vikking56 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 srow! köszi a véleményt... annyira nem vagyok fotosopppárti, a gimp van fenn... azzal nem tudod, hogy lehet lejjebb venni a fényerőt? esetleg akkor javítanék még rajta, ha eljutnék odáig! köszi előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 vikking! én a fényképezőn gondoltam levenni a fényerőt. csak rosszul fogalmaztam. ott nem tudom hogy hogy kell. vagyis amíg nem tudom milyen géped van.olyan jelet keress a gépeden ahol van egy négyzetbe a bal felső sarokban egy plusz a jobb alsóban ergy minusz jel és fekete-fehér. az enyémen legalábbis így van. ott lejjebb tudod venni a fényerőt. remélem tudtam segíteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Jah, okés, majd úgy fogom, csak akkor volt ÚGY a nap... érted egy napos volt a gép, meg minden... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 ja értem. hát figy ha van egy kis pénzed akkor tudok ajánlani gépet ami jó is. ha gondolod felvehetsz msn-re vagy felevszlek. címem: srow_113@hotmail.com. és tudok ajánlani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Egy nagyon gagyi kis digitális géppel csináltam ezeket: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hi all! Hat napja nem volt új kép, így gondoltam dobok egy ilyet: Remélem lesz akinek teszik ez a HDR szerű izé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Én őt imádom fényképezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Kutyáim: A nem fontos részeket levágtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Na akkor megtöröm a "csendet", mert egy hónapja hogy senki nem prezentált képet! Nem a legjobb de nekem tetszet, talán másnak is fog! Várom a kritikákat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 srow képei nagyon tetszenek! horvátországban csináltam ezeket a képeket nem egy átlagos géppel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 itt van pár kép: Kritikákat kérek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Kecskemét 2007 Repülőnap "Magyar Királyi Légierő" MIG-29-ese felszálás közben! Sorry de csak enyit tudok én és a meglévő technikám. Ha valakinek van építő jelegű tanácsa kritikája, azt szívesen figadom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 24, 2007 Author Share Posted Augusztus 24, 2007 ha már a képeknél tartunk: öcsém reklám(én) ezhy feat. ezhy jump(öcsém) self portrait öcsémről: csodás: szabadság: csendélet a naplementében(mamám) csodás naplemente:): ennyit rakok fel.:)kommentárhatjátok:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Gárdonyban készültek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 24, 2007 Author Share Posted Augusztus 24, 2007 köszi.és nem gárdonyban hanem Zamárdiban készültek:) mégegy: világnézet(barátnőm) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Én is csináltam egy pár képet de én a telefonommal azért nem a éegjobb minőség! Kérlek írjazok milyenek lettek KUTYÁK Egyéb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Jók a képek Peke. Szép az angol bulldog, meg az a kis boxer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Jah de gondolom szotad látni mind a kettőt itt erre felénk, nem Dation? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodsucker Posted Szeptember 6, 2007 Share Posted Szeptember 6, 2007 Arvai: Remek fotó lett, nekem nagyon tetszik nagyon jól eltaláltad a helyszínt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Szeptember 27, 2007 Share Posted Szeptember 27, 2007 Szasztok!! Szombaton voltam a Szegedi Critical Mass felvonuláson mint rendező és lett egy ilyen képem. Photoshopban csak a fényesítés effektet tettem alá amúgy minden eredeti. Itt a kép: http://gportal.hu/picview.php?prt=63993&gid=238926&index=10 Tudom h már nem téme mert régebbi meg ilyenek de amúgy a brekis képek atomjók lettek sztem!! Én is szeretek békákat fotózgatni csak sajna nincs hozzá ilyen zöld hátter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaddamsaman Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Végre végigolvastam mind a 25 oldalt Rengeteg szép képet láttem, grat mindenkinek hozzájuk! Greg82: Szerintem nagyon szép lenne a kép, a villanyoszlopok meg a vas kerítés(?) nélkül. Én nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni a fotózással, mivel a suliban művészeti tantárgyként ezt választottam. Majd ha lesz időm teszek fel én is néhány képet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 ök jó képek vannak asszem én is teszek majd be párat bár nem hiszem h valameik is megütné az itteni színvonalat szal elhet inkább mégse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaddamsaman Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Itt van kezdetnek 3 kép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Íme pár kép nem nagy szám de elmegy várom a kritikákat Macsek:) : http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/100_4183.jpg Kép címnek talán a "Magány" lenne jó: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/100_4667.jpg Ezt meg poénnak tettem fel az öcsémről sztem aranyos : http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/100_3879.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Szaddamsaman! Nem tarottam elég magasra a telót. De attól a lankás dombos vidéktől bármikor ránézek megnyugszom! kgabor! Tök ari a macskuszod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaddamsaman Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Jaa...Hogy telefonnal készült? Akkor egy szavam sincs Szerintem is szép a vidék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortissimo91 Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 Jó kis képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 Nem maradok ki én sem a sorból! Kategóriát és címet nem írok majd eldöntitek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 skypower...ez már-már oan, mint egy képeslap... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Egy Ducati Siófokon! (Sajna nem saját ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts