lollercoaster Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 ááá... mr. tiny sem egy jó választás... nem tom, én másképp képzeltem el, sötétebb arcú figurának... habár... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toto_71 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Hát srácok én ettől azért tartok!Imádom a könyvet bár a démon sorozatot még nem olvastam és ha gagyin csinálják meg (Pl.:mint az eragont) akkor kitépem a hajamat vagy Salma szakállát!Hát a szereplők közül azért párat lecserélnék de hát meglátjuk majd mi sül ki ebből az egészből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 mondjuk Truskának Salma Hayeket amúgy Darrent egész jól eltalálták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 hát könyvben tetszett remélem filmben sem lesz rosszabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 ' dolgot nem értek... 12részen át hogy oldják meg h Darren csak 2 vagy 3 évet öregedjen meg a legtöbb színész aki vámpír??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 TR4KI: azt a legkevesebb megoldani. Amúgy itt van egy kép a filmből. Mr. Crepsley kiakasztó :S :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Hú. Ez a kép... nagyon... nagyon... ... remélem hogy kamu! De félek hogy úgyse az... úgyis sikerül elrontaniuk a kedvenc könyvsorozatomat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 inkább itt van egy kép a filmből nem egy pár mert én egynél többet nem látok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 az az érzésem hogy amilyen szuper volt a könyvsorozat olyan $zar lesz a film sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 valaki nemtud ujabb hasznos infokat a filmrol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Ha vannak új képek, itt megtalálod: http://www.imdb.com/title/tt0450405/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 most néztem az imdb-t és sajnos csak 2010-ben fog kijönni egyébként már nagyon kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krissti Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 fúú ez a kép engem is kiakasztot :S Pedig a könyv az rohat jó!!! Nehogymár ne találjanak tökéletes szereplőket!! Több millió ember közül ÉN nem így képzeltem el őket ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 hát én se .. a linken amit zsepi belinkelt csak pár odaillo szereplot talaltam a tobbi sztem totál nem illik arrra ami a konyvben le van írva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Durva. Paul Weitz ( a rendező ), eddig alig pár filmet hozott össze, és azokat is komédia kategóriában leginkább. De ő rendezte pl. az amerikai pite 1-et; nem tudom mennyire megnyugtató.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Na hát itt egy számomra vegyes véleményt keltő trailer: Akinek nem jelenne meg: http://www.youtube.com/watch?v=uUVF9Apc_Es Akkor vélemény a trailerből: (+=Pozitívumok -=Negatívumok) +spamelo részek vannak benne ami nállam fontos (ne csak teljes akció legyen) +Karakterek egész jól csinálják amit kell (Kivéve Crepsly-t (John C.) meg Truskát (Salma Hayek) ők nem tetszenek) -Gyenge animációk -Néhány helyen átmegy vígjátékba a trailer (lehet csak a trailerben) És amit nem a tralerből szűrök de a könyvadptációknál így van: -Rengeteg jól megvalósítható rész lenne amit kihagynak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Kezdek megbarátkozni a filmmel. Én pl. bírom a humort. Lehet annyira nem illik bele, de nem árt, ha feldobják az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Valamiért tetszik Hogy úgy mondjam, a könyv ennél "kicsit ijesztőbb" (sötétebb stílusú) de ha bejön a népnek, majd a további részek már keményebbek lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 zsepi eggyet kell értsek veled! Mivel nézzük a Harry Potter sorozatot (ami szerintem egyátalán nem hasonlítható a Darran Shan könyvekhez!) az első x rész gyenge de a többi már megkapta a sárga karikáját ami már élvezhetővé tette! várom! Addíg is nézegetem h van-e újabb tréler Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 hát engem aggaszt, hogy milyen lessz mert szerintem az előzetes alapján van egy olyan érzésem, hogy csak azoknak fog tetszeni a film akik nem olvasták a könyvet és akik olvasták meg egy nagy szarnak fogják tartani remélem nem lessz igazam az utóbbival kapcsolatban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Reméljük jó leSZ. Ha valaki még talált képeket, másfajta trailert ossza meg bátran. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Közeledik az október (Magyar premier: Október 22) és senkit nem érdekel a film?? Hát akkor most egy kis téma: MAGYAR Trailer: Szerintem Crepsly és Mr. T hangja vérlázító... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Október 14, 2009 Share Posted Október 14, 2009 Csak mostanában láttam a tévében az előzetest, de a trailer alapján mit gondoltok, melyik részek lesznek ebben a filmben? Mert két címet tüntettek fel, az egyik a Rémségek cirkusza (1. rész), a második A vámpír inasa (2. rész) Mit gondoltok? Wikipedia szerint az első három könyvet foglalja magába a film. Azt hittem, elnyújtják, mint a Harry Potter-t. Ezek szerint a lényeget hagyják ki az egészből, jöhetnek a fantasy varázslós és csodalényes motívumok! Sok részt meghagynak nekünk, olvasóknak és a tudatlan 14 éves emósok vámpírosdit játszhatnak a mozi mögött. Arra akartam ezzel célozni, hogy többet láttam a könyvben, mint amit a film fog nyújtani, de talán így lesz a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Sziasztok nem bírom leírni most dühömet már megtettem a blogomon (Aláírás akit érdekel elolvashatja!) Szörnyű film!!!! Borzalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts