tibiole Posted Május 16, 2005 Share Posted Május 16, 2005 Megjelent a Samsung MM-A800-as 2 megapixeles telefonja Az amerikai Sprint szolgáltatónál megjelent a Samsung 2 megapixeles kamerával szerelt mobiltelefonja, mely a belépőszintű digitális fényképezőkkel vetekedő minőségű képek készítésére alkalmas. Ez az első 2 megapixeles telefon az USA-ban, így nagy figyelem övezte a bemutatót. Az MM-A800 egy háromsávos CDMA készülék, mely beszédet képes szöveggé alakítani, MP3 lejátszót tartalmaz, és 15 kép/másodperces videóanyagokat játszhat le a Sprint tv szolgáltatásának segítségével. A 2 megapixeles kamera 2,5x-es digitális zoomra képes, beépített vakuval rendelkezik. A telefon TransFLASH memóriát képes fogadni, egy 32 MB-os kártya a telefon alapfelszereltségéhez tartozik. A TFT LCD rendszerű kijelző 1,22x1,59 colos, és 262 ezer színt képes megjeleníteni 240x320 képpontos felbontásban. Mindez azonban nem olcsó, az elemzőket is meglepően magas áron, 500 dollárért lehet hozzájutni a Samsung MM-A800-hoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Május 16, 2005 Share Posted Május 16, 2005 Nekem külsőre nem jön be :wacko Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
I2oli Posted Május 19, 2005 Share Posted Május 19, 2005 Nekem se. Ha flip-es lenne jobban teccene bár ha fegyvert fognának rám és azt mondanák hogy vagy elviszem ezt vagy megölnek akkor már e 2megapixeles teló boldog tulajdonosa lennék. :DD :DD :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Május 30, 2005 Share Posted Május 30, 2005 nekem sem tetszik... talán mert alapból nem tetszenek a szétcsúsztatható telefonok... nekem most samsung e-700 van, de ha újat kellene vennem, akkor e-720-at vennék!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts