HULK15 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 ezzel nem akarom anelka-t szidni de én inkább azt mondom h nagycsapatok ellen szart sem ér...kiscsapatok hibáznak és ő azt kihasználja de a nagyoknál nincsenek ien bakik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Sajnos Burnley ellen Di Santo-t be kellene vetni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 jaja őt is kikéne próbálni kezdőként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 én Stochra és Tejerara lennék még kiváncsi hogy mit is tudnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 eleve jó lenne 1 félig fiatal csapatot kipróbálni (tehát kb 5 fiatal 6 nagycsapatos) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 pontosan azt ha nem megy akkor behozni félidőben 2 nagyot és akkor tuti a győzelem remélem Scolarinak eszébe jutnak az ifik és remélem az lesz amit mondtál HULK 15 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 hát nemártana a fiatalítás...scolarinak biztos eszében vannak az ifik(pl 2002 vb ronaldinho még elég fiatal volt) ráadásul jó játékosaink vannak a nagy csapatba pedig jöjjön németh krisztián a poolban(nagycsapat) úgysem játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 ám rá lennék kiváncsi...(fabio paim) amúgy ha én lennék scolari, akkor ezt a csapatot állítanám ki: Cudicini - Paolo Ferreira, Alex, Ivanovic, Belletti - Mineiro, Deco, Lampard, Malouda - Drogba, Di Santo Aztán félidőbe Lampard le, Paim be... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Azért érzitek h még a második csapatunk is mien erős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 hát gyerekek ez a ligakupa...nagyon leégtünk :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 én azt mondom nembaj...legalább annyival is kevesebb meccs, több pihenőidő...lehet a BL-re meg bajnokságra koncentrálni persze azért jó lett volna továbbjutni, dehát a 11-esek nem mennek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Meg kéne tanulni 11-est lőni, mert elég sűrűn emiatt vérzik el a Chelsea Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 ja vmiért sosincs szerencsénk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Moszkvában 2x is a 11-esek miatt nem nyertünk most meg ez , ez már legalább a 3. ilyen volt ebben az évben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 minden sorozat megszakad előbb utóbb (ha már az is megszakadt amit nem akartunk h megszakadjon akkor ezis megfog szakadni csak ez nem lesz olyan hosszú ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 WBA - Chelsea 0-3 Bosingwa (34.), Anelka (38., 45+1.) Bosingwa gólja nagyon szép volt ! A másik két gól tipikus Anelka gól(5 méterről) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 úgyvan!!! BWIN-en megraktam, hogy nem lesz gól a második félidőben...csak azt sajnálom, hogy keveset raktam rá... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 10 idegenbeli győzelem zsinórban ÚJ PL REKORD Anelka góljai meg a szokásosak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Chelsea - Newcastle 0-0 ment a pénz a bírónak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 nemtom nem láttam a meccset de azért elszomorító h nem nyertünk mondjuk a pool is 0-0-át játszott az arsenal meg kikapott a mu-t meg megfogja verni a villa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Hihetetlen, hogy pont akkor nem tud nyerni a Chelsea mikor a pool is botlik, és megléphettek volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 szerintem meg az a hihetetlen h egyik nagy sem lőtt gólt ebben a fordulóban maradt minden a régi de a forduló vesztese az arsenal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 :D :D :D ma alázás lesz....és továbbjutunk első helyen, mivel a Cluj megveri a Rómát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Holnap remélem megveri a Chelsea az Arsenalt, mert fogadtam egyik fanatikus arsenalos haverommal (én nem vagyok chelsea-s, de az angolok közül őket bírom legjobban). Amúgy hiába gyengélkedik mostanában Wenger csapata, azért a rangadókra összeszedik magukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 jaj, Daver ezt a képet most ahogy megláttam öt perces röhögőgörcs kísérte Rohadt életbe, h. ilyenek ellen kap ki odahaza a Chelsea, mint az Arsenal és a Liverpool.... :S Fenébe, ezt lazán hozni kellett volna Egyetlen mentségük talán az, h mint mondták is Európa nagycsapatai közül a legsérülékenyebb a Chelsea Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 hát ez van sajnos Scolarinak nagyon gatyába kell ráznia a fiúkat és fel kell hagyni ezzel az egy csatáros taktikával mert ez nem mehet így tovább ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Az a baj, hogy nincs igazán klasszis csatár a Chelsea-ben (Drogbát leszámítva, de ő sokat sérült) aki eldönthetné a rangadókat, és a fontos meccseken mindig lehetne rá számítani... Hiába lőtte a legtöbb gólt Anelka a bajnokságban, az igazán nagy csapatok ellen helyzete sincs. Ugyanaz volt ma is mint a pool ellen, hogy miután már vezetett az ellenfél, még nagy helyzete sem volt a Chelsea-nek az egyenlítésre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 jaja én is folyamatosan ezeket írom a chelseafanaticson,1 fiatalabb gyors és jó felépítésű csatár kell...de az arsenal ellen az első félidőben nem volt kifogásom,aztán az a lesgól...a második gól az szép volt de ha szabályos lett volna a mérkőzés akkor 1-1 és még mindig mi vezetünk...a második gól után a játék totál átváltozott a pool elleni meccsre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Bolton - Chelsea 0-2 Gól: Anelka (9.), Deco (20.) Deco nagyon szép gólt rúgott ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Kár,hogy nem használtuk ki a többi csapat botlását...scolarit lehet h műteni kell vesekő miatt...már nem tudom mit szóljak...mihamarabbi gyógyulást LFS-nek és GOOOO Chelsea!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts