CHOSEN Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Chelsea - Middlesbrough 2-0 58?Kalou 81?Kalou A mi gólkülömbségünk a legjobb, még mindíg(+31) köv. PL meccs: Liverpool : Chelsea Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 jaja de sajnos a pont számít Pool ellen remélem nyerni fogunk mert ha nem akkor ki lehet jelenteni hogy a MU a bajnok azt kellene csinálni mint Mourinho-nál belőni 1 gólt aztán kibekkelni végig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Ez a legrosszabb taktika... Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 de viszont biztos 3 pont-ot és a bajnokság megnyerését eredményezte Mourinho-val Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Ancelotti is ezt csinálja csak (sajnos) nem mindíg sikerrel ! A Premier League-ben szereplő Chelsea csapata egy ifjú török tehetséget, Gokhan Tore-t (17)szerződtette, aki rövid időn belül csatlakozik a klub akadémiájához. Nem baj a fiatalitás, de azért egy rutinos támadót is kellene szerződtetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 majd nyáron ha felvásárol minket a Man.City pénzes emberkéje akkor szerintem még Villa vagy Fabiano sem lehetetlen igazolás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Pool - Chelsea 2:0 Gsz: Torres (2) Áhh emberek, ilyen alulmotivált társaságot még nem is láttam...hihetetlen, és csak ismételni tudom önmagam: hol van a csatársor??? mer az, hogy egy chelsea szintű csapattól 3 kapura tartó lövés legyen (és abból 1 megy kapura), az már közel van a nagyon nagyon nagy égéshez. nembeszélve a 2. félidei 68-32-es labdabirtoklásra...és ezt még a kiállításra sem lehet fogni, mert addig meg 70-30 volt. Nagyon komoly változásokra lesz szükség...ami ugyancsak vérlázító, hogy a "3 nagy" ellen még 1 pontot sem hoztak össze a fiúk, és így nem lehet bajnokságot nyerni... várom a hozzászólásokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Ez a meccs Chelsea részről nagyon nagy szégyen volt. Riley megint alkotott, piros lap a semmiért(lásd:meccs) 1, Impotens a támadósorunk(ami valójában nincs is) 2, Nincs összhang a védelemben(lásd: 2. gól ) 3, Nincs egy Essienünk aki összeszedi a labdákat és indítja a támadásokat 4, Ez a felállás röhelyes 5, Nincs küzdőszellem 6, LFS mondjon LE ! Nem való neki klubcsapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 na igen...nem akartam a "szégyen" szót használni... J.O. Mikelt meg úgy rúgnám haza Afrikába megyei 3. osztályba, hogy többet vissza se jöjjön...én nemtudom, de ennél jobb játéklassító ember nem is él a földön... Essient visszavárjuk... Sztem nem kell Riley-ra fogni (bár tényleg nem volt piros), meccs képe nem változott a kiállítással... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 csak nem????? http://tuttomercatoweb.com/?action=read&id=139405 ha tényleg igaz, akkor ehhez csak gratulálni tudok...joe cole helyére jobb igazolást nem nagyon lehetne elképzelni szerk: hivatalosan is bejelentették...év végéig kölcsön, utána meg opciós jog a megvásárlásra....ennek most örülök, végre egy támadó szellemű emberke.. szerk2: nem értem, valahol azt írják, hogy csak jun.30-án megy át, valahol meg azt, hogy tavasszal már kölcsönbe lesz... szerk3: na hivatalosan is fél év kölcsön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Ha úgy játszik mint az interben akkor sokat nem segít , de hogyha hozza a Portoban elért szintet akkor be fog válni Remélem támadóbbá teszi a játékunkat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Lampard nem kap eltiltást A Liverpool-Chelsea bajnoki után Mike Riley játékvezetőnek lehetett egy-két álmatlan éjszakája, a találkozón elkövetett rossz döntése ugyanis nagyban befolyásolhatja a bajnoki cím kérdését is. A bíró az összecsapás második félidejében 0-0-s állásnál "egyből pirossal" kiállította Frank Lampardot, a Chelsea középpályását, aki teljesen szabályosan nyert meg egy párharcot Xabi Alonsóval szemben, sőt, ha valaki lapot érdemelt az esetnél, az inkább az őt megrúgó Liverpool-játékos volt. A mérkőzést tíz emberrel 2-0-ra elvesztette a Chelsea, amely így szinte kilátástalan helyzetbe került a bajnoki címért zajló versenyfutásban. Az összecsapás után Riley visszanézte videón az esetet, és kénytelen volt elismerni: nagyot hibázott. Az angol szövetség meghallgatta a bíró beszámolóját, majd úgy döntött, Lampard piros lapját törli, és a középpályásnak nem kell tovább bűnhődnie, egy meccset sem kell kihagynia. Bosingwát sem büntette meg a szövetség, pedig az ő esetében éppen a visszajátszások bizonyították durva szabálytalanságát, amit a játékvezető nagyvonalúan elnézett neki. A futballista a partjelzőtől fél méterre taposta meg csúnyán Benayount, és talán az mentette meg az utólagos eltiltástól, hogy a meccs után bocsánatot kért tettéért. "Bocsánatot kérek azért, amit tettem, nem volt szándékomban bántani őt. Tudom, hogy csúnya dolgot műveltem és elnézést kérek érte. Nagyon frusztráló elveszteni az ilyen fontos mérkőzéseket, pláne ilyen körülmények között. - mondta Bosingwa. Ennyit Rileyról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Phuh de régen nem írtam...quaresma szerintem is jó igazolás(kölcsön) mert ő cselez és fut a labdákért nem úgy mint 1esek...a csapatra meg tényleg ráférne már vmi fiatalítás mert ha megnézitek h mennyi 31 éves játékos van a kezdőcsapatban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WV8Iz1PAPME huh ha fele ennyire jól játszana a Chelsea-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 A Chelsea Football Club hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy menesztették a gárda eddigi edzőjét, Luiz Felipe Scolari-t! Guus Hiddink lesz az utóda (csak szezon végéig) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 szerintem ez így pont jó h hiddink félévre jön mert ha jól fog menni akár hosszabíthat is(bár tagadják)de ha nem akkor meg még mindig van félévünk találni 1 végleges edzőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Watford [1 - 3] Chelsea 69'T. Priskin (szívbajt hozottt rám) 75'N. Anelka 77'N. Anelka 90'N. Anelka Amilyen helyzeteink voltak 0-5-re kelledt volna nyernük, de ez is nagyon szép teljesítmény ! Gyerekek, Drogba ismét SPÍLERkedett !! lám lám scolari nincs és már jól játszik Drogba + a csapat Kedző Cech; Mancienne, Ivanovic, Alex, A. Cole; Ballack (Belletti 83.), Obi Mikel (Stoch 73.), Lampard ©; Anelka, Drogba, Kalou Wilkins végre mert kockáztatni fiatalokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 végre valami eredmény, Wilkins jól összetette a csapatot és végre a FIATALOKAT is betette, minden elismerésem az övé, Hiddink remélem követi a példáját + támadóbb focit fog jáccatni a srácokkal akár még (lehet hogy elég optimista vok ) az 1. hely is meglehet Hiddink-el de ahhoz nagyon nagy szerencse kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Fa kupa negyeddönő: Blackburn Rovers vagy Coventry City - Chelsea Nem lesz nehéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Chelsea Res. - Portsmouth Res. 6-0. Gólszerzők: Quaresma Di Santo Mellis Di Santo Nouble Quaresma + Di Santo adott két gólpasszt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Aston Villa - Chelsea 0-1 Gól: Anelka (19.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 na ez egy szép győzelem volt! végre jól játszottunk és nem azt láttam egész meccsen h bosingwa előre tör és beadja a labdát hanem mindig másképp alakultak ki a helyzetek,elégedett vagyok a mai meccsel. U.I.:nem akarom LFS-t szidni mert igen,jó edző de azért néha már télleg unalmas volt ugyanazt nézni,meg ugye az eredménytelenség... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 mondjuk mit vársz 1 (sz)arsenal drukkertől mit tippeltek a szerdai BL meccsre?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Egyértelmű Chelsea győzelem, bár nem szabad félvállról venni a meccset!!! De Hajrá Chelsea!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 remélem Ranieri becsukja a kenyérlesőjét mert hazavágjuki a Juvét, kell az önbizalom most nagyon a BL-t valahogy össze kéne végre idén hozni mert a PL sajnos esélytelen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 Véres küzdelem lesz, de mi nyerünk FA kupa és BL hozható !(min FA) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Chelsea - Juventus 1-0 (1-0) Gól: Drogba (12.) Nem volt életünk meccse, de nyertünk és ez a lényeg !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 pontosan csak a győzelem számít, végre a csapat megmutatta hogy tud egész jól is játszani (azé elég nagy a javulás LFS óta és mindez csak 1.5 hét alatt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Chelsea - Wigan 2-1 Gól: Terry (25.), Lampard (90+1.) ill. Kapo (82.) Deja vu-m volt, de Super Frank ismét betalált 2 forduló alatt 2 helyet jöttünk fel a tabellán, mivel a pool vesztett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Portsmouth - Chelsea 0-1 Gól: Drogba (79.) Drogba végre kezd visszatérni hál' istennek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts