tuccer Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy van egy Nokia 6600-ás telefonom és ha infrán keresztöl akarok átküldeni valamit szinte azonnal újraindítja a telefont . Ha valaki tudja hogy mi okozza ezt akkor legyen szíves segítsen mert elég idegesít?. El?re is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Mennyi progi van a telodon,és milyen progik vannak a telodon??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
slam Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Nekem az a problémám, hogy mióta újra lett telepítve a windows azóta nem ismeri fel az infrát. Hiába rakom fel a telapítő CD-ről semmi. Mit lehet csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyori1973 Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Halihó! Nem biztos hogy jó helyre írom a problémám de hátha tudtok segíteni. NOKIA6100 infrán Mp3 zenét szeretnék küldeni rá (81kB) Elindul a komunikáció és kiírja hogy nincs elég hely a küldöt adat részére. A telefonról szinte minden cuccot letöröltem képek,csengőhangok( egyet hagytam hogy valahogy zizegjen legalább) Mit tegyek?????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Nokia 6100 tudja az mp3-t ,én úgy tudom,hogy nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyori1973 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Ha a Wap ról töltök Mp3-at azt elmentette csengőhangként. Csak azzal a szolgáltatót gazdagítom......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy van egy Nokia 6600-ás telefonom és ha infrán keresztöl akarok átküldeni valamit szinte azonnal újraindítja a telefont . Ha valaki tudja hogy mi okozza ezt akkor legyen szíves segítsen mert elég idegesít?. El?re is köszi Szia... A 6600-ás volt az egyik kedvenc telefonom még Kb. 3hónapja. Most már a925-ön van, de pillanatyilag téged nem ez érdekel. A lényeg, hogy valószínűleg azért indul újra a készülék Infrakommunikáció esetén, mert nem hangoltad be az adathalmaz fogadását a memóriakártyára, és így kénytelen mindent egy Cache-ból csinálni a készülék. Ugyebár az infrán jövő adatok a bejövő üzenetek-be jönnek. Azon belül az egyéb beállítások, aztán az adatmentés helye, és memóriakártya. Ha ez kész, 1* indíts újra, és próbáld meg. Ha ez nem oldotta meg a gondod, akkor vírus került a rendszeredbe. Én annó mindig a "Anti CommVarrior"-t használtam, ami regisztráció után ingyenesen letölthető a http://6600.argonet.hu oldalról... remélem némileg tudtam segíteni rajtad, ha nem lenne jó így sem, akkor van még 1-2 ötletem, de ott már Kernel keretrendszer programozás is van szervízkábelen keresztül. Szóval azt majd máskor... Sok szerencsét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Nekem Motorola v235-ös telom van és sajna nincs benne infra,lehet bele tetettni? Venni akarok de nem tom lehet e ilyet kapni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Starclub: Sajna nem lehet rakatni bele infrát,ha gyárilag nincs akkor felejtős Vagy van még egy megoldás vegyél másik telot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts