tibiole Posted Június 26, 2005 Share Posted Június 26, 2005 Samsung MP3 mobiltelefon A Samsung bejelentette az E720 kagylóformájú mobiltelefont, azon új mobileszközök egyikét, amely extra jellemzőkkel rendelkezik. A kéthangú mobiltelefon súlya 90 gramm, mérete 90x45x23 mm. A mobil szórakoztatáshoz az E720 szuper MP3 lejátszót, 1 megapixeles kamerát és egy kiváló minőségű videó kamerát tartalmaz. Az MP3 vezérlőket a frontoldalon tartalmazza, a zenék tárolásához 88,5MB beépített memóriát foglal magába. PC-khez USB kapun és Bluetooth adóvevőn keresztül csatlakoztatható. A mobiltelefon képes lejátszani MP3, valamint iTunes barát AAC és AAC+ állományokat, de WMA-t nem. Csengőhangként dalok is használhatók. Egy nyomógomb segítségével a zene elnémítható, amikor a telefonon beszélni kívánunk. A kamera szintén egyetlen nyomógombbal működtethető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox6 Posted Július 31, 2005 Share Posted Július 31, 2005 tetszik ez a telo, de mikor 710 t akartam venni 80000 volt. eza baj velük, nagyon drágák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandoo Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Amikor megjelent, rá 1 hétre kaptam meg Mostanába szeretném lecserélni... már több mint két éve húzza az igát, és még semmi baja szinte.. csak összetöredezett szegény meg a headsetet is kivégeztem már ajánlom amugy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts