szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 szogyenyi Kell a faszom vagy dobjam a kutyának? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 szöcs a tied még a macskának sem kéne :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Ha sokat ugatsz vagy nyávogsz te is megkaphatod!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 no akkor egy nagy véres, nyálkás, retkes, büdös nagy cséket az icipici tita lukadba (ezért nemfognak az Adminok vagy a modik kicsapni??) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Fúúú egy nagy szerencséd van hogy nem én hanem a kutya ért fel előttem a lépcsőn még anno amikor fogamntál!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 hát csak az a nagy kár, hogy apádék gyereket vártak, és te jöttél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Szived helyett legyen gitár azt meg a rák pengesse! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 akkor legyen áramszünet, mikor a szívedet műtik :D (a generátor meg robbanjon fel :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Apád lehetnék, ha az előttem levő pasinak nincs pontosan kiszámolt aprópénze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 te meg a kottonon lévő kis lyuknak köszönheted az életed csókold mmeg apádat hogy élsz akármien selejtre is sikerültél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Az egyetlen hibád, hogy anyád magzatvizében nem volt cápa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 folytál volna le apád lábán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Hogy az ördög cifrázza ki a pöcsödet csalánnal! Mikor legutóbb valami hozzád hasonlót láttam, lehuztam a WC-n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Téged születésedkor háromszor feldobtak, de csak kétszer kaptak el? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 lóf@szt a picsádba!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 baszógyálmeg akkora paraszt vagy hogy a távolsági busz háromszor tankol mire elér hozáttok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szocsy Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Olyan a nyakad, mint a bivalyé, de nem olyan erős, hanem olyan koszos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolight Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 ha már az állatokról van szó jó h látlak megvakarjam a füled mögét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 ormótlan váglak ez pont elég szar h ideírjam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Blue Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 azt anyád olyan szőrös hogy csak egy nyelven tud:a wouglin az anyád segge olyan szörös ha kikukannt belőle han solo azt mondja:megvagy chubacka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Vergődtök itt mint Tík szatyorba, amíg szana-széjjel nem klopfolom a szátok húsos szalonnáját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CescFabregas Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 hehh...a topic indítójának üzenek.. kedves bélszél..itten fudekemény csávo vagy szájkaratés létedre nagyon megy a beszólás...nagyon.../mint májkül dzsekszonnak az abortusz/ drága gyermek..egyet magyarázzá má meg..mé édesapádat elégíted ki mikor anyukád már féltékeny? no állj le evvel a beszólással...addig meg csak a nemi szervemet tudom felajánlani táplálkozási célra.. /meg nem sértődni :)/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Cesch, engedd meg hogy válaszoljak helyette Tudod táplálkozni az emberek azért szoktak, hogy pótolják azt a vitamint, ásványokat, tököntudjamiket amiből hiány van. A te nemi szerved amióta elüszkösödött, semmi olyan tápanyagot nem tartalmaz amiből a szervezetben hiány léphet fel. Tegyük fel a móka kedvéért h ép, egészséges a tagod... ha élne az ajánlatoddal a topik indítója és elfogyasztaná a nemi szervedet, szerintem nem lakna jól vele - valószínűsítem, baba-kisujjnyi hússal még nem lakna jól:D Mióta tudunk a "nagyszájú nő"ről (nem tudom a rendes nevét), azóta tudja még a legtájékozatlanabb ember is, hogy a plasztika sebészet csodákra képes - keress egy nemi szerv donort, aztán legyen 30 gyereket majd szenvedj vele 80 évig bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axyy722 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Te olyan csúnya vagy, hogy az etióp nem venné el tőled a rántotthúst! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
házörző Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 A jó Isten áldjon meg két iker gyerekkel valamelyik szép lánytól a harsányi parkolóban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamel Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Mit vigyorogsz?Ugyis rákos vagy!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts