dobi16 Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 (edited) süllyed a topic mindenki kiugrani. hehe csak vicceltem. holnap én is teszek fel képeket csak már késő van ahhoz. De ha nem tudtok addig várni akkor nézzétek meg a honlapomon őket: http://www.dobosistvan.try.hu Módosította Október 2, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Ma én is csináltam pár képet, de most csak egyet teszek be: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 ez jó lett mockingbird. a keret is illik hozzá. ha jól látom ez az első képed itt. vagy már volt fent itt képed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Kösz, még nem volt itt képem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 Szasztok! Új albumot töltöttem fel "Vegyes (2)" néven a http://andrew-boy.spaces.live.com -oldalamra!! Tudom h az éjjeli képek nem a leg zajmentesebbek de nekem nem olyan a technikai hátterem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRK Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 TÖk jók a képeid! Milyen géped van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRK Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Andrew boy a képeid színvilága nagyon gazdag, nekem ilyen szarok jönnek össze: A legyes képeket hogy csináltad meg, hogy kicsit sötétek, de közben szép színesek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 (edited) Ezt a képet a tavalyi nyaralás során csináltam Horvátországban véleményeket kérek! A címe "Hullámtörő" Link: Módosította Május 31, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRK Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Nagyon jó lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Andrew boy a képeid színvilága nagyon gazdag, nekem ilyen szarok jönnek össze: A legyes képeket hogy csináltad meg, hogy kicsit sötétek, de közben szép színesek? Hááát nekem egy régi Olympus Mju 400D-m van, 4MP -s, amúgy köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Örülök ha teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Amúgy legyes képeknek azért sötét a szélük mert messze van a háttér meg árnyékos is a háttér ezért sötétebbnek hat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicska Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 tök jók ezek a képek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 grat mindenekelőtt Jeti Petinek, és minden kreatív képfeltöltőnek! Nagyon látványos, amolyan művészi kis topic kerekedett belőle! Így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Hi all! GRK: Nem olyan rossz az a kép mint ahogy te hiszed! némi kontrasz emelés és már remek is! /nézd átt a masinád van e rajt olyan lehetőség hogy saturation ha van akkor azt állítsd hard-ra ha ilyen természetfoto a célod, vagy ha olyan van hogy finepix color akkor ott a "C" jelölésüt min Croma az válaszd/ persze csak ha megfogadod csak a jószándék vezérel! Mockingbird: Nekem is teszik a képed, szerintem már csak akkor lenne jobb ha nem középre "komponálod" a virágot. Ha úgy vágtad ki a képet egy nagyobból, akkor csinálhatnál egy olyan verziót, ahol a virág kissé a jobb alsó sarok felé eltolodik, és a szépen elmosott teret meg szellősen meghagyod bal felső sarok felé. Ja és hagyományos fekvő 4:3 arányú kivágással. A keret meg minden más így jó. De ez csak az én véleményem! Majlimate: Szerintem is jó a foto, ha kivágás akkor érdekelne az egész kép! Gabesz007: Neked köszönöm a magam és a többiek nevében a tetszésnyilvánítást! /jól esett az elismerés/ A békás képeimet senki nem értékelte! Enyire szarok lettek? Ha igen azt is mondjátok meg abból tanulok! Azé most se usszáttok meg kép nélkül! http://keptarhelyem.extra.hu/image/images/kepek/384.jpg Töltsétek le és úgy nézzétek mert böngészőbe nagyon pixeles /nemtom miért/ Na szép fényeket nektek! Remélem senkit nem bántottam meg és kérem a kritikákat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Szép képek! Van pár képem nekem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Creative- Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 jonapot emberek. régen jártam erre. mostanság volt szerencsém elmenni horgászni szüleimmel ahol jó kis képek születte kegy kis ízelítő belőle : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 15, 2007 Author Share Posted Május 15, 2007 egypár kép:lehet hogy vannak miket már feltettem,azokért ezer bocsánat. 01.: 02.énkép) 03.: 04.: 05.: 06.énlennék) 07.:Duna 08.:dreamland(én) 09.:hát hívott a természet(poén kedvéért rakom fel) 10.:no comment(saját kezem,nehéz volt megcsinálni) azt hiszem ennyi...véleményeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 jó képek grat főleg az 5-ös és a 3-as tetszik valahogy megvan a hangulata mindkettőnek. majd töltök még fel énis képeket csak lassú a net. ja és a 7es is nagyon ütős grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 az első kettő igazán kir lett bejönnek nagyon az uccsó ketzes az már volt a 06 oson nagyon be van égve a ruhád. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 na it van pár képem : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 18, 2007 Author Share Posted Május 18, 2007 szép képek.már elmondtam róluk a véleményem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 igen-igen. köszönöm még1szer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skypower Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Hi all! Srow a pecás életképek nekem is tetszenek! /csak a kiégésre kell kicsit jobban odafigyelni/ Ettől eltekintve tetszik a látásmód nekem átjött a vízpart és a pecázás élménye a képeken Jeti Peti: A képeidet nagy részét már látam így nem értékelem még1* A vadvirágos az nagyon bejön! Berakok megin 1 képet talán erre már ír valaki pár sort, ha már a békás és kiscicás képre senki semmit nem írt! "Hogyha rózsa.......... lehetnék" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Sziasztok! Én csak nemrég kaptam gépet... Csináltam pár képet, mutatok párat. Egyébként az volna a kérdésem, hogy miért raktok keretet sok képetekhez? Szerintem elvonja a főtémáról a figyelmet... De ez csak egy vélemény... Légyszi mondjátok meg, hogy milyenek és hogy hogyan javíthatok rajtuk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 vikking nekem az első és a 4. kép tetszik nagyon az a napos kicsit világos számomra a fényt ha lejjebb veszed akkor jobban ki lehetne venni a napot belőle. szerintem és akkor azthiszem megmarad alatta a cucos is. amugy köszi a véleményt a képekről a keretek viszont nekem se jönnek be valahogy nem szeretem képen látni a keretet ha falon van bekereteztetve az mindjárt másabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 A kis breki csak ül és mereszt a kerti asztalunkkon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 én leginkább a kifiamat szoktam fényképezni...egíyszerűen nem tudok betelni vele... amúgy a szép természetképek és a művészi absztr. is érdekel...de szinte bármi lehet ha megtetszik akár egy szöszcsomó is a parkettán szép tud lenni nos hát ha szabad akkor íme a kisfiam : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 (edited) Szasztok!! Feltöltöttem pár képet a CBR-ről az új motoromróóól a http://andrew-boy.spaces.live.com -oldalamra!! Ja meg http://www.youtube.com/watch?v=aag6CT6QQX4 Módosította Május 31, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts