GabrielK Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ezt nézzétek meg feltétlenül! Gondolj egy kétjegy? számra. Add össze a két számot amib?l áll. Vond ki az eredeti számból. Keresd meg a hozzá tartozó szimbólumot (csak a szemeddel!), és kattints a GöMB-re. http://www.messe-ideen.de/upload/magische-zauberkugel.swf Van megfejtése! Várom a válaszokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Nem az én találmányom, de elég szépen szétbarmoltad a "csodát"! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ha egy kétjegy? számból kivonjuk számjegyeinek összegét, akkor egy kilenccel maradék nélkül osztható számot kapunk. Innen már csak arra kell ügyelni, hogy a szimbóliumhoz tartozó szám osztható legyen kilenccel maradék nélkül. ... és minden feladatnál célszer? más szimbólium-rendszert használni, hogy ne t?njön fel. Ráadásul még igaza is van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 jaja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uukk Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Ha egy kétjegy? számból kivonjuk számjegyeinek összegét, akkor egy kilenccel maradék nélkül osztható számot kapunk. Innen már csak arra kell ügyelni, hogy a szimbóliumhoz tartozó szám osztható legyen kilenccel maradék nélkül. ... és minden feladatnál célszer? más szimbólium-rendszert használni, hogy ne t?njön fel. Erre már rájöttem:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 novistarnak üzenem hogy ne menjen David Copperfield show-ra, mert csak a trükköket fogja látni szárazon, de szórakozni (szájtátva ámulni) nem fog... (mondom ezt azért, mert én majd leestem a székről annyira tetszett a dolog, és puff neki már az első hozzászóló agyoncsapja a poént... Na schön!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 aszem ez már volt fönn a humor rovatban de azé kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts