Gabi89 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 A képek alapból kicsik lesznek a fórum lekicsinyiti akkorára ,hogy ne húzza szét az oldalt.A topik viszont felesleges mert van már ilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NJ.Amin Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Sziasztok. Énis tekerek.Igaz csak egy Mali Boa-m van de megteszi 1enlöre. Valahogy nincs kedvem most uj cuccokat venni. Csatlakozhatom hozzátok? csak hobby szinten bicózok. üdv minenkinek. beni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacka Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 (edited) Hali! Trial bike eladó : 20" Monty Echo kit -el http://biketrials.hu/forum/viewtopic.php?f=25&t=9496 Módosította Augusztus 5, 2008 Gabi89 Direk helyett máskor code tag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Sziasztok! Bringavásárlás előtt állok, és a tanácsotokat szeretném kérni, hogy az alábbi 3 canga közül melyiket érdemes megvenni(vagy esetleg egy másikat, ha jobb ebben az árkategóriában). Elsősorban dirtre és enyhe freeridera használnám. Lehetőleg olyat ajánljatok, ami tovább bírja, de ez ne menjen a felszereltség rovására. Magellan PolarX Tabletop 2008 # Váz: 7005 AL # Teleszkóp: RST LaunchT8 100mm # Első kerék: B+ Freeride Disc 36H BLK # Hátsó kerék: B+ Freeride Disc JR 36H BLK # Gumi külső: WTB Prowler SS 26x2,3 # Tömlő: DURO 26x2,1-2,5 AV # Felniszalag: B+ Sport 559x22mm # Kormány: B+ Rising 670/30/31,8mm # Kormányszár: B+ Dirt 60/7/31,8mm # Markolat: WTB Moto-Tec clamp-on # Kormánycsapágy: B+ Defense # Váltókar: Shimano Alivio # Fékkar: B+ Tribal # Fék: B+ Tribal # Nyereg: B+ JUMP # Nyeregcső: B+ Ride 30,9x400mm # Hajtómű: B+ Jump Defense 22-32T # Hajtómű csapágy: B+ Norma 113mm # Első váltó: SHIMANO Acera 00092 # Hátsó váltó: SHIMANO Alivio # Fogaskoszorú: SRAM PG-830 11-32 8s # Lánc: HG 50 # Pedál: B+ Pop Jump fekete # Súly: 16,5 kg # Váz méretek: S/L # Ajánlott fogyasztói ár: 109 900 Ft #Én 99 800 Ft-ért tudnám venni Wenson Dirt Street 4.5 Kerékabroncs: ALEX DM24 Gumiköpeny: MAXXIS HIGH ROLLER, 26"x2.35 Fék-Váltókar: Shimano Alivio/2x8 Hajtómű: FSA CK-500C/ DH4, 22x32x44T Váz: Alumínium, 14" 16" Teleszkóp: SUNTOUR SF-DURO- DJ-D Váltó Hátsó: Shimano Alivio 130 000,-(ez lenne a maximum, amennyit fizetni tudnék) Altrix Airborne Jump U6 aluváz, Suntour Duro XCR teleszkópvilla, Altrix Premium stucni/kormány, Alivio váltókar, Alivio hátsóváltó, 8 sebességes, Truvativ Holzfeller hajtómu, külsocspágyas középrész, Alhonga V fék, Avid fékkar, Sun DW felni, Novatech agyak, IRC Kujo XC 2.25 külsok, Altrix Dirt nyereg, pedál nincs. 119,900 ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 én a wensont ajánlanám személyszerint,bár én inkább xc-ben vagyok járatos,de ez eléggé erősnek tűnik.ha előbb-utóbb tárcsásítani akarsz,akkor a magellan,ott egy két alkatrész cseréjével tuti masinát tudnál összerakni,de ennek a telója nem a legerősebb.az rövid időn belűl kuka. MÁS van egy eladó teleszkópom,itt megtekinthető: http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=139366&cat=500 valamint egy 3x8-as acera fékváltókar,kérésre képet küldök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 kösz a segítségedet, de sajnos mégsem lesz annyi fizetésem, hogy a wensont vagy az altrixot meg tudjam venni, szóval maradt a polarx. és még valami: kb. 170cm-es magasságomhoz mekkora vázméret lenne az optimális? 13,5", 14" vagy nagyobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 ugye ez alapból dirt bringa,így nem is igazán jó ha nagy a bringa,sztem mindenképpen a 14"-osat,vagy ha van nagyob akkor azt,max a 15"-osat.aki dirtben járatosabb az légyszi erősítsen meg ebben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 na úgy néz ki, hogy a héten(vagy a következőn) meg is lesz a bringa. már csak azt kell eldöntenem, hogy a narancssárga vagy a zöld színű váz tetszik jobban majd töltök fel róla képet, ha érdekel valakit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 yeah, jövő hétfőn már az új cangámon fogok ülni de nem polarX lesz, hanem Mongoose Fireball. 89000-ért akciósan. update: kicsit megkésve, de ma megvettem a bicajt! ez egyszerűen khurrrrvajó! a váz adja magát manualra, a teló kimozogja még a falevelet is, ha úgy állítom be, a fékek harapnak, felütéses defektem pedig nem valószínű, hogy lesz mostanában. egy láncvillavédő azért kéne rá. ja, és 16"-os, de nem tűnik túl nagynak, nekem pont jó.(ugratókon még nem próbáltam, nem volt rá időm. de majd holnap!) és most pikcsörz: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Jó kis topic! Én imádok kerékpározni, több gépem is van. Hagyományos kempingbringa (kölcsönbe), Teszkó-monti és egy országúti versenybringám is van. Terveim: Idén jó lenne elérni a 8 000 letekert kilómétert. vagy még többet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 énisénis! nekem 3 bringám van: egy XC-bringa,ami nem is az enyém, csak én használom(matrix storm), egy FR/dirt(mongoose fireball) és egy házilag készített 'csopper', ami többek között gyerekbmx-ből készült (mellesleg eladó). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 nekem egy Merida Kalahari 8 SX van, vettem rá 2 Avid Single Digit féket, és azóta tökély Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 (ugratókon még nem próbáltam, nem volt rá időm. de majd holnap!) na kimentem A Krosszpályára(helyi motorosok összedobtak valamit, egész jó). még a legnagyobb ugratókat is lazán átszálltam ezzel a bicajjal, és közben beadtam pár jó trükköt . lánc-problémát megoldottam egy kis fóliával, amíg nem lesz rendes láncvillavédőm. szóval vegyetek ilyet amíg még akciós, mert megéri! bár a váltó nem valami nagy cucc, de csak ritkán dobja lejjebb a láncot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 gratu lolnoob a bringához!sokat tekerj vele esés nélkül,de aézrt egy bukót szerezz be ha eddig nem lett volna neked. Nekem egy xc bringám van,egy Mongoose Rockadile ALD PRO.holnap gyártok róla pár képet,berakom ide is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 kösz, még nem estem vele(kopp-kopp-kopp) . eddig csak ilyen teszkós bukóm volt, nem is hordtam, de azért az új bringa mellé vettem egyet, és azt már használom is. bilibukó rulz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Jó kis topic! Én imádok kerékpározni, több gépem is van. Hagyományos kempingbringa (kölcsönbe), Teszkó-monti és egy országúti versenybringám is van. Terveim: Idén jó lenne elérni a 8 000 letekert kilómétert. vagy még többet Hol tartasz most?? Én január óta mentem eddig 13.000kilométert kb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Én most járok kb. 6000-nél valahol 13.000 az nem rossz... bár egy versenyzőnek azért illik is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 (edited) Nekem a kitűzött cél az évi 2000! Szerintem teljesíteni is fogom, mert mindennap keróval járok suliba, ami a város másik végén van, és az út oda-vissza összesen 16 kilométer. Naponta 16 km... tehát meglesz Módosította Augusztus 11, 2008 roggenbrot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Hali! Én is bringázok! Street, Dirt. sajnos a pénztárcám csak egy minőségi, a gyárinál jobb cuccokkal összerakott Swinn csepel magnumot enged meg, de nekem ez is megfelel. Lolnoob: Látom van egy narancssárga limuzinod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 én eddig tanév végétől kb 4000-4500 km-t nyomtam,főleg a Bükkben és a Madarasi-Hargitában Erdélyben.most próbálom feltölteni az ígért képeket,amint meglesz belinkelem. Crunker:hol találtad ezeket a(z) userbarokat? edit:itt vannak a képek amiket ígértem: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/P1110115.jpg Verseny közben(2008.07.19 Répáshuta xc u17 1.hely) http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/verseny+025.jpg váz:Mongoose Rockadile Ald PRO teló:Rock Shox Judy3 fékek:Tektro IO 160/160 cserélődik Avid BB5 185/160 Hajtókar:Truvativ Isoflow 22/32/42 cserélődik Shimano Deore Lx integrélt tengelyesre Váltó:e/h Shimano Acera/Deore Lx váltókar:Sram Attack Trigger 3x8 felni:e/h Xrims/Ritchey OCR Agyak:Mongoose Kiegészítők:Mongoose cserélődik Specialized Indie nyereg,Race Face Ride nycső,Pro kormány,kormányszár pedál:Shimano pd-m520 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Sajnos az én pénztárcám sem enged meg olyan kerót amilyet szeretnék, de ezzel a kis géppel is elégedett vagyok (Merida K8). Csak az zavar, hogy még mindig nem tudok Bunny Hoppozni, és ez elég gáz. Lehet, hogy nem rántom fel eléggé a kormányt, vagy nehéz a keró, de ezt az egy dolgot nagyon meg akarom tanulni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Lolnoob: Látom van egy narancssárga limuzinod! kösz, bár én nem limuzinként használom. zúzom rendesen.(de azért vigyázok rá ofc. nem is igazi bringás, aki nem tartja rendben a bicóját.) roggenbrot: próbáld úgy rántani a kormányt, mintha egy csónakban eveznél. megpróbálod a mellkasodig(nem muszáj addig) felrántani az elejét, majd előretolod, közben felhúzod a lábaidat. remélem, tudtam segíteni. (amúgy az egyik haverom azt mondja, hogy "baszó-mozdulattal" kell csinálni ) szerk.: mtb-online.hu-n van leírás róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Crunker:hol találtad ezeket a(z) userbarokat? CSC-et a cycling-manager magyar oldalán E-mailtől másoltam ki, Cancellarat meg én csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 nagyon köszönöm, lolnoob Ma szép idő van, úgyhogy egész nap ezt fogom gyakorolni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 Tegnap kimentem gyakorloni, és egész jól ment, bár még alig sikerül a hátsó kereket felemelnem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Jól haladok, néha már egész magasra sikerül felkapni a hátsó kereket is, szóval köszönök minden tanácsot nektek, és igyekszem azokat betartani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Üdv. mindenkinek! Látom Ti is gőzerővel tekertek, én is ezt tettem a hét elején: fent voltunk haverokkal a Mátrában (hétfő-szerda) aztán faltuk a kilómétereket a hegyek között. Nagyon jó volt! Most szerelőnél van a paripa, a hátsó részleg elég vészes (fék,váltó, kerékbe 8as). Valaki tud valami olcsó és jó pulzusmérőt javasolni (bringára)? Most pedig megyek megtisztítom a család kerékpárjait! Jó tekerést mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Hali! Ma meg tegnap nagyon jó volt, minimum 20km-t letekertem Dirt közben, marha jót Dirteltünk, majd öszi szünetbe megcsináljuk jobbra a pályát. Csak egy bajom van, a hajtómű, meg az hogy a T6 gilla Rst telómba, állandóan kilazul a joytech agy, vagy a kónusz lazul ki, vagy a csavar... nem tudom mi baja van, lehet erősebb agy kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Üdv. mindenkinek! Látom Ti is gőzerővel tekertek, én is ezt tettem a hét elején: fent voltunk haverokkal a Mátrában (hétfő-szerda) aztán faltuk a kilómétereket a hegyek között. Nagyon jó volt! Most szerelőnél van a paripa, a hátsó részleg elég vészes (fék,váltó, kerékbe 8as). Valaki tud valami olcsó és jó pulzusmérőt javasolni (bringára)? Most pedig megyek megtisztítom a család kerékpárjait! Jó tekerést mindenkinek! nem tudom mi számíít olcsónak. Nekem eddig Cateye órám volt,de sajnos megadta magát,pedig nagyon szerettem, most meg egy Polar CS200-asom lesz ami szerintem még a viszonylag "olcsó" kategóriához tartozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nos, remélem ti is követitek Parti András mountainbike-osunk Pekingi szereplését! Egész szépen versenyez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts