E-mail Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Én is országútizom. Bár úgy látom nem sok országútis van itt az oldalon! Ennek meg is van az oka: nincs bringaút, az országút tele van kátyúkkal.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Nincs véletlen egy oldal ezzel a street bikeolással kapcsolatba ahol le vannak írva a trükkök stb... ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 (edited) Hay! Kiváncsi vagyok, hogy mennyi pirátos űzi ezt a sportot, és milyen bringákkal! Szerk: Street, DH, Dirt, CC stb. Módosította Június 15, 2007 spirituell Ne nyiss külön témát ilyesminek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Én nagyon régen DH-ztam,de aztán felhagytam vele,aztán maradt az utcai vandálkodás Most akarok venni egy bmx-et(street/park) aztán trükközni... Emléxem még annak idején dh előtt mondtam hogy sok a törés meg sérülés ezért nem fogok,de ráültem 1 jó biciklire és le a hegyről,persze jól elestem és csupa vér voltam Ennek ellenére sem hagytam abba,így bmx-nél is kb ez lesz... Meg 1.5 éve deszkázok és az uccsó trükkömnél dobtam egy szaltót a levegőbe,majdnem eltört a karom meg lábam eséskor.... De nem érdekel ADRENALIN nagy hatalom(legjobb drog ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Na. Skacok tudtok vmit az EDIKA márkáról(Freestyle bmx,street)? Ha vki hallott már róla vagy ült rajta mondjon már véleményt,mert ez olcsóbb 4k-val mint a mongúz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meszi9 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Hi, én is dh-zok.. Bicóm : 2006-os kona stinky. Jó kis gép én nagyon szeretem majd teszek fel róla képet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 én inkább cc-ben megyek csak hobby szinten,most akarok venni 1 zsír bájkot hozzá.ha megvettem majd szólok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jigsaw Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Hmmm asszem kicsit rég jártam Piráton... Azóta eladtam a dh-m és végre megvan a P-STREETEM!! Álombringa mindenki ilyet vegyen!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toretto Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 (edited) Én dirtezek hobby szinten, caprine x-onlee bringám van sztem nagyon****jó Módosította Június 18, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás és egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Szevasztok Rájderek.... Lenne egy láma kérdésem Szal most akarok venni egy freestyle bmx-et(street/park)... Namost csak annyit kérdeznék hogy van egy canga :Mongoose Mischief.... Mi a külömbség a Mongoose '06 Mischief és a Mongoose '07 Mischief között.... meg hogy max olyan 60-ért mien fresstyle bmx-et vegyek,mit ajánlotok(dirt,flatland szóba se essen muhaha)... Előre is köccenet... Létszi válaszoljon vki fontos lenne! Nah ide jöjjenek a Streetesek meg Parkosok aztán mondjatok trükköket,hogy mit szoktatok csinálni,mien bmx-etek van(esetleg fénykép? ). Holmerre szoktatok vandálkodni.... Alkatrészeket cseréltétek már-e ésha igen akkor mire... Tört-e már el vmitek bmx által... Nagyobb sérülések,esések(esetleg képeket is tehettek ). Szoktatok-e bemelegíteni menetek előtt.... Meik a legjobb bmx márka meg legolcsóbb meg ilyesmi.. szal gyertek.... Ja éshogy mien zenét hallgattok rájding közben? (ha egyáltalán hallgattok). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bari012 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 márc. 14.-e óta több mint 3000km, és 200 óra.... terepen, edzés közbe.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szfinx Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 ELADÓ!!! Eladó egy O.G. Disaster 2007-es modell, zsir új állapotban 1hónapos, alig volt használva. Hátsó deffektet nemrég cseréltem rajta még cserélek egy elsőt is, utána akinek kell eladom 50e forintért. 1hónapja vettem 65ért. Akit érdekel írjon mailt itt en vagy vegyen fel msnre, és megegyezünk az árban...alkudni is lehet, de 35e-nél alább nem adom. Igen jó, és mgkímélt állapotban van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 na megvettem a bicóm már vagy 3 hete csak nem naon voltam azóta gépközelben.mongoose rockadile ald pro típusú kerékpár.képet még nem csináltam róla.mióta megvan a km órám szerint 300 km-t mentem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 3 hét alatt 300 km ? Huhh... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi Szabó Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Hi!!MI ez a nagy lazsálás???Ho vannak a nagy bicósok???Az igazán profi dirt-ösök?????Mer ahogy itt elnézem a bicókat, azok nem olyan komolyak!!!!Már elnézést akiket megsértettem!!!Pl: akinek Meridája van, én azt a bicót kapásból lecserélném, mer pl a stucnija egyáltalán nem dirtre való, vagy a teló!!!Nem akarok senkit megsérteni!!!JA és tanácsok: telóból NE VEGYETEK RST MEG SR SUNTOURT!!!!Mer azok nagy szarok!!!Most bicót veszek,Moongose Fireballt!!Sajna azon Suntour van, de azt kapásból lecserélem Dirt Jumper 3-ra!!!NA csö Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 nekem most tört el a a judy3-am mert szerencsétlenül estem el,ráadásül ráment 1 autó úgyhogy nem csodálom.1 dart3 pplock-ot akarok venni a helyére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 24, 2007 Author Share Posted Augusztus 24, 2007 Hogy tetszik nektek ez a keró? Merida FREDDY 1 Team - Ár: 669 000 Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 ha ilyen kacajom lenne ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Mennyi?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi Szabó Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Hi! Hűha! UMF Freddy 1esed van?Jó kis bicó, csak az UMF nem vmi jók!Gondolom DH-zol vele, és naon keményen dúrod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 25, 2007 Author Share Posted Augusztus 25, 2007 Nem, csak ilyet szeretnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Jó kis cangák vannak itt, nekem most egy Swinn Csepel Magnumom van . De most váltok Bmx-re, személy szerint Eastern Lowndown-ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bari012 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 3 hét alatt 300 km ? Huhh... mért én még tavasszal 3 nap alatt mentem 215km-t :-) 1nap 85km másik két nap 65:-P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Speciel hozzám a béemikszek közelebb állnak a montiktól,de amit tibiole mutatott az télleg zsivány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Szevasztok Rájderek.... Lenne egy láma kérdésem Szal most akarok venni egy freestyle bmx-et(street/park)... Namost csak annyit kérdeznék hogy van egy canga :Mongoose Mischief.... Mi a külömbség a Mongoose '06 Mischief és a Mongoose '07 Mischief között.... meg hogy max olyan 60-ért mien fresstyle bmx-et vegyek,mit ajánlotok(dirt,flatland szóba se essen muhaha)... Előre is köccenet... Helló! A különbésg az, hogy a 2007es könyebb vázból van épitve, emelett asszem 3 részes hajtóművel adják, és elég jól össze van rakva. DE! Ha már 60 rongyot szánsz rá, akkor sztem inkább Eastern Lowndown-t vegyél, mer az asszem 59, és sokkal jobb mint a moongose... de te tudod a te pénzed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Már rég megvettem Mongoose 07-es lett és sztem kezdésnek jó.... Márúgy fogjuk rá hogy tudok bunnyzni és manualozni... x-up meg ilyeneket majd gyakorolgatni fogok ha lesz időm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 valaki tudja h mi a különbség a sram sx.5 és az x.5 között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke-R Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Szeptember 22. ( 13:55-->) !!! Biciklis felvonulás Budapesten ! gyertek minnél föbben! http://criticalmass.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Hello! Én is megyek CM-re csak nem a pestire hanem a debreceni-re [mivel debreceni vagyok ] Remélem sok ember pattan bringára az egész országban!!! Király lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Én is debreceni vagyok, éppen ezért én is a debrecenire fogok menni . Csak a felvonulásra lesz időm (szombat 17.00). Remélem jó sokan lesznek. hmark024-nek: te vagy az első debreceni, aki a fórumozásom során észrevettem. Hajrá Debrecen! Sajnos még van hova javulni a kerózás terén. Most jönnek a nagy kampányok, meg a PR munka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts