lenyo Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 gyorsasága géptől függ (proci leginkább) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz009 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Sziasztok! nekem lenne egy problémám nem jó nekem nem tudok kornventálni vele vagy csak nem tudom mit kell hogy lécci válaszoljatok! köszi ewlöre is Sziasztok! en meg azt szeretnem kerdezni hogy srt- t atlehet ezzel alakitani avi va ??????? elore is köszönö a válaszokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 az srt az felirat az avi meg videó az srt nem alakitható semmivé, mivel feliratfájl és ezzel amúgy sem aviba alakitasz, hanem dvd formátumba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ádi123 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Sziasztok! Bocsi hogy hülyeséget kérdezek...de ha átkonvertálom a divx-et dvd formátumba akkor a házimozin 5.1-es hangzású lesz? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 az lenne a kérdésem h a convertx to dvd progit használom de abban nem lehet olyan jó menüt csinálni valaki tudna mondani 1 olyan progit amivel olyan dvd menüt készíthetek akár 1 eredeti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLCS Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Én egy olyan programot keresek amivel rmvb-ből avi-ba konvertál Valaki tud ilyen programot?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dras58 Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Sziasztok! Én is a Convertx to dvd-t használom nagyon jó és mivel gyors a gépet így gyorsan convertál. Segítséget abban szetretnék kérni, hogy felíratos filmeknél hol és mit kell beállitani? Mert amikor beillesztem a filmet a convertáláshoz altta a source file/s/ infónál megjelenik az avi és az srt formátum, de convertálás után mikor vissza nézem a filmet nincs meg a felírat. Ezt, hogy lehet kiküsszöbölni. előre is köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lteam Posted Június 29, 2010 Share Posted Június 29, 2010 Üdv all! van egy régebbi asztali dvd lejátszóm(Akai márkájú), ami nem nagyon akarja vinni a convert x to dvd által átkonvertált filmeket, ellenben a másik, újabb meg gond nélkül lejátsza őket. tudna vki egy olyan progit v. bellítást ajánlani, amivel a régebbi dvd lejátszókra is tudok filmet konvertálni? (DVD-R dvd-t használok) Amugy meg viszi az írott dvd-ket, csak nem tudom, h azok mivel lettek kiírva:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0065 Posted Május 1, 2015 Share Posted Május 1, 2015 divx to dvd -dvd shrink- nero és kész a film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts