Marky18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 A pályán töltött perc/gól arányban nagyon is ontja De akkor ezt ne keverjük ide. Mit tett le Kaká? Mit Seva? Csapatuk húzóemberei voltak (ma már nem azok....). Kaká most ér max 35 milliót, amikor a aranylasztit kapta akkor ért kb 80-90 milliót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 nézzétek meg a magyar chelsea oldalt :D szegényeket szivatják ezerrel :D http://chelseafanatics.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Valakinek nem tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 robi ha esetleg a madridistát törnék fel nem tudom nevetnél-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Nyílván nem vicces semmilyen hackerkedő tevékenység, főleg ha vmelyik kedvenc oldalunkról van szó De mondjuk a pár évvel ezelőtti Chelsea nem bökte volna senkinek az orrát, ez mind-mind a ruszki személye miatt van és amiatt hogy sokak számára visszataszító ahogyan a sportot mint egyszerű üzletet tekinti. A Zolás, Viallis, Leboeuf-ös Chelsea vajh miért nem zavarta senkinek a szemét? Mert szimpatikus társaság volt. Sorry h kicsit elkanyarodtam, az a lényeg hogy én is elítélem a hackerkedőket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Akkor is nevettem volna Ha profi az oldal üzemeltetője, akkor a saját gépén tartja az oldalt, így vissza tudja tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Profi mert már visszatöltötte ! creoque: egy ember miatt nem lehet utálni egy klubbot ! szerintem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 már vissza is töltötte Creoque: valóban sokakat zavar a roman tevékenysége... de érdemes megnézni, pár év és a mencseszter city is a nagyok között lesz.. mivel most valami milliárdos ül már ott is a trónon.. De ha megnézzük a mostani átigazolási szezonba is, nem a chelsea volt aki sokat költött hanem a spurs.. 73milliót kidobtak.. igaz robbie-ért kaptak 24 milliót, de igy is 34 millió mínuszba állnak.. és idáig nem remekelnek a chelsea meg csak 50ezer euros mínuszba van.. igaz lehet ha jön robinho 30millió fölött lesz, de az idei igazolások beváltak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Mit tett le Kaká? Mit Seva? Csapatuk húzóemberei voltak (ma már nem azok....). Kaká most ér max 35 milliót, amikor a aranylasztit kapta akkor ért kb 80-90 milliót. ők legalább tudtak BL-t nyerni nem, mint a te "szuperreálod"! mi az, hogy Kaká már nem huzóember? tavaly sokat volt sérült, azért nem sikerült jól neki az az idényt. de bezzeg, ha tavaly a realban játszott volna nem írtad volna le ezt <_< a citys Shinawatra meg nem olyan gazdag, mint Roman úgyhogy pár év és lelép vagy le nem tartoztatják! azok után újra két csapata lesz Manchesternek: a United A illetve reserve csapata! a spursut, azéert nem kell még leírni, remélem ők lesznek a 4.helyen, a Pool a 3., 1-2 helyért meg a Chelsea ill. MU fog harcolni, de szerintem a Kékek lesznek a bajnokok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Robinho nincs a Depor elleni keretben a Realban...reméljük tudjuk az okát!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ahhoz képest, hogy "nem ér 25 milliót se" és "Drogbától is nagyon messze" van úgy tűnik majd meggebedsz hogy ott kössön ki :lol: Menjen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yagami Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ahhoz képest hogy real "fan" vagy mégis a chelsea topicba irogatsz (hülyeségeket) :lol: u.i:anettka már nem vicces! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ahhoz képest, hogy "nem ér 25 milliót se" és "Drogbától is nagyon messze" van úgy tűnik majd meggebedsz hogy ott kössön ki :lol: Menjen!! én egy szóval nem mondtam, hogy ne jöjjön...és mivel sajnos nem nekem kell döntenem font milliókról, még jó, hogy akarom hogy jöjjön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 jöjjön robinho csak drogba nem menjen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 25óra múlva már tudjuk, hogy robi megy vagy marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ahhoz képest hogy real "fan" vagy mégis a chelsea topicba irogatsz (hülyeségeket) :lol: u.i:anettka már nem vicces! A japán "hűdevagányszamuráj" se Ti cselzisek vagytok mégis oda írogattok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 már csak 3 óra 20 perc és kiderül...délben sajtótájékoztatót tart...és nem nem vmi jó hír, mivel általában ha megvesz vkit egy klub, akkor nem a játékos jelentni be, hogy átmegy máshova, hanem a klub jelenti be, hogy megvette a játékost...de majd kiderül.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yagami Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 A japán "hűdevagányszamuráj" se Ti cselzisek vagytok mégis oda írogattok? ha nem ismered Ne szójjá' be! az agyad szamuráj! "régentudtamfociznidemárdagadtvagyokronáldo" se ;) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Még fél óra Off: most is simán átverne, mondjuk nem tudom, hogy mi van a térdével... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 nemtom mi van már...fél egy, és sehol semmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazs_ka Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 "Csak a Chelsea jár a fejemben, a Madrid már nem elég számomra. A Madrid már nem tud igazolni senkit, ezért azt akarják, hogy maradjak." egyértelmüek a céljai sajnos....:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 13:16 - Robinho: "Mondtam az elnöknek, Mijatovicnak és az edzőnek is, hogy szeretnék távozni. Egyedül Schuster hibája, hogy nem mehettem még el. Az elnök a szavát adta, hogy elenged, ha jó ajánlat érkezik, márpedig az ajánlat jó. Schuster nem az apám, hanem az edzőm, nem kényszeríthet arra, hogy maradjak. Ha az edző azt hiszi, hogy visszanyerhet egy olyan klubban, ahol nem akarom folytatni, az az ő felelőssége." . . . . 13:19 - Robinho: "Május óta az apám és a képviselőm ezerszer volt a Bernabeúban, hogy hosszabbítsanak, de azt mondták, hogy várjunk szeptemberig. Nem mutattak érdeklődést a hosszabbítás felől, hiszen biztosak voltak Ronaldo leigazolásában. Nincs vele semmi gondom, de nekem is van büszkeségem. Mióta kiderült, hogy sem Ronaldo, sem más nem érkezik, azóta persze meg akarják hosszabbítani a kontraktust." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 hát ez már tényleg úgy néz ki,hogy robinho még ősszel mindenképp a madridban lesz...legalább kicsit lemehet az ára A legvalószínűbb opciónak most az tűnik, hogy Robinho az őszi szezont még mindenképpen a Real Madridnál tölti. Hogy ezzel kapcsolatban milyen érzései vannak Robinhónak? "Ha maradnom kell, maradok, de nem örülök ennek." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Persze, ha elényújtanának pl egy 8 milliós szerződést és megkérdeznék, hogy "Maradsz?", akkor a válasz: "Hol írjam alá?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Ebben a világban már szinte mindenkit a pénz hajt,és a Chelsea ajánlatait elég nehéz túlszárnyalni,de ha esetleg többet adnának neki akkor hát maradjon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Hali ! Ma direkt a Chelsea miatt ültem le az Eurosport 2 elé ! Mit ne mondjak nagyot csalódtam ! 3-4 éve még nagyon szerettem a játékukat azt a harcos felfogást amivel kivivták minden angol csapat tiszteletét és a bajnoki címet is ! De ez a mostani Chelsea nem akarom megbántani a rajongókat de nekem teljesen más képet mutatott ! Egy labdatologatós ide oda passzolgatós majd csak lesz egy hiba és abból gólt rúgunk Chelsea-t láttam ma ! Remélem ez csak a szezon kezdésnek köszönhető ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 egy vmit tudni kell... az ellen a csapat ellen lehet szépen játszani, amelyik hagyja...a Tottenham nem hagyta...és ez a Tottenham ha feléled, bárkit meg fog tudni verni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 jah,mondjuk szerintem még így is látványosabb volt a játék mint a mourinho korszakban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 még 3 óra és 4 perc az átigazolási szezonból.. remélem egy csatárt sikerül igazolni.. legalábbis én reménykedek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 A Man City percekkel a határidő előtt vette meg Robinhót NOL • Népszabadság Online • 2008. szeptember 2. Az átigazolási határidő letelte előtt néhány perccel a Manchester City brit rekordnak számító 32,5 millió fontért megszerezte a Real Madrid labdarúgócsapatától a brazil Robinhót. A 24 éves csatár még vasárnap is azt mondta, hogy ő a Chelsea-ben szeretne játszani, ennek ellenére a spanyolok végül a manchesteri gárdának adták el őt. Robinho - aki eredetileg 2010-ig írt alá a Realhoz - négyéves szerződést kötött új együttesével. A Citynek éppen hétfőn lett új tulajdonosa egy egyesült arab emírségekbeli cégcsoport révén. Berbatov a Manchester Unitedhoz szerződött A Manchester United labdarúgócsapata 30,75 millió fontért megszerezte a Tottenham Hotspurtől a bolgár Dimitar Berbatovot. A két klub közvetlenül a nemzetközi átigazolási időszak vége előtt egyezett meg. A 27 esztendős csatár 65 válogatottbeli meccsén 43-szor volt eredményes. na ekkora kicseszést én még nem láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts