű lesznek újak bocs, a kutya jó nagy lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Az uccsó két kép nagyon jó lett. A kutya különösen tetszik és aranyos. Az első is tetszik csak talán kicsit be van égve és igen sötét. [OFF] Jah egyébként kicsit előbbre haladtam az oldalammal. Már műxik a képeim menüpont is. [ON] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Köszi a véleményt Holnap megpróbálok szebb képeket csinálni Csak ma negyedre volt töltve, és így "siettem". Holnapra fel lesz töltve, és tezsek fel megint párat. Remélem arról is ír valaki véleményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Én megcsak úgy szórakázásból csináltam a vacsimról képet. Remélem megéheztetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 szívtad, most vacsiztam Itt van még1, fura: Erről is írhattok véleményt Tudom elég hülye kép, nem baj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Igen. Eléggé fura. Csak az a legvastagabb fűszál ott baloldalon ne lenne. A többivel nincs is baj. végülis ilyen szemszögből is be lehet mutatni a világot. Úgy érzem magam mintha kicsi lennék. Szerintem nagyjából jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Az télleg elég gáz Na olnap lesznek új képek.. remélem Kben guszta a kajád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 kösssz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 uppssz...ma csináltam képeket...azt hiszem jók lettek:D ja minden képet nagyítsatok majd még pluszban ki..... Út: Forest: hulla: búcsú:én vagyok: Odajött a Váci utcában ilyen plakátokkal két lány:Ingyen Ölelés....mondom bocs barátnőm van:)de jóarcok voltak:)meglepő hogy vannak még ilyen emberek,de nagyon örülök neki mert kellemes csalódás az emberiség felé.majd egyszer én is megcsinálom ezt...komolyan.... a Vár: (hozzáteszem ha aképre kattintotok és megjelenik a kép akkor még nagyítsatok egyet rajta mert úgy szép.nem tudom miért?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 soner csinált egy nagyon jo képet ma: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu a képen én vagyok majd még rakok fel képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 zsír kép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 köszi csak a baj hogy teleonnal van mert a fényképező gépemet még nem csinálták meg( jelzem egy hónapja).. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 émmeg othon hagytam a fotogépet pedig még beszéltünk is rola hogy vigyem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 mikor megyünk fotózni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 nem tom.. holnap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 énis holnap mek jó lenne, ha esne egy kis eső utána jó képeket lehet csinálni Majd rakok fel párat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Jeti Peti. Nekem a harmadik és a negyedik kép tetszik legjobban. Én pl soha nem szoktam erdőt fényképezni mer az olyan összevisszaság és nincs egy téma a középpontban csakmindenhol belógó ágak éss összevisszaság. Legalábbis nekem ez a véleményem. Az ingyen ölelés jó dolog. A vár sajna túl setét lett pedig tök jó kép. Azért próbálj rajta világosítani majd. srow, soner Egész jó. A téma is. Ha majd meglesz a digitgéped akkor megcsinálhatnád azzal is. Én is terverek holnapra "fotótúrát". majd ha összejön rakok fel képeket. További jó képeket és fényeket mindenkinek. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 [OFF] Jah Jeti Peti. Örülök hogy beköltöztél. [/OFF] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Peti: ezt most msnen is beírhatnám neked de ide kell nekem a rasztalányok a kedvenceim... a rasztáknál ez megszokott dolog én csak tudom raszta voltam és bátran állítom több mint hajviselet...raszták szoktak hozzám yárni meg nem razsták és rasztaként távoznak megváltoztatja az embert.... láttatok már szomorú rasztát?! nah meg aza kép amin te vagy...az is nagyon yoo csak így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 (edited) http://www.deviantart.com/deviation/48456928/ http://www.deviantart.com/deviation/48473863/ http://www.deviantart.com/deviation/48473388/ http://www.deviantart.com/deviation/48472838/ http://www.deviantart.com/deviation/48472461/ megnyitjátok az oldalt és katta képre akkor bejön nagyba.. Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 nekem nem megy :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Madarak a bokron : Másik ilyesmi: Bocs, h így van bennt, de nagy a mérete ( byteban ), és máshova nem tudtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Február 11, 2007 Author Share Posted Február 11, 2007 ha valakit érdekel: http://www.ezhyhun.deviantart.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hamary. Az első gondolom nem ilyen kicsi. az imageshack az alapból lekicsiníti a képeket? ajánlom a pirateclub képfeltöltőjét ott még miniatűröket iscsinál a képekhez sztem sokkal jobb. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts