gebana Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 2 csokit kell megmérni, ha az 1ik nehezebb mint a másik akkor megvan ha 1formák akkor a 3. rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 én egyetértek veled nem igazán értettem mik a kritériumok *jaa leesett egy méréssel kell rájönni, viszont akkor a megoldás meg zseniális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qvilly Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 nem tudom h megfejtettétek e de sztem ez a válasz: legyártok mindegyik géppel 2-t és egyik géptől mind a 2-t ráteszem, EGY másikról pedig csak egyet. ha a mérleg 30at mutat akkot az a rossz amiből egyet sem raktunk fel, ha 31et mutat akkor az a gép a rossz amelyiknek csak 1 gyártmányát raktud rá, ha pedig 32-t mutat akkor az a rossz aminek mind a 2 csokiját rátettük... na jó a megoldásom??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 sztem csak meg kéne nézni h. mennyi van ráírva....mivel a 10g-os csokira az van ráírva h. tömeg:10g ezért a 11g-osra az lesz h. tömeg: 11g Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 najó én se értem a kérdést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeszi2005 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 de nem kg hanem csak g! egyébként én is ezt tenném! vagy azt amit sbxslade Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
junkers93 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Na mondd már meg a megfejtést mert ez nekünk magas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qvilly Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 ha visszaolvasol 2 megfejtés is van amik külömböznek... és elég szivás ha ez magas neked.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Április 23, 2007 Author Share Posted Április 23, 2007 2 csokit kell megmérni, ha az 1ik nehezebb mint a másik akkor megvan ha 1formák akkor a 3. rossz A mérleg nem kétoldalú hanem Digitális, és 1 méréseredményből kell rájönni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Gombóc Artúrral (Pom-Pom = régebbi magyar rajzfilm) beszéltem és Ő mondta hogy már a kérdés is rosszul van feltéve, ugyanis ha egy csokiautómata ha 10g helyett 11g-os adagokat gyárt az nem meghibásodás, hanem javulás. Ja és mi van ha a mérleg a rossz HOPPÁ!!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorb Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 akármelyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djgoly Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Jóvan haggyatok má ilyennekkel majd a megejtés mond meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts