Matt24 Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Rengeteg ember csinálta értelmetlen tárgy, hang, cselekvés történik. Pl. Egyszer régebben bemásztunk egy házba és a rend?r elkapott, de nem azért mert behatoltunk pedig tudta nem mi lakunk ott inkább azért szólt ne hogy valaki megsérüljön. Na de nem ilyenr?l beszélek, de ez is hasonló? Történt-e veled valami amit nem tudod miért teszel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 volt egy régi disco épület csepelen....és négy ablak vastag volt az üveget és kb fél méter széles max...ha nem mondok sokat.na mindegy...nagy nehezen kitörtük az ablakát és bemásztunk...mindig megszólalt a riasztó marha hangosan...pucoltunk onnan.persze egzt többször eljátszottuk..de nem vágom miért...talán a riasztó hangja volt nyugtató,vagy a futás a friss leveg?n a rend?rök el'o'l? nem tudom...dejó volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Mi meg nyáron akkora t?zeket csináltunk hogy egyszer majdnem ki kellett hívni a t?zoltókat!!!! Sztem az adrenalin miatt csináljuk ezeket.................. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Eccer, régen haverokkal felmásztunk egy daru-hajó( vagy mi ) tetejére, kicsit "mákosan"....akkor kérdeztük meg egymástól, hogy "mit keresünk itt?"..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 elmentem a busz mellet és aztjitték h kiszurtam a kerekét. bementem a boltba éés kiküldtek hogy ne lopjak xD piacon loptunk egy csomag fokhagymát és dobáltuk az embereket feltünés nélkül aztán jött a mandarin.. xDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Mi fölmásztunk a torony tetejére... nem tom mien torony csak van rajta egy piros fény... de elég magas... és ott jöttünk rá h ez most mire is volt jó!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 koli tetejére, de ablakon át, mert minden zárva volt :S szétnéztünk, jó magas aztán vissza. elmeséltük, aztán sokan követték példánkat, nemtoom hogy nem jutott eszükba 3man voltunk szobatársak. meg volt olyan hogy füzetet széttéptük (mindenki a magájét de sokdarabba) és azt ki ablakon, 8. emeletről gyönyörű volt ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts