lazlo Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 ez olyan dolog, amit emberi ésszel igen nehezen lehet felfogni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekken9292 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Az szar lenne mert mi van ha becsapodik egy meteor vagy valami es en lennek az egyetlen aki elne az orokelet miatt! Es teszem azt ha meg a fold is elpusztulna akkor lebegnek az urben addig amig ertelmes eletre nem talalok? Kossz nem! De ha orokeletem lenne ugy hogy csak betegsegekbe es az oregedesbe nem halnek bele akkor elfogadnam!JA es orokifjusagom is legyen, mindig legyen meg a kb. 29 eves alakom vagy nemtom......! Ha pedig jonne egy meteor meghalnek en is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 ugy ertelmeztem hogy akkor mar mindenki orokke eljen de az biztos hogy lenne mit csinalni !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 ugy ertelmeztem hogy akkor mar mindenki orokke eljen de az biztos hogy lenne mit csinalni !!! bar soksok nap megy el feleslegesen....a maximum 80-90 evet is nehezen hasznalja ki az ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap gangsta Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Ugyan azt mint most.... dolgoznék... pihennék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Az sem lenne jó, ha örökké élnék. Nagyon unalmas lenne... Millye-vel értek egyet. Ugyanazt, minden bizonnyal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 én meg olyan depi lennék hogy öngyi lennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Ha örökké élnél... lehet nem tudnál öngyilkos lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 az lehet de azé megpróbálkoznák vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
George00 Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 az lehet de azé megpróbálkoznák vele Hát én bankokat rabolnék h legyen sok cippim aztán eléldegélnék .. csak ne öregedjek meg jah meg kiprobálnék mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 én nem lennék öngyilkos mert ha örökké élek úgyse tudok meghalni soha... én csak a testemtől félnék, 100 év után mozdulni se tudnék de ha egész idő alatt mondjuk 26 éves lennék akkor már igencsak megfontolandó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 én nem lennék öngyilkos mert ha örökké élek úgyse tudok meghalni soha... én csak a testemtől félnék, 100 év után mozdulni se tudnék de ha egész idő alatt mondjuk 26 éves lennék akkor már igencsak megfontolandó van benne valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Január 29, 2007 Author Share Posted Január 29, 2007 én nem lennék öngyilkos mert ha örökké élek úgyse tudok meghalni soha... én csak a testemtől félnék, 100 év után mozdulni se tudnék de ha egész idő alatt mondjuk 26 éves lennék akkor már igencsak megfontolandó Ez így van!!! én maradnék 19-20éve testbe.. jah és csak akkor maradnék meg ha nem lennék impotens Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rammstein012 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 jah és csak akkor maradnék meg ha nem lennék impotens nah ez meekora nagy igazság..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 léci ezt pontosítsd, örökké élnék most akkor örökké öregednék és 500-600 év múlva 1 tartályban lenne az agyam és onnan csipognék vagy nem öregednék de 3x elütnek és rokkant lennék esetelg Man powered by supermen lennék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Ha örökké élnék: elszámolnék végtelenig.... ... és vissza ... kétszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Ha örökké élnék: elszámolnék végtelenig.... ... és vissza ... kétszer azt csak chuck norris tud. uh, csak nem chuck norris vagy? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Talán nem halnék meg soha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 azt csak chuck norris tud. uh, csak nem chuck norris vagy? XD Ha örökké élnék, lenne időm Chuck Norissá válni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 kipróbálnám az öngyilkossági módszereket , átvenném a világhatalmat :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jethro Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 1. verzió : hát izé, megtanulnák angolul, meg sok mindent megtanulnák és segítenék másoknak 2. verzió : katonai kiképzésben vennék részt és bérgyilkos lennék, azt nem unnám meg xerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsi18 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Én politikus lennék és megváltoztatnám picit magyarotszágot ha kifejtés kell írj rám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew911 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Addig b*szn*k amíg impotens nem leszek utána kirobbantok egy háborút és meghalnék mint KATONA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika007 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 edzenék kb 200 évig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 hmmmm ez olyan jó kérdés szerintem erre legalább pár hét kellene mire rájönnél az tuti hogy kellen hozzá egy olyan NADRÁGZSEB is amibe akármikor akármennyi pénz kellene ki tudnád venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sampoo Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 erre a kérdére azt válaszolom: mit nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candlejack Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 kemény drogokat tolnék, kicsit helyretenném(gy.k.:temetőbe) a politikusokat, ha pedig életfogytiglanra ítélnének, akkor meg nemtom mit csinálnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laub88 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 keresném a halál titkát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Ha teljesen halhatatlan lennék az nagyon izgi lenne. Legelősször kiruccannék csernobilba, miután meguntam onnan utam az óceánba visz valami spéci lámpával, hogy megnézzem milyen az alja, milyen állatok élnek ott, ezután amerikában partraszállnék, ellátogatnék manhattan legcsövesebb getto negyedébe a nemsokkal előtte lopott fehér csukjámban.. kipróbálnék minden drogot. sok mindent. közbe pedig ennem és aludnom sem kellene, mivel ugye halhatatlan vagyok. ámbár a föld nem elég nagy ahoz hogy az örökkévalóságig izgi legyen, szal úgy lenne mégjobb hogyha csak akkor halok meg ha leások a föld közepébe:D Vagy ha csak az öregedést iktatnák ki belőlem, akkor boldogan figyelném ahogy a világ fejlődik (mármint a tudományban leginkább).. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts