Raziel#666 Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 hehe most ettem fasírtot és gondoltam csinálok egy szavazást róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 5letes Közepesen,Ropogósan szeretem és Fasirtnak hívjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 pont ugy ahogy juninho Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 én is ugyanígy vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 úgyt?nik, eddig mindenkinek megegyezik az ízlése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebuló Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Ja ja! Én is! És ötletesek ezek az elnevezések a fasírtról. F?leg a lábedli. Még nem is hallottam. Jópofa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Kicsi (<3,5cm) Normálra Fasírt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
farinkasz Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Jól átsütve, emberes méretben... fasírtnak hívjuk, de mindenképpen HÚSBÓL készüljön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Nem szeretem, de ha már azt kell enni akkor legyen kicsi, jól átsütve és fasírt-nak hívjuk, a lábedlit még én se hallottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 érdekes közepeset , jó ropogosan és fasirtnak hívjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Mi is fasírtnak hívjuk és a pici,ropogósat szeretem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Igen elég 5letes, na látod az ilyet bírom szal én 3-4 centist jo ropogosan ..és persze fasírtnak hivjuk.. amint láttam 100% eddig arra ment h mindenki fasírtnak nevezi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Pfúúúúúúú!!!!!! Honnan tudtátok hogy én ezen élek???? Ez a kedvenc szavazásom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucu_best Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Frissen,zsemlébe rakva mustárral. Király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 most komolyan azon nem gondolkodtatok hogy Phulay témáit átrakják a gumiszobába akkor ez nem odavaló? nem akarok senkit sem bántani.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 azt majd eldöntik a modik. hát szerintem épkézláb szavazás. bár nem tom melyik topikokat helyezték át Phulaynak. de itt most nem ez a téma. ja és semmi gond. (ja eszembe jutott, a lecsós témát asszem ő csinálta, mégse lett áthelyezve; pedig hasonló tematikájú szavazás) Mi is fasírtnak hívjuk és a pici,ropogósat szeretem... Na én is így vagyok vele kábé. Én friss fehérkenyérrel szeretem, meg csalamádéval(vagy más savanyúsággal), meg tejjel. És ketchup, majonéz, mustár, vagy fokhagyma sürítmény is mehet rá. Nyami. A lábedli elnevezést még énsem halottam(esetleg nagyanyámtól). Neten néztem utánna a témának, és ott találtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinCE Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Én meg úgy szeretem, hogy friss kenyeret kerítek hozzá, meg csalamádét. Tört krumpli meg egyéb köret nem is kell. Esetleg francia saláta (de akkor hanyagolom a csalamádét). Esküszöm így a legfinomabb Persze öblítésnek egy jó pofa sör... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 közepes fasírt ropogósan hmmmmmm fincsi de mindenki fasírtnak hívja én személy szerint a többi elnevezésről nem is igen hallottam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelfix Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Kicsi,ropogós fasírt nyami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Közepes méretű ,ropogós fAsirt ruleZ ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodaiadam12 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Közepes, jó ropisan és fasírtan nevezzük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Minimum 10-12 centis legyen, jó ropogósan, tele fokhagymakrémmel, meg paprikával.... Hál Istennek, anyu pont így csinálja, épp ezért szeretem így Fúú de éhes lettem most... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Minél nagyobb annál jobb Mamám szokott csinálni 30 cm eset is családi csomag Én csak fasírtként ismerem, jó megsütve szeretem, és jó nagy legyen. Imádom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 30cm? Orulok, ha a muter otthon csinál olyan jó 6cm -et Jól átsutve és nagyon kevés foghagymával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 sziasztok! én nagyon szeretem a fasírtot, persze nekem úgy jó, ha kicsi, és jó ropogósra van átsütve. imádom. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Király vagy!Nagyon jó,hogy végre valaki valami normálisról is kérdez!Ropogósan szeretem és Fasirtnak hívjuk...mert így a jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 éhes lettem én a normál és a ropogós köztit szeretem és 4,5cm és fasírtnak hívjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Sok kicsi normálra átsütött fasírt, szerintem:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Közepes, normálra sütve és fasírtként becézgetjük a finomságot!! Jól meg is éheztem rá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Hali ! Közepesen , ropogósra sütve ! Konkrét nagyon ! Bármivel !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.