dubo Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Szerintem mind jó ,mikor melyik ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Rooney Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 c. ronaldo a legjobb, de ha megtanulá, hogy nem kéne annyit önzőznie akkor a galaxis legjobbja is lehetne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Sztem is Cristiano Ronaldo a legjobb csak tényleg kicsit szereti megtartania labdát és egy kicsit nagy képű mikor gólt rúg... Kár hogy a világ legeslegnagyobb focistája nincs a felsorolásban, ő pedig nem más mint a Puskás Öcsi bá' . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 szerintem nincs olyan,hogy legjobb,de Lampard-ra adtam a voksot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Emberek!! Nyomjátok Zidanera!! Nála jobb és elegánsabb nem lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 én ronaldinho-t szeretem meg ugye a származásom miatt buffon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 zidane..volt.most c.ronaldo.bár nekem delpiero a kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Hát szerintem Zidane,igaz,hogy visszavonult,de szerintem ő a legjobb, még mindig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 Minden idők legjobb focistája: a Fradiból Lipcsei Péter!!!! ---------------------------------- Szeresd a Fradit, és boldog leszel, Ha bántod a Fradit, halott leszel, Szeresd a Fradit, és szurkolj velünk, Ha bántod a Fradit, agyonverünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Régen Gabriel Omar "Batitstuta" volt számomra a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 Zidane, ő a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Zidane Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Kaká de ő nincs a listában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Ronaldinho az örök kedvenc nálam.Pl. az ő gólja döntötte el az Inter-Milan meccset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 szubjektív... mindenkinek más... én speciel Zizoura szavaztam, szerintem amit ő csinált a pályán és azon kívül, na az példaértékű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 A felsoroltak közül Zidane, egyébként bár nem biztos, hogy a legjobb, de sztem a legjobbak közé sorolható Franck Ribéry. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Messi szerintem igencsak befért volna a listába.Én rá szavazok! Maradona utódja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 A majom 21 szavazat? Ronaldonak kellene a 2. legjobbnak lennie szerintem. Ő Zidane-al a legjobb volt. Ronaldo csúcsformájában kb 2003 korül mindenkit lesprintelne. Emellett érzi a kaput is és cselezni is tud. Cristiano pedig nagy művész, de amit csinál nem igazán a pályára való. Sokszor megáll, szórakoztatja a népet, azt hiszi, hogy utcai foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 19, 2008 Share Posted Október 19, 2008 Szvsz C.Ronaldonak túl nagy az arca. Ja és mivel nincs Messi a listában, ezért Ronaldinhora szavaztam.Ő is tehetséges, látszik rajta hogy élvezi amit csinál, és ráadásul nagyon jól tudja szivatni az ellenfeleit XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Children_Of_Distance Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Szerintem jelenleg Messi a legjobb focista, de sajnos nincs a listán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAH Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Számomra Beckham és Henry a két favorit, de Zidane is nagy játékos volt, ha nem a legnagyobb. Nekik még van(volt) "egyéniségük" nem úgy, mint a mai futószalagon gyártott játékosoknak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Még Figot hiányolom. Zico esetleg? Ők se voltak kutyák.... Sevcsenko viszont vicc, hogy ott van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 bocs, nem kötekedesképp, de tudok ki az a Shevchenko???? mi az hogy vicc, hogy ott van? nem a Chelsea-s időszakra kell gondolni, nézz utána youtubon, milyen gólokat is rúgott régebben... ment egy szavazat Shevára... szerk: többet elért mint mondjuk Ronaldinho...az biztos. Egy szerencsétlensége van/volt...hogy kelet-európából származik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 robinho11: Már egyszer leírtad hogy kire szavaztál nem értem hogy most miért osztod itt az észt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Egyértelműen Kaká Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Nekem mindig is Luis Figo lesz a legjobb! Off: Robinho te tényleg mindenhol ott vagy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts