BekeVon Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 en csak 3 mat denikatam minek az osszeset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 Pl azért h teljes értékű legyen a könyv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 én imádom ezt a könyvet!majdnem annyira mint a harry pottert!tök jó lett az összes könyv és ráadásul tök szivatósak!rem lesz film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 lessz de mikor? Nah megvan rá a válasz: Cirque du Freak (2008) Poster Not Submitted Directed by Paul Weitz Writing credits Brian Helgeland Darren Shan (novel) Add this title to MyMovies Add to MyMovies IMDbPro Details Genre: Action / Adventure / Family / Fantasy / Thriller (more) Plot Outline: A young boy named Darren Shan meets a mysterious man at a freak show who turns out to be a Vampire. After a series of events Darren must leave his normal life and go on the road with the Cirque Du Freak and become a Vampire. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hmm érdekes hát meglátjuk mi lesz belőle 2008 már mindjárt itt van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma petite Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Darren Shan könyvei végülis alapok.Azért vannak nála ezerszer jobb vámpírregények, de kiváncsi leszek hogy a film milyen lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 12, 2007 Author Share Posted Február 12, 2007 nem nagyon találtam még azoknál jobb vámpír regényt! Talán Anna Rice - Interjú a .... meg stb könyvei! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Darren Shan könyvei végülis alapok.Azért vannak nála ezerszer jobb vámpírregények, de kiváncsi leszek hogy a film milyen lesz. hát ha tudsz ennél jobb vármpíregényt akkor légyszi tedd publikussá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 végülis télleg van ennél jobb vámpirkönyv (mint az Interjú a vámpirral meg még néhány Anne Rice regény) de ezeket akkor se lehet letenni mert ez egy teljesen más világ...azért a filmre én is kiváncsi leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Március 2, 2007 Author Share Posted Március 2, 2007 Darren Shanba szedték össze a legtöbb "igazságot" Szal a nyerő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Frissült a film IMDB-n Megvan Darren és Mr Crepsley http://imdb.com/title/tt0450405/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Nah... úgy néz ki idén megjelenik? Az naggyon jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 a darren shan könyvek nagyon jók!! imádom őket , viszont a filmmel már most gond van ... Salma Hayke mint truska ?? aki kinőveszti a szakállát?? XD ez nevetséges ... ebböl is egy elkúrt sztár filmet csinálak ! DE REMÉLEM NEM !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR@KI Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Salma Hayke mint truska ?? aki kinőveszti a szakállát?? XD ez nevetséges ... ebböl is egy elkúrt sztár filmet csinálak ! DE REMÉLEM NEM !! Ja Ja én si nagyon bírom Darran Shan könyvetit sőtt nekem a démonosok is teccenek de 1et értek winnetouval! Salma Hayek mint Truksa a szakállas nő?? :D <_< <_< :o kicsit fura <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarciNyúl Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Jajjistenem, nagyon rossznak néz ez ki... Mr. Crepsley-t nem tudom ki castingolta be, de azt hiszem hatalmas hibát követett el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Crepsley tényleg nem volt valami jó választás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 a John C. Reilly, és a Chris J. Kelly jó színészek?amúgy nagyonnagyonvárom a filmet! nagyon szeretem a könyveit sokszor kiolvastam őket egymás után! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 hát az utolsó előttit dedikáltattam amikor itt volt pár éve..a filmet nagyon halogatják azért remélem lesz...a könyv nagyon jó volt remélem nem rontják le a hirnevét a filmmel....kiváncsian várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Én is kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz. Amúgy idén is jön ám Mr. Shan dedikálni Mondjuk a démonvilágot nem szeretem annyira,mint a vámpíros sorozatát,de végülis nem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Frissült az imdb-portál Megvan Debbie. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 John C. Reilly-t inkább egy idióta vígjátékban tudnám elképzelni, Darren az egész jó. Mr. Tall kínai?? vagy japán, mindegy :huh: Hát,nem tudom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barnika19920504 Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 hát én enm tom hogy lesz kész a film ha még csak most kezdenek szereplőket válogatni bár nem értek hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Hát én csak a démonvilágot olvastam de azok mind nagyon jók áprilisban jelenik meg a hatodik kötet, már várom a film meg meg fog jelenni már volt egy odlalon iylen ismertető szerűség szóval már készítik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Látom nincs it senkisem olyan túlzottan jól informálva. Tessék: http://darrenshan.hu/index.php?x=site/movie Nos kifejteném véleményem... Darren jó, szerintem jobb arcot nem is találhattak volna. Larten Crepsley borzalmas, nem tudom ez a bohóc hogyan fog egy vámpírt alakítani. Ha a filmen is göndör haja lesz kinyírok valakit... Darren barátai/barátnői jól vannak válogatva, szokásos arcok. Még Jane Krakowsky is elmegy Végtag Cormac szerepében, de az, hogy Salma Hayek játsza Truskát, kicsit mellbe vágot... félreértés ne essék, szeretem a színésznő filmjeit de nem tom hogy jön egy ilyen filmhez... ennek ellenére remélem jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Köszönjük, KENKILL, hogy megosztottad velünk azt, amit már mindnyájan tudunk IMDB-ről Most már sokkal jobban informáltak vagyunk. Valahogy az siklott el a szemem előtt, hogy Végtag Cormac nő... ez elég érdekes. Úgy tudtam a Cormac férfinév.. azt hiszem, elolvasom újra ezeket a részeket. Szerk.: Meg is néztem, angolul is. Végtag Cormac férfi.. nem igazán értem a dolgot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Pedig egész jónak indult... Mr. Crepsleytől mondjuk téptem a hajam, de sztem ezt is sikerül elcs...rontaniuk, akár a dragon ballt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matias12 Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Darren Shan film lessz egyáltalán már 3-4éve ígérik h lessz! Hát én nem tudom mire várnak de én nagyon támogatom hogy legyen mert a könyvei nekem nagyon tetszettek amikor olvastam és nem is csak egyet.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 mind a vámpír és a démon könyvei nagyonjók! hát én már nagyon várom , hjogy megjelenjen a moziban remmélem nem fogják elrontani a filmet. amúgy az aki a Mr.Crepsleyt fogja játszani tényleg ennyire rossz színész lenne? :usnre: :unsre: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 itt van kép a "szakállas" Salma Hayekről http://www.hirmagazin.hu/article.php?articleid=9263 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Hát ennek nagyon örülök. Nagyon tetszettek a könyvek még régen. Remélem jó film lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts