Jaffry Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Darren Shan film lessz egyáltalán már 3-4éve ígérik h lessz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 remélem hogy lessz....kiolvastam az összes eddig megjelent Darren Shan könyvet...és igaz amit írnak benne...nem lehet letenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Az biztos olvastam a Vámpírkönyveket és olvastam a Démonvilágosokat is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 hihetetlen hogy ez az író így megragadja a lényeget,a gyerekek meg nem tudom hány éves vagy...szóval a tinédzserek lelkivilágát,véleményeit és az érdekesség a történetmenet nem egyszer?...IZGALMAS: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Hát... ha lesz is, remélem nem cseszik el annyira, mint pl. A Harry Pottert... elég nehezen megfilmesíthet? tulajdonképpen. Mellesleg már nem a Warner Brossnál, hanem a Universalnál vannak a jogok, és úgy t?nik, hogy ? egyel?re semmit nem akar velük csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Sajnos... pedig a WB már megcsinálta volna!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 En 4 nap alatt kiolvastam a Vámpírkonyveket egyszeruen hihetetlen ahogy mindent élvezetesen leir hát ha film készulne belöle akkor csakis Peter Jackson rendezze A másik sorozatot még nem olvastam de szinten nekikezdek majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Sajnos a démonos sorozata már annyira nem jó Legalábbis nekem annyira nem tetszett, mert ugyan van benne egy-két fordulat meg jó ötlet, olyan... "gagyin" van leírva, vagy nem is tudom Majd ha olvassátok, rájöttök, értek itt ilyeneket mint disznófej? csirke mint démon, stb... De egyébként azt tartom még hülyeségnek, mikor odaírják, hogy "Vigyázat, nagyon ijeszt?!" - lehet egyáltalán egy könyv ijeszt?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Nem szerintem egy könyv nem lehet ijesztő! Mellesleg a démon könyvek kicsit nyersek... a vampire kötetek is azok voltak, de nem ennyire! Hát igen darren shan sem a régi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Hát remélem hogy további könyvei nem lesznek olyanok mint Löric L. Lászl=oé, mert akkor el van ásva . . . nem szeretem ha a sztorik hasonlitanak egymásra csak masok a szereplok és a helyszin . . . de eddig naon kiraly Filmröl meg csak annyit, hogy szerintetek kik játszanák el a szereplöket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 hát nem tom... de szerintem az lenne a jó ha ismeretlen szereplők lennének!!! Úgy lenne az igazi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 egyet értek veled Phulay, mert akkor tulsagosan is a sztárok alapján ítélnek meg a filmet de azert ne a semmibol hozzák majd a színészeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Olyat hallottam, hogy felmerült Johnny Depp mint Mr Crepsley... Hát ne merészeljék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 hát en szeretem Deppet naon változatos színész ami a szerepeket illeti . . . de azert másvalaki játszhatná crepsleyt aki kicsit nyúzottabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 ilyen szerepeket nem szabad ráhúzni ismert színészekre....szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 Olyat hallottam, hogy felmerült Johnny Depp mint Mr Crepsley... Hát ne merészeljék... ezt már én is halottam!!! Ő szerintem el tudná játszani a szerepet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Szerintem pedig valaki öregebb kéne, durvább arcú, egyáltalán nem olyan tipikus szépfiú, és ennek a filmnek nem azért kéne híresnek lennie, mert "Jajj, Depp olyan cuki ebben is ", mert ez sztem a karib népszerűségét is leginkább ez határozta meg... (rajongók 90 %-a csaj) Egyébként tényleg, vajon hogyan lehetne megfilmesíteni? Mert egy rész nem igazán elég egy filmnek. Hogyan lehetne összegyúrni filmbe? Ha összevonások kellenének, én valami ilyesmit javasolnék: Talán: 1. A Vámpír Inasa (ez z első 3 kötet egybegyúrva, ebből egy majdnem którás filmet ki is lehet hozni) 2. A halál próbái (ennek végén herceggé avatják) 3. A sötétség vadászai (köv. 3 összevonva) Hopp, na igen, a Lelkel Tava... hát ezt nem tudom sehova se tenni... 4. Az árnyak ura Tudom, hogy hülyeség, de ha belegondoltok, filmben ma máshogy igen nehez lehetne megcsinálni, például külön 1. rész film igen-igen terjengős lenne, stb... Talán ezért is adják kézről kézre a jogokat a stúdiók, mert nem tudnak mit kezdeni vele. Esetleg egy kb. egyórás részekből álló rövidebb sorozatot csinálhatnának belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Hát szerintem az igazán jó könyvekböl vagy naon jó filmeket szoktak csinálni vagy naon pocsékakat Igen nehéz lenne szétosztani a könyveket, de kb. egyet értek veled 3-4 részeben meg lehetne csinálni en Mr.Tinyre lennék nagyon kíváncsi nem is inkább Crepsley-re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 szerintem az első 6 könyvből kéne filmet csinálni....és majd az utolsó 6 ból is..úgy emlékszem 12 van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 engem is érdekelne mert nagyon jó könyvek, jah és dedikálva is vannak:D Crepsley-t a hellsingből alucard szerű vámpíranak kellene játsznija(perzse stukker nálkül) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEZZ Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Egyre több hír mondja azt,hogy lesz belőle film..Egy másik fórumon éppen azt tárgyalltuk,hogy hogyan csinállják meg,hogy a főszereplő ne öregedjen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 Szerintem pedig valaki öregebb kéne, durvább arcú, egyáltalán nem olyan tipikus szépfiú, és ennek a filmnek nem azért kéne híresnek lennie, mert "Jajj, Depp olyan cuki ebben is :D", mert ez sztem a karib népszerűségét is leginkább ez határozta meg... (rajongók 90 %-a csaj) Egyébként tényleg, vajon hogyan lehetne megfilmesíteni? Mert egy rész nem igazán elég egy filmnek. Hogyan lehetne összegyúrni filmbe? Ha összevonások kellenének, én valami ilyesmit javasolnék: Talán: ...... Hát igen van mit csinálni.... de állítolag csináltak belőle egy anime-t! Ez igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szputnyik Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2007 Author Share Posted Február 5, 2007 hál égnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 valmi normális rendező kell az a lényeg, mert ha ezt el kur*ák kurv@ra idegesíteni fog, jah am az új kötetét rajtam kivűl olvasta valki az se rossz eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Én remélem lessz belőle film és nem cseszik el minta HP-t, ( bár sztem a Gyűrűk Ura is rendesen el volt rontva de mind1 ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 BekeVon én olvastam, de szerintem eléggé... "gagyi" A 3 kötet megvan, ed sztem több nem lesz, max kölcsön kérem valahonnan, de nem költök rá több pénzt... ez már nem Darren Shan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 7, 2007 Author Share Posted Február 7, 2007 ezzel eggyet értek... mellesleg nagyon ócskák az új könyvek... az igazi darren shn az a vámpírkötet volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 jaja felrakok egyet amit dedikáltXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 8, 2007 Author Share Posted Február 8, 2007 nekem is dedikálva van! az összes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts