Molti Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Az én kedvenc játékosom Zambrotta szerintem az egyik leguniverzálisabb játékos elösször középpályás most meg védö és naon gyors játékos, ha kell akkor durva is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtmeyer Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Nem láttam a felsoroltak között pedig "A legnagyob játékos": Alex Del Piero....!!! FORZA JUVE !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Hajrá olaszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atcsy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 (edited) zidane sztem zidaneakirály főleg mikor lefejelte azt a k*csö*öt a vbn szuper ember Ne használj trágár kifejezéseket! Köszönöm. Módosította Január 2, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 sztem ez inkább szánalmas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Francesco Totti! Forza Roma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figo007 Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 van Nisterooy aki a világ egyik legjobb befejező csatára! csak kár hogy a realnál:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 sztem Ronaldinho a legjobb, azt pedig nem értem, h az agresszív Zidane hogyan állhat ilyen jól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Ronaldinho mert nagyon ügyes olyan cselei vannak hogy ámulok bámulok Meg azt is közzéteszem hogy brazil és én imádom a brazilokat!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 a 2évvel ezelőtti SEVA!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 számomra Gerrard Liverpool RulZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 ez marhaság!!! egy kapus egy középpályás és egy csatár között így nem lehet választani!!! MIndenki a maga területén jó!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Sztem meg Eric Cantona..... Csakhát ő sincs a listán.. Sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Én Zizu-ra szavaztam. Az utóbbi idők legelegánsabb, legtechnikásabb, legjobb játékosa. Szerintem nem lehet holmi Tottikhoz hasonlítani... ...van aki köpköd, van, akinek van mersze fejelni. (Persze játékfudásban is mérföldekre vannak egymástól.) Zidane amúgy meg mindig is ilyen volt, ha valaki nagyon felhúzta (és ahhoz azért nyilván sok kellhet, különben minden meccsen kiállították volna, nemde?), akkor azt megfejelte, aztán lesétált a pályáról... szerintem korrekt. Az a vb-n mellbefejelt olasz gyerek (nem érdemli meg, hogy leírjam a nevét) meg igazi patkány, sz'al fixen megérdemelte. De a többieket is kommentelem gonoszul: Ronaldinho - számomra akkor szűnt meg létezni, amikor meghallottam, hogy valami hülye kifogással lemondta a Copa Americás válogatottbeli szereplést... Szégyen! Ronaldo - sokan fikázzák, hogy dagadt, de szerintem még most is lefutja az első 5 méteren a legtöbb csatárt. Lampard - jó kis játékos, riszpekt Gerrard - szintén jó játékos, de azok a durvaságok, amiket néha a pályán művel... háát... elég gusztustalan dolog hátulról brutálisan rácsúszni valakire... ezek az emberek a lábukkal keresik a pénzüket ugyebár... egy ilyen becsúszásból sokkal rosszabbul jöhet ki valaki, mint egy lefejelésből... :} Cannavaro - jó védő, de nem a legszimpatikusabb figura Zidane - őt már kommenteltem... Cristiano Ronaldo - jó játékos, de olyan rettenetesen önző, hogy én tuti nem raknám be semmilyen csapatba Buffon - zsír kapus Van Nistelrooy - őt még akkor kedveltem meg, amikor a PSV-ben (vagy a Feyenodban) együtt játszott Makay-jal - együtt ontották a gólokat és szépen játszottak. De akkor még hagyták játszani, vezethetett fel támadásokat, passzolhatott. Most meg... ahogy labdához ér, kapura kell rúgnia, teljesen ki van véve a játékból... ennél sokkal több van benne. Shevcsenko - ha lehett volna két emberre szavazni, ő lett volna a másik akire Zidane mellett szavazok Na, most egy pár hónapig nem beszélek fociról. edit: Ja igen, és Cantona is nagy király volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 igen ezekkel én is egyet értek főleg a c.ronaldoval kapcsolatban!!! és hát igen gondolom az olasz a színházi tehetségeit is belerakta abba az esésbe, de ez persze egyértelmű volt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Gerrard!!!! Forza Liverpool!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heyman8909 Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 egyértelműen zidane. ronaldhino egyszer régen jó volt, csak egy rövid ideig, azóta semmi.... zidane még a pályafutása végén is a pálya ékszere volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 Zidane volt de mivel visszavonult C.Ronaldo csak az a baj vele hogy önző de nagyon technikás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Szerintem Kaka a legyoobb, de ő nincs itt! A jelenlévők közül Ronaldinho Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Szerintem Zidane volt a mostani kor legjobbja... Ronaldinho elbújt mögötte a tavalyi VB-n. És Heyman8909 hozzászólásával teljesen egyet értek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Lampard! Blue is the color!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 ja ja Zidane e legjobb csak az a baj ill. nem baj, hogy Zidane-tól csak láttunk szép jeleneteket viszont Ronaldinho-tól még biztos vagyok benne, hogy fogunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Jó hát akik nem Zidane-ra szavaztak azok 2 éve néznek FUTBALLt... Ronaldinhonak még le kell tennie pár dolgot hogy odaérhessen a közelébe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi.Raikkonen Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Cristiano Ronaldo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 zidane volt, most vagy messi, vagy Henry, vagy Del Piero Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulifan Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Del Piero, Messi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate94 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Shevcsenko! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Zidane, régebben, ma, mindörökké! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Ronaldinho Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Messi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts