pacalporkolt Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Jézusoom Nálunk falun ez nem így megy Dinye miért hogy megy:D lemegyünk a sulli tagyomal lacihoz te vesszük söre jó szokót olyan is lenne amikor keverünk 5-10 L vadászt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Én már megettem kenyerem javát.úgy emlékszem,mikor leszereltem katonáéktól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 attól függ mit nevezünk berugásnak? amikor "hányunk" vagy mikor a saját hányásunkba fetrengünk? az első hányásos 13 évesen a fetrengős meg 15 évesen volt.. azóta már volt ismétlése is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Én először egy kis koncerten rugtam be, de mint az állat! Másnap azt se tudtam mi van! 13 éves voltam akkor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 15 évesen,de a folyamatos piálásnak nem látom értelmét,de nagy alkalmakkor jó beb*szni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Én 14 éves koromban, de többször nem fogok. Az volt az első és az utolsó (remélem). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 hát nagyjából 15 lehettem... egy meleg októberi napon, egy kerti-partin. nagyon jó volt, sok volt a haver, idősebbek voltak persze. megjelenek, azt egyből: "Hogy nézel te ki??" én meg beparáztam, hogy hogy a fenébe is nézhetek ki... De aztán a kezembe nyomtak egy korsó sört (az nem zavarta őket, hogy akkor még nem szeretettem), és mondják: "Na most már jól nézel ki!" így kezdődött... aztán Ouzo, meg Bacardi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 15 évesen házi bulin ^^ egyedül csak engem vittek haza a többiek másnap már nemvolt olyan jó... azóta kerülöm az alkoholt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 15 végén vagy 16 elején már nem emlékszem, de júniusban az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toto_71 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 13 évesen!nyáron egy üveg (kisebb üveges) Kalinka vodkát nyomtam le...jó volt...akkor elhatároztam többet nem iszok U.I.:Jelentem 2 hétig bírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trozsi Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Én a 16.szülinapomon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 hát úgy igazából az előző osztálykiránduláson 15 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 kár h olyan nincs h nem emlékszem de sztem olyan 16 am mindig is vigyáztam h piálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 Azt hittem, hogy az eddig sosem-re alig szavaztak. Ennek ellenére egész jól áll. Nem vagyok egyedül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabiszili Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Én régebben sokat ittam, mindig berúgtam. De rájöttem már egy jó ideje hogy nincs értelme. És nem is szoktam inni csak nagyon ritkán. Akkor is mértékkel. A becsípésnél nem megyek tovább. És csak pezsgőt iszom. Más már nem csúszik.Az ifjúkorom hagyatéka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szovi Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 13 vagy 14 évesen. Az biztos, hogy Általános suli utolsó tanítási napja után délután volt. "Nyárköszöntő" De tőbb mint valószínű, hogy 13 éves voltam akkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 13 évesen volt az első hubertusos éjjelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 14 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 kár h olyan nincs h nem emlékszem laugh.gif ilyenre nem lehet nem emlékezni most enm a piálásról beszélek hanem ami másnap következik am 14évesen de akkor nagyon, haverjaim cipeltek haza, othon meg végighánytam a lakást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Én 13 éves koromban, nyári szünetben egy házibulin. A csodálatos szervezetemnek köszönhetően, nem vagyok másnapos, akár mennyit is ihatok. Nem fáj a fejem, csak a gyomrom van kcisit szarul, de enni is ugyan úgy birok mint máskor. /pedig már párszor sikerült kicsapni magam/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 "Hogy nézel te ki??" én meg beparáztam, hogy hogy a fenébe is nézhetek ki... De aztán a kezembe nyomtak egy korsó sört (az nem zavarta őket, hogy akkor még nem szeretettem), és mondják: "Na most már jól nézel ki!" így kezdődött... aztán Ouzo, meg Bacardi... Ez jó. Azon csodálkozom, hogy egyesek már 13 éves korukban kezdték. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 15 éves voltam azt hiszem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Mindig tudom hol a határ... Sose iszok annyit hogy berúgjak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 12 évesen esküvőn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 15 megjegyzem, az volt eddig az egyetlen alkalom, hogy odáig eljutottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Hátőőő...izéé...talán 15... De már nem emlékszem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 nem emlékszem de kb 2 éve először akkor sem nagyon de nem vagyok oan h minden 7végén csúszok mászok csak mértékkel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 én 13,5 éves voltam kb. mikor szilveszterkor behívtak egy házibuliba, kb. 8-an voltunk de elfogyott 3 karton sör meg jó sok rövid...2-re nagyon kiütöttem magam, összestem meg minden(nem bírt ela lábam) és kb 3 ra hazacipeltek, itthol meg telehánytam mindent, a szobámat a vc-t szal uszott az egész lakás...ezután iskolában gondoltuk jó buli lesz...nem volt az...az iskolába is nagyon bekentünk (iskola elött kocsmáztunk) és hánytunk ott is meg minden és mivel igazgatóim már volt jöhetett a nevelőtestületi:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 csecse mintha csak én írtam volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 13 vok és még soha de legalább egyszer biztos befogok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts