joeee Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Nos? Válaszokat várok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 OFF-olnánk?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Én fel-le rohangálnék, és neki ugranék a falaknak, meg ide-oda ugrabugrálnék, hogy méltó legyek a hely használatára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 énkipróbálnám a filmekből lesett mozdulatokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Phulayval beszélgetnék, ő ugyanis biztos ott lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Megnézném hogy a falán ténylegnem lehet szétverni a fejemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saraskatlan Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Leraknám a tanár asztalára a magnót és megkeresném a naplónkat. ( gumiszoba (szerintem) = tanárival) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doczi Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Én fel-le rohangálnék, és neki ugranék a falaknak, meg ide-oda ugrabugrálnék, hogy méltó legyek a hely használatára Wáhh, énis ezt szerettem volna írni Nekiugrálni a falnak, stb... Tök jó lehet :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Addig ugrálnék, még rá nem áll a szivem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRyder Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Pattognák mint állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Én is ugrálnék ezerrel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
farinkasz Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 ordítoznék, ugrálnék a falnak és feküdnék egész nap mígnem egy napon teljesen begolyóznék és jogosan tartanának a gumiszobában! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 loc jól beszél, de én még megfejelném a falat is milyet ütnemár vissza: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandínnyó Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 lol xD Én kiélném "gyerekkori" vágyaimXd..magyarul ugrűlni összevissza :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Én fel-le rohangálnék, és neki ugranék a falaknak, meg ide-oda ugrabugrálnék, hogy méltó legyek a hely használatára egyetértek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 ugrálnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 én izomból nekirohangálnék a falaknak meg minden hülyeséget amíg el nem fáradok aztán aludnék aztán izomból nekirohangálnék a falaknak meg minden hülyeséget amíg el nem fáradok aztán aludnék aztán izomból nekirohangálnék a falaknak meg minden hülyeséget amíg el nem fáradok aztán aludnék aztán izomból nekirohangálnék a falaknak meg minden hülyeséget amíg el nem fáradok aztán aludnék aztán ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 én megkérdezném a faltól hogy merre van a klotyó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Fejelgetném a falat, ugyse fáj, vagy igen xD filóznék egész nap..továbbá...őő nemtom, kimulnék :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 most is ott vagyunk nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 csak a magad nevében! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 semmit http://www.brain.plk.hu/?MCWLukacs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Aludnék, amíg nem engednek ki. Ja és persze előtte szólnék, hogy kapcsolják le a villanyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Január 17, 2007 Author Share Posted Január 17, 2007 Lehet hogy megszöknék Dévid Merlíni módon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Megpróbálnék átmenni a falon és megszökni vagy ha nem lehet, akkor szólok, h engedjenek ki (de csak miután kiugráltam magam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap gangsta Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 én szana szét szaggatnák mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 beteges topicocat nyitnék :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Attól függ mennyi időre zárnának be. Ha csak pár percig, vagy max. fél órát akkor leülnék és várnék, gonolkodnék..... de alig várnám, hogy kinyissák az ajtót. Ha sokáig benyomnának, akkor.... ott már jó helyen leszek, mert nem leszek normális többé. (reménységem szrint most az vagyok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 egy erőteljes mygery-vel kirugnám a falat és felgyujtanám az intézetek és torkom szakadtából röhögnék a sok kis égő emberen akik az intézetből szaladgálnának ki. aztán bebujnák egy bokorba és lelőném a fejüket awp-vel. de lehet hogy csak ülnék a gumiszoba sarkában törökülésben és előre hátra billegve és a "süss fel nap"-ot dúdolnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koboldmaki Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 simán elkezdeném megszámolni mennyi szőrszál van a lábamon. ha esetleg belezavarodnék akkor elkezdeném a kezemen is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts