Vszaby Posted Június 19, 2005 Share Posted Június 19, 2005 Nézzük ki mit fog tenni a nyáron!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 19, 2005 Share Posted Június 19, 2005 Én személy szerinte a "Megyek sörözni a haverokkal"-ra szavaztam Mintha ismerős lenne ez a szavazás.... ( copyright bithumen ?? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Június 19, 2005 Share Posted Június 19, 2005 Én leginkább ezek kombinációját, de az 1es és 5ös opciók kivételével D :devil helyesbítek dolgozni lehet hogy fogok......"dolgozni" :devil Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Június 19, 2005 Share Posted Június 19, 2005 Én a "Megyek sörözni a haverokkal." válaszra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Június 19, 2005 Share Posted Június 19, 2005 én leginkább dolgozok (mint egész évben) de tanulok is(a multkor meghalt a gépem - összeomlott a partíciós tábla- és elszállt 2 szemeszterdolgozatom... ezeket pótolnoim kell!) és néha lógok a haverokkal!! :crazy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zpalee Posted Június 19, 2005 Share Posted Június 19, 2005 Crystallal leszek egész nyáron ja igen, nemtom mér nem szereti már a Gigát.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Június 26, 2005 Share Posted Június 26, 2005 Én meg Zpalee-val leszek egész nyáron :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 26, 2005 Share Posted Június 26, 2005 Én meg Crystallal és Zpaleeval :devil :devil Nahjó nem :'( D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Június 26, 2005 Share Posted Június 26, 2005 Az a baj h csak 1et lehet megjelölni így hát nem is szavazok :unsure ! 1ébként csajok, bandázgatás haverokkal, strand a top3! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ts0Ts0 Posted Június 27, 2005 Share Posted Június 27, 2005 Angolttanulok...dolgozok...edzésrejárok...Angolttanulok...dolgozok...edzésrejárok... Angolttanulok...dolgozok...edzésrejárok...Angolttanulok...dolgozok...edzésrejárok... Angolttanulok...pedaom a pályázatot...edzésrejárok... Angolttanulok...dolgozok...edzésrejárok... Leteszem a nyelvizgát...dolgozok.... edzésrejárok......... Asszem ez a nyári rogramom. Néha lehet bejön valami rendkívüli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabesz99 Posted Július 5, 2005 Share Posted Július 5, 2005 JAJJJ EZ JÓ KI SZAVAZÁS VOLT D TECCIK ÉN CSAJOMAT FOGOM FŰZNI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Vszaby itt vok nézd+ az üzeneteid ott találod az msn címem segítek a szerverben. Ja egyébként jó lesz a nyár csak ne lenne meleg:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 Én dolgozok 1 hónapot (ami jövöhéten lejár ) akkor kezdödik nekem a nyár ... pár napos sátorozás haverokkal a tiszénál aztán hazjövök megyek nyelvvizsgázni megint meg befejezem a jogsit. Amit kaptam a pénzt természetesen eliszom mint minden rendes férfi Én személy szerinte a "Megyek sörözni a haverokkal"-ra szavaztam Mintha ismerős lenne ez a szavazás.... ( copyright bithumen ?? ) 10 -el lejjebb ott a "Dolgozol a nyáron?" topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Megyünk Viharra Vadászni meg Lógatom a lábam a tó mellett és Pecázunk, meg iszunk a tónál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Dolgozom, mint mindig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Remélem barátnömmel leszek minimum 1 hetet Fuvarozni fogok hétközaponként, hétvégenként b.nömmel leszek. Remélem addigra lesz egy chopper nekem és öcsémnek akkor azzal megyek majd haverral motorttalálkozóra, természetesen mögöttem remélem ott fog ülni és belém karolni b.nöm. Én talpig börben leszek, börmellény abból faszán kilátszik a tetkóm, a hosszú hajam lobog majd a szélben áhhhh ez rohadt jó lesz nagyon várom. És persze Balcsi, ha már ott lakok mellette akkor azt nem szabad kihagyni Hard Rock, Free Rider! by: Marco N..... alias Tank Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Nekem nincs barátnőm,nem leszek vele...A haverok nem csípnek így nem leszek velük...Megyek dolgozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 hát én sztem majd haverokkal meek torzulni, mint általában... <nevetöarc> aggress mintha vmi elkeseredettséget vélnék felfedezni a szavaidban... jól érzékelem? csak csinálsz vmit nyáron a melón kívül is, még úgy is van idö addig változhatnak a dolgok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi. Így van...beteg vagyok most és elkeseredett nagyon.Nem szeretem fórumra vinni a problémáimat,senkit nem érdekel ezért ezer bocsi.Egyébként megyek dolgozni...:ha almát kell szedni 100 ft.-ért akkor azt fogom tenni Módosította Március 25, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Nekem nincs barátnőm,nem leszek vele...A haverok nem csípnek így nem leszek velük...Megyek dolgozni Haverok nem csípnek??? Én is alig ismertelek meg demár most azt mondom hogy tevagy a legjobb fej a világon...Nagyon rendes ember vagy... Ne keseredj el Norbi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Majd a munka elveszi a figyelmem talán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 kis kapálás strandolás warez tábor + még ami jön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 tenulok,melozok,lan patyzok,kendert nevelek,motorozok,iszok, nyaralok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64 Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Hajtom a csajokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 dolgozok... hajtom a csajokat... focizok... meg mindent csinálok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Hehe... egyételmü a nap 12 órájában kockulok, 8 órájában hajtom a csajokat, 2 órájában strandolok, a maradék 2-ben meg alszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 De jó dolga lesz itt valakinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 meló meg megint bejárom európát!!!!!! Ja meg megyünk somogybabodra haverral!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximo Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Én mindet fogom csinálni. Főleg hajtom a csajokat, dolgozom, meg warezolok, közben folyton sörözöm, alszom. Szóval lesz egy pár dolog. Csak előtte egy nagyon csúnya vizsgaidőszakot kell túlélnem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Kéne vmit dolgozni, hogy sörözhessek vmiből a haverokkal és hogy a csajokat hajthassam (de hova? ). Ha nem sikerül akkor meg egész nap ülök a gép előtt, sportolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts