tgergely04 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 A kérdés megvan, várom a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 még sosem rugtam be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tgergely04 Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 hopp azt a lehetőséget kihagytam.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 én se rúgtam be még sose...14 éves vagyok és nem is vágyom rá....undorodom tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Ez jó kérdés, talán 15 évesen de lehet hogy 16, de akkor se nagyon. Istenigazából mikor berugtam az csak 1 szer volt, 18 éves lehettem, haverom ment ki Olaszba melózni és a búgyúbulija volt, na akkor azátn ittam, lement 3 üveg sör, egy kupica 33 mas hubi, és fél liter vodka. Máskor viszont nem igazán rugtam be, azt számolom berugásnak, ha hazafele teleportálok és másnap nem emlékszek semmire, és nagyon másnapos vagyok, de ilyen csak 1 szer volt. Nem dicsérem magam, de elég jól birom az italt. De hozzá teszem nagyon ritkán iszok, már 2 hónapja nem ittunk haverokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 én se rúgtam be még sose...14 éves vagyok és nem is vágyom rá....undorodom tőle mintha én írtam volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Én amikor tavaly nem nyilótt ki a bejárati ajtó akkor rúgtam be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tgergely04 Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Látom sok itt a rendes fiatal. Csak így tovább. Én már elzüllöttem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Én amikor tavaly nem nyilótt ki a bejárati ajtó akkor rúgtam be. Jajj valaki segítsen mer meghalok a röhögéstől.... :D :D :D :D :D Amúgy kábé tavasszal volt az első, és egyben legnagyobb berúgásom, elég kellemetlen volt, de inkább nem részletezem, mert elég undi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Én régebben szoktam berúgni a motort de úgy rendesen még én se álltam be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiP Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 még soha... és mindjár 16 vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 én még nem hehe de nyáron aszem meglesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Én 2 hete voltam Szlovákiában Nagymegyeren és ott rúgtam be, mint a kefekötő osztálytársam születésnapján. 5 korsó sör után nehéz volt megállni, de nagyon jó volt Az osztálytársam apjának a zenekara játszott, a Big Man Band, elénekeltük a torkunkat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 16 évesen rugtam be először rendesen Úgy tartom, hogy az élet olyan mint a motor, ha nem megy be kell rugni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Én 14 éves lehettem. Koliban jók voltak a mestereim. És bortól rugtam be. Szószerint leitattak. Vették sorba a bort és buzdítottak. Lámpaoltásig visszaértünk. Átöltöztem, felső ágyra fel másztam. Tesco-s szatyor bekészítve. Jött a tanár ellenőrizni, és szédültem mint atom, mert felbaszta villanyt. Rámjött a hányinger, már a torkomban éreztem. Szerencsére nem vette észre. Kiment a tanár, és rögtön a utánna az aznapi vacsorám is. Tescós szatyor megpakolva. Szobatársak, sírnak hogy büdös és vigyem ki. De azt már nem tom ki vitte ki a csomagomat, régen volt már. Lehet hogy én voltam, nem emlékszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 hopp azt a lehetőséget kihagytam.... beraktam már azt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tgergely04 Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Nem sokkal múltam 14. Nagybátyám szülinapja alkalmából amolyan házibulit rendezett, egy kibérelt helyen. Összeöntöttem bélízt, viszkit, pezsgőt, leót kb 3decis pohárba. Emellé jött 1-2 kupica gyümölcspálinka, 1-2 pohár pezsgő. Sör kimaradt, azt nem szeretem A pohár újra lett töltve, de csak sima bor volt benne, meg utána egy kis pezsgő üvegből. A földszinten volt tv és pont forma-1 időmérő ment, én meg kiabáltam, hogy "HAJRÁ PANIS!" Találtunk egy újságomat amiben a fradiról volt vmi hír, mire én kiabáltam, hogy "HAJRÁ FERENCVÁROS!" Utána kint leültünk egy padra és a mellettünk levő lépcsőről vettünk le virágcserepeket és azokat dobáltuk az útra. Leültem egy lépcsőre, hánytam, előttem liftezett a szemben lévő épület, majd bementem haverral és a földszinten lévő kényelmes székeken elaludtunk. Reggel arra ébredünk hogy valaki keltegeti havert, hogy a Süti várja az autónál. Nem ismertünk semmilyen Sütit de ha már felébresztettek, felkeltünk és hazamentünk. Szép emlék, de azóta eltelt több mint 3 év és ezalatt egyszer sem rúgtam be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 még sosem, és nem is fogok!!! nem vagyok egy alkoholista alkat, na... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tgergely04 Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Én 14 voltam, elsős gimis. Egy sulibuli alkalmával. Haverral elmentünk a közeli kocsmába. 2x3dl vadásszal indítottunk, majd fejenként egy-egy feles. Ezután ő -mivel tisztességtudó gimnazista- befejzte, de én nem álltam meg. Bementünk a suliba a pecsétért amivel szabadon lehet ki be járkálni, majd visszamentünk inni. Még lement 8dl vadász. Ettől már paffon voltam. Nem vagyok rá büszke, de nagyon jól éreztem magamat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiHu Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 12 evesek lehettunk kb. oszt.kirandulason, amikor vhol a mecsekben voltunk, este volt a szallon, es vmeik agy alatt talaltunk egy piat(vmi vodka), meg jol nezett ki es igy 12 evesen elkortyolgattunk harman-negyen egy uveg vodkat... nemmondom utana a lanyok is bejotttek es leitattuk oket... tobbit gondoljatok magatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefuka Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Azt hiszem, már elmúltam 16., amikor húsvétkor nagyom berúgtam. Kb. 6dl pálinkától szerintem ez bocsánatos b?n. Aztán edzettem egy kicsit és 25 éves koromban már 1 liter vodkára voltam hitelesítve. Aztán 40 felett meg már csak 2 dl finom pálinka vagy fél liter jó bor amit egy alkalommal megiszok, egy évben öt-hat alkalommal. Szóval nem lettem alkesz, inkább csak jól szeretem magam érezni és nem akarok másnaposságot meg fejfájást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucu_best Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Nagyon régen volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xelfix Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Én még nem rúgtam be Józan ember vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 sosem rúgtam be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 kb. 2 hónapja, az őszi szünetben:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 most is részeg vok:Dasd előszivleszterre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Igazán még soha....nem nagyon tervezem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 14 éves voltam mikor elöszőr berugtam. Egy forró nyári kosarazás után megszomjaztunk a haverokkal és besöröztunk. Én még pluszba letoltam egy fél üveg Cherry-t egy huzásra haverjaim biztatására. Nem igazán látom értelmét annyit inni hogy berugjak és ne emlékezzem semmira és csak a másnaposság nyomai mutassák azt hogy mit is tettem tegnap este. Ezért is probálok mértéket tartani. És ma meg szilveszter lesz... HŰHA!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Én igazán kómásra még nem ittam le magam csak igen jó kedvem volt és mindenkit akit láttam leb*ziztam! Pfú de jó is volt! Szerintem 3 üveg sörnél meg kell állni! Az még tűrhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts