Juninho Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Remélem a Valencia jut tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Mostanában a Chelsea a Divat azért szurkol mindenki neki !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Hajrá Chesea már megint kikapott a Manchester Unatid ugy látszik még behozhato az a bajnokság a Liga Kupa már megvan FA és BL és Bajnokság kupa kéne szerintem a jelenlegi csapat megtudja verni a Manchester Unatid-ot mert nagyon kapkod az MU ez a M'Borogh ellen is meglátszott mindenki üljön le és nézze meg Vasárnap(holnap) a Newcastle Unatid - Chelsea FC meccset remélem Andriy Shevchenko lő egy mester hármast Drogbával eggyütt na mindenkinek jó szórakozást kívánok sziasztok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Angol ligából csak a Chelseat szeretem, s szurkolok nekik, h a vörös pudingokat szétverik, s megnyerik a bl-t, ill. pl-t is! szval go Chelse go! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 tömören összefogaltad a következő egy hónap történéseit.!!! hajrá chelsea!!! u.i.: remélem Cech rúg majd egy mesternégyest!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Van már 1 cselszki topic különben meg álmodjatok csak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Hali ! Régebben 1-2 éve még nagy kedvencem volt a csapat , de mára elkapta Abramovichot a Real effektus , mindenkit összevásárol , és rábizza egy edzőre az így kapott egyvelegből gyúrjon ütőképes csapatot ! Szerintem sem Ballackra sem Sevcsenkóra semmi szüksége nem volt a Chelsie-nek! Mára már megkopott a fényük a fiúknak , ugyanúgy mint az Arsenal-nak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutya Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 hajrá Chelsea nem nyerte meg a Bl-t meg a Bajnokságot nem baj én azért kitartok mellette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Ricardo Carvalho, a Chelsea védője elismerte, hogy kisebb csodára van szükség ahhoz, hogy pályára léphessen szombaton, az FA Kupa döntőjében. A portugál bekk az április 28-i, Bolton elleni hazai bajnokin szenvedett térdsérülést, azóta nem állhat José Mourinho menedzser rendelkezésére, aki korábban azt mondta, honfitársának egy százalék esélye van arra, hogy játsszon a Manchester United ellen. - Nagyon küzdöttem, hogy egészséges legyek a döntőre, de lehetetlen vállalkozás volt - mondta Carvalho. - Ember vagyok, nem pedig gép, csoda kellene, hogy játszhassak. Nagyon fáj, hogy ki kell hagynom a finálét, de elmegyek, szurkolok a csapattársaimnak. Az volt az álmom, hogy játszhassak az új Wembleyben - ez most nem adatik meg. Ami a csapatot illeti, a legnagyobb feladatunk Cristiano Ronaldo megállítása lesz, azt egyelőre nem tudom, José Mourinho mit tervez. - bz - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Legalább lesz mire fogni muringyónak, hogy miért bukták a fakupát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Így van!Kisebb csodára lenne szükség ha nyerni akarnak..így fogalmaznám meg Carvalho helyett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaz! Chelsea-é a serleg! Chelsea 4 ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Drogba nélkül szart se értek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 grat srácok, bár jobban játszott a united... a spori is elég érdekes volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Semmi grat nagy kamu volt az egész!!!fuck blues!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Drogba nélkül szart se értek.. ugyan! Az utobbi években nem tudom kinyerte a bajnokságot! De ha már így jössz, akkor ti meg C Ronaldo nélkül nem értek semmit! Köszi a sportszerűséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Sportszerűség..Abramovic apátok mennyit fizetett?MI??Pff.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 ugyan! Az utobbi években nem tudom kinyerte a bajnokságot! mi nyertük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Sportszerűség..Abramovic apátok mennyit fizetett?MI??Pff.. Nyugodj már le! Most menj lefeküdni, s holnap olvasd vissza magad! Nevetséges , hogy hogyan viselkedsz! Örüljél inkább a bajnokságnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Nyugalom srácok Majd jövőre ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 mi nyertük Hát jah..Abramovic gondolom sokat fizetett.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 ugyan! Az utobbi években nem tudom kinyerte a bajnokságot! Mióta Premier League van nem is tudom ki nyerte meg legtöbbször a bajnoki serleget Azért grat Chelsea-nak de Droba nélkül tényleg...amúgy ha Giggs gólját megadják ami bennt volt akkor azért más a helyzet.Kiváncsi lennék mi a véleményetek nektek Chelsea drukkereknek az bennt volt vagy nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Gondolom nem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 van egy tippem a válaszra de ezen kár görcsölni már :S ilyen a foci. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Nekem is Tudom ezt buktuk gratuláltam is a Chelsea-nek nagy nehezemre esett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Ien csapatnak semmit se lehetne megnyerni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Én is megtettem, meg legalább felpörgettük kicsit a topicot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Mióta Premier League van nem is tudom ki nyerte meg legtöbbször a bajnoki serleget Azért grat Chelsea-nak de Droba nélkül tényleg...amúgy ha Giggs gólját megadják ami bennt volt akkor azért más a helyzet.Kiváncsi lennék mi a véleményetek nektek Chelsea drukkereknek az bennt volt vagy nem? Még szép hogy nem adták meg! Szabálytalan gól lett volna! Nézzetek csak utána! Kapust támadni nem lehet, főleg ha már megfogta a labdát, belökni meg méginkább nem! Aki meg nem tudja visszafogni magá s elismerni a másikatt, az gondolkodjon el magában! Ennyire nem tisztelni az ellenfelet, ... Tisztelet a kivételeknek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Bíró a szabálytalanságot sem vette észre ergo, ha megadja akkor meg most ti sírnátok Amúgy lendületben volt a támadó szóval nem szándékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 19, 2007 Share Posted Május 19, 2007 Ezt akartam én is mondani,hogy nem volt szándékos Giggs "beesett" a kapuba a lendület miatt és Cech-t is belükte ezáltal de a bíró nem ítélt szabálytalanságot szóval nem volt az.Mind1 kár ezen vitatkozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts