TrueMaster Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Szerintem a lesbi nők értenek hozzá a legjobban utánam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Én már nem vagyok szűz, van barátnőm. De mindktten egyensen undorodunk az orális szextől. Szerintem semmi értelme az egésznek. A szexben egymás kielégítése a lényeg, nem az hogy egymást nyaljátok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Szerintem meg te nagyon fiatal és éretlen vagy még, majd késöbb rájössz talán hogy milyen jó is az orális szex! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Jó, lehet hogy igazad van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Én már nem vagyok szűz, van barátnőm. De mindktten egyensen undorodunk az orális szextől. Szerintem semmi értelme az egésznek. A szexben egymás kielégítése a lényeg, nem az hogy egymást nyaljátok. és szerinted orálisan nem lehet valakit kielégíteni? omfg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 De ki lehet elégíteni, de szerintem hülyeség hogy a nő befeszi a farkadat a szájába, és úgy csinál mintha cumizna. Undorító látvány. És az meg hogy kinyaljam a barátnőm vagináját... oda a farkamat rakom, nem a nyelvemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Apám... már nem azért de akkor igényesek lehettek mindketten... én most jöttem rá, ebből pár dologra, pár trükkre. biztos jól jön majd.. szerintem pedig az orális szex igenis jó! én még szűz vagyok, de sokan mondták már nekem, hogy jobb is néha mint a szex. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 juj jujj juuuuuj mit olvasok :D Imádok nyalni, nagyon jó és az ízeee hmmmm az isteni sz.tem próbáljátok ki, nem fogsz csalódni. Az hogy egy csaj orálisan kényeztet abba mi a nem jó??? sz.tem csak jó van benne :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Na ez már hozzáállás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Kinek szántad a hsz-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 azért undorodnak az orális szextől, mert még sosem próbálták. pedig elhihetik, hogy érdemes... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 De még mennyire hogy érdemes kipróbálni Akkor vagyok a legszebb mikor a b.nőm combjai között vagyok :D lol wehehe Ezt a munkát legalább imádom és élvezettel művelem. Mindenkinek ajánlom, hogy ki ne merje hagyni az életéből a ..... nyalást, mert annak nem lesz nyugodt álma, mert MetalGun kisérteni fogja amíg bele nem nyal legalább egyszer a szent grálba :D Bye: MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Nem értem mit lehet ezen tanulni ez nálunk férfiaknál ösztönös :D Mindenkinek ajánlom, hogy ki ne merje hagyni az életéből a punci nyalást, mert annak nem lesz nyugodt álma, mert MetalGun kisérteni fogja amíg bele nem nyal legalább egyszer a szent grálba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ilyen nincs ezen a beszóláson szabályosan felröhögtem,szerintem még a szomszéd is hallotta :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 hát igen, nagyon ott vagy megint metalgun! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Köszönöm hát igen kiteszek néha magamért Ilyen vagyok mit tegyek ez ellen? nem is akarok semmit sose fogok felnőni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 hát ez érdekes jó hosszú volt de kitudja h nő írta e vagy egy férfi aki nő nevébe beszél teljesen mind1 jó ovlt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Nem is értem, hogy voltunk meg eddig eme iromány nélkül mi férfiak?! Az én tapasztalataim alapján két dolgon múlik,hogy egy pasi tud-e nyalni,úgy nyalni, hogy a csaj lekaparja a falat,vagy sem. Az egyik,hogy szeret-e nyalni, mert ha szeret, akkor úgy is jól csinálja. A másik, ha nem szeret nyalni (adott esetben undorodik tőle) és csak a csaja kedvéért csinálja, akkor úgyis szarul csinálja. Azoknak akik még a punci nyalás előtt állnak: kétféle punci létezik, az, hogy melyiket fogod ki elsőre nagyban befolyásolja, hogy a jövőben miként állsz a dologhoz. Az egyik fajta punci a szép rózsaszín igényes „illatos”,aminek nem lehet ellenállni, a másik az igénytelen döglött hal meg sajt szagú szottyos p..csa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Na ezt jól megmondtad de teljesen igazad van a kétféle punciban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1gor Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Én már nem vagyok szűz, van barátnőm. De mindktten egyensen undorodunk az orális szextől. Szerintem semmi értelme az egésznek. A szexben egymás kielégítése a lényeg, nem az hogy egymást nyaljátok. lol Van még mit a tejbe aprítanod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Azoknak akik még a punci nyalás előtt állnak: kétféle punci létezik, az, hogy melyiket fogod ki elsőre nagyban befolyásolja, hogy a jövőben miként állsz a dologhoz. Az egyik fajta punci a szép rózsaszín igényes „illatos”,aminek nem lehet ellenállni, a másik az igénytelen döglött hal meg sajt szagú szottyos p..csa. hát nem tudom... ha valaki rendesen fürdik, akkor annak sehogy nem lesz ilyen kaliberű szaga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 De azért nyáron könyebb elérni ezt az állapotot még rendes fürdés mellett is. De sebaj fürdés aztán nyalás és nincs baj, ilyen egyszerű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Barátnőmé a legfinomabb a vilááágon... De komolyan, még nem csak neki, hanem nekem is élvezet. És hogy mit ne mondjak, jobb mint a sör! (sört alapból gyűlölöm) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Nem mindenkinek keserű a sör nekem pl. nem a puncit meg én nem találom egyáltalán keserűnek csak max a gyenge ...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 vigyázzatok, mert Metalgun olyan, mint a légy, akár kilométerekről is képes megérezni a keresett aranyat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Már megtaláltam 2 éve De akár mérföldekről is megérzem :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 húúúh de rég láttam ezt az irományt én is ezzel kezdtem annó. alapvetően szerintem kiindulópontnak nagyon jó, a többit meg az ember elsajátítja idővel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 nagyon jól le van írva minden: tényleg le lehet venni minden nőt a lábáról ezzel a módszerrel! akárhányszor csináltam (nem így, de nagyon hasonlóan) mindig a "Hát, nagyon jó vagy..." visszajelzést kaptam. Azután meg a jutalmat érte... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
camelot2 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Hát igen, bárki bármit is mond az én tapasztalataim szerint is a nők megőrülnek az efajta szexuális kielégitési formától. Nem akarok dicsekedni de a visszajelzések alapján ebben (is) elég tehetséges vagyok . Csak azért, mert amikor először csináltam egy csajnak a sorozatos orgazmusok után félájultan megkérdezte, hogy honnan tanultam ezeket a dolgokat, amelyek aztán kiváló előkészitő mozzanatai voltak az elkövetkező akciókra. A lényeg az ha már ennél a témánál tartunk, hogy az előjáték alkalmával intenziven kell ingerelni a szóban forgó nemi szerv környékét egyre inkább közelebb és közelebb ahhoz, ami meghozza azt az eredményt, hogy a hölgy könyörögni fog a folytatásért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somlai4 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Sziasztok! Tényleg elég kemény, hogy egy lány arról ír, hogy ő hogy nyalata. Én még csak 15 éves vagyok (hihihi) de majd kipróbálom:D Persze csak ha egy kicsit nagyobb leszek. Kössz a tippet! Ezt jobb tanulni mint a törit:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazykE Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 hallod somlai4 énis most törit "tanulok"... egyébként igen részletes leírás nagyon hasznos is.. majd egyszer kipróbálom! :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts