gomby Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Örök élet, kecsegtető, főleg ha nem öregedek meg. Sok mindenre kíváncsi lennék: - Az emberiség elpusztítja-e magát? - Ha nem akkor hova jutunk a technikai fejlődésben? - Hogyan változnak az emberek, az emberi normák, az anatómiai felépítés az évezredek során? Na és persze szívesen elutaznék más bolygókra, pl ha már halhatatlan vagyok, akkor had mászkáljak szkafander nélkül pl a Marson vagy a Vénuszon. Meg tanulnék sokat, és nem is kellene megfeszítenem magam, mert ráérek, szóval a bulikat is bele lehet simán kalkulálni Igaz egy idő után unalmas lenne, és beleőrülnék, szóval valamilyen lehetőség kellene hogy elveszítsem a halhatatlanságot, mert egyszer volt egy ilyen álmom, a dinók idejétől az aktuális időig végigálmodtam a történéseket, és amikor visszaértem a saját időmbe, akkor csak éltem az életemet tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
staxx Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 A topic címe ugye bár: Mit tennék ha öröké élnék? Én egy kérdésel tudok válaszolni erre... Mit nem tennék ha örökké élnék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Pl. Nem dugnánk bak kecskét. XD Én minden nap extrém sportolnék valamit,ha megunnám akkor "véletlen" nem nyílna ki az ernyő bázisugrás közben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Rabolnék, hazárdoznék, de nem gyilkolnék, mert szegény halandók úgyis csak max 100 évig élnek, minek megrövidíteni nekik? Megmég megnézném a világháborúkat, felvenném őket, csinálnék 100 ezer év múlva belőlük filmet, megszedném magam. Mire eljön a világvége (felrobban a Nap) kitalálom, h hogyan halhatok meg, és meghalok, hogy nyugovóra térhessek. Deha lenne egy újnaprendszer énisoda költöznék és örökké élnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 tehát örök élet akkor hasonli a Hancock-hoz csak nem tudunk repülni sérthetetlenek lennénk akkor én mondju állandóan leugranék a repülőröl ejtő ernyő nélkül és ezekszerint még a lustaságba sem halnék bele tehát ha nem kajálok nem halok meg akkor tehát én csak otthon döglenék és vagy tévéznék aludnék aztán meg egy kicsit Bunji-Jumpingoznék mind a 2 féle képpen(kötéllel és anélkül) hát ennyit tennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Én szerintem megölném magam Tuti megunnám a életet 100 év után, főleg ha ilyen magatehetetlen és öreg lennék. Ráadásul azért elég sok rossz dolog van az életben ami felgyűlik az emberben. És népesség szempontjából is rossz lenne ha az emberek nem halnának meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Ha nem öregednék, akkor élvezném mint hal a vízben az életet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Filmet néznék + gépeznék egész nap ^^ ha már nem marad egy rokonom se -.-'' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili89 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 vámpír lennék és örülnék neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili89 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 persze szerintem dög unalmas lehet örökké élni... de azért kipróbálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 vámpír lennék és örülnék neki Hát én inkább felvennék egy hosszú fekete bőrkabátot és egy katanát, és Hegylakó lennék Csak egy maradhat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomee02 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 csak akkor lenne jó örörké élni ha mindenki öröké él mert egyébként unalmas lenne egyedül örökkké... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalviston Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Nem halnék meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyleRazor Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 nem halnék meg, csajoznék egész nap, bankot rabolnék, ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jubileo Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Sokan ezt írták : Öngyilkos lennék HOGY A FENÉBE leszel öngyilkos mikor HALHATATLAN VAGY AMolyan hegylakó féle és még akkor se halsz meg ha elveszted a fejed ! Tehát annyiszor porbálod magad kinyirni ahányszor akarod mert nem tudod De most komolyna milyen lenne már : Kipróbálod hogy leugrasz new york legmagasabb pontjárol és nem halsz meg és nemis sérülsz meg nagy buli lenne akkor bármit megmernék csinálni :D:D Én állandóan sportolnék csajoztnék gépeznék stb stb stb stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 örökké élnék! XD valszeg jó sokat olvasnék, gépeznék és játszanék a kutyámmal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 AMolyan hegylakó féle és még akkor se halsz meg ha elveszted a fejed ! Vicces lenne egymás fejét kaszabolni, az biztos Bár pár év múlva megunnám átkiabálni a havernak, h "Te Jóska, jössz megahlni?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalip Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 HM ? ez fasza lenne minden nap azt csinálnám mit akarok amihez kedvem lenne akkor azt érezném hogy szabad vok ( feltéve ha nem öregednék meg állna az öregedés úgy 35évesen ) és akk egyiknap egy polgár háború másiknap kefélés aztán buli azt csinálnám amihez kedvem olyan mintha enyém lenne az egész világ mint egy isten lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Rájönnék, hogy sehogy nem tudom megölni magam, csak az emberiséggel együtt. ezért előidézném a világvégét és elpusztulna a föld. röviden ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Megalapítanám a sallaista vallást, és/vagy egész nap röhögnék a Hegylakón Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Végigjátszanám a világ összes játékát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 én nem tom, végülis lenne időm kitalálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 pénzben fogadnák másokkal hogy ha leugrok a 100 emeletes ház tetejéről nem lesz semmi bajom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfi Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 félre tennék minden bankjegyből egy példányt aztán 500 év múlva beugranék egy múzeumba h van 2009-es forintom a (viszonylag) gyors meggazdagodás reményében Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracula93 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 baggio11-el egyetértek én is ezt tenném vagy elmennék egy katonai bázisra tesztelő embernekXD De érdekelne ha nem halhatsz meg akkor mien ha egy évig nem eszel nem iszol nem wc-zel?XD Én nem lennék öngyilkos mindíg találnék valamit:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Tapia Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 megba*znám az összes pinát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts