biohazard Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 Rokonomnak bringaboltja van pesten és segített beszerezni a cuccokat Csak kisebb terep és utcai versenyeken indulok de csak a tömeg a csajok meg a sáros bringa lemosás élménye miatt Jah meg voltam vele Olaszban tekerni majd berakok egy képet a gépről mert most munkahelyen vok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raczger Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Megállt azt élet RACZGER NAGY TÉMÁJÁBAN??? zöldike, le lehtne nyugodni! most vett a bari spd-t, és első nap elesett vele 10-szer, és állandóan nyavajgott, h mien szar meg, h nem lehet vele 1 hét alatt megtanulni bringázni barna, nagyot tévedtél! atilla is aztmondta, h meglehet annyira h elindulj egy versenyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 van egy csúcs praktiker montim, összteleszkópos jó continentál kerekekkel elől, hátul 1 baja van nuku fék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid1990 Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 na, itt még van élet? mi a hézag pajtik? gurulgatnak mé a gépek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bari012 Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 jahh.. zöldike, le lehtne nyugodni! most vett a bari spd-t, és első nap elesett vele 10-szer, és állandóan nyavajgott, h mien szar meg, h nem lehet vele 1 hét alatt megtanulni bringázni barna, nagyot tévedtél! atilla is aztmondta, h meglehet annyira h elindulj egy versenyen moderált üzenet.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 Csigalom nyugavér... Mostanában sajnos nem tudtam annyit bicózni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid1990 Posted Augusztus 8, 2006 Share Posted Augusztus 8, 2006 pf..agresszió ezerrel...én msot kiéltem magam nyáron:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raczger Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 úgylátom szegény barit moderálták, pedig kiváncsi lettem volna mit írt benne van az augusztusi bikemagba a Duna marci beszámolóm lol h beleírták egyébként voltam a bükkmarcin is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Szupper vagy Na én nagy cangás vaok ,van egy 40ezres cangám azt azzal tekerek utcák között néha , focizni apáméval szoktam menni amugy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koxkids Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Hali ! Én meg most akarok venni egy PolarX-et Valakinek van rola tapasztalata ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid1990 Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 [attachmentid=1392][attachmentid=1392]sziasztok! sajnálatos hírt kell közölnöm a mai nap 2006. 09.12.én drága vázam váltófüle eltört...kell nekem 30al lezuzni a cc ösvényen, no mind1:P lényeg valaki tud vmi infot h a kellys scarpe váltóföüle cserélhető e. és honnan tudnám beszerezni? vagy alakítsam át a kerót egysebességesre? köcce, pisz alla! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinX Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Szevasztok! Én nagy dirt és dh-s fan vagyok. Van kerós bandánk is és a honlapunk is készül már, ahol lesznek rólunk képek illetve videok Nos aki még ilyen kerós fan lenne mint én az írkáljon Kinek milyen kerója... stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Én keróztam egy éve még...de kétszer tört el a csuklóm és nem bírja a doki szerint ezt a fajta megpróbáltatásokat!!!Pedig szerettem...egy Velvart bicóm volt,de eladtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Flatlandel próbálkozok idén nyáron akartam venni egy saját kerót Mongoose-ra gondoltam de nem jött össze az anyagi része mert másra kell a pénz Talán majd később addig meg marad haver kerója Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Én v4k0nddal sokat bringázok mountain bike-al de inkább "túra" szinten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muminem Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Üdv mindenkinek! Csak megemlíteném, hogy a trükkök nagy része eredetileg a Repülő bicikli című bmx-es könyvből származik, néhány trükköt pedig én írtam. A megadott forrás szerkesztőjével már megbeszéltem a dolgot. Köszönettel: http://kft.extra.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 köszi párat kipróbálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinX Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 aggress, a csukló törés télleg nem szép dolog, én vagy 3 hete elestem de szerencsére csak megrepedt a csuklóm és azóta már nem fáj meg semmi bajom vele Kacsusz, inkább keróra költs, mint gépre Majlimate, az komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Én most a nyáron kezdtem a BMX Street-et, dirt-öt nem próbáltam még. Amugy egy Alone - The Initiate keróm van, majd képet is rakok be... Eddig egy körömfelszakadás, meg néhány horzsolásom volt... Elég OFF a topic... Amugy ha ismeritek a godspeed-et, akkor tudjátok, ugye hogy befog zárni?? Elég gázos... linkek: www.ride.hu www.bmxmag.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bari012 Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 eghhhmm.. Ilyen már nekem is volt, mondjuk nekem nem letölrt, csak elhajlott, vagy 5X:) Aztán vettem egy másikat, és azota semmi baja:) Amugy pesten a Speed-Wayben vettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawker Posted Szeptember 12, 2006 Share Posted Szeptember 12, 2006 Hosszas gyakorlás után, a Bunny Hop már megy is Mondjuk nem BMX-el, hanem Montival. Köszi, tibiole. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Én BMX-eztem...most már csak hobbi szinten...elég jól ment,de egy rosszul sikerült backflip után(dirtön) eltört a medencecsontom és a bal kezem nyílt törés a csuklón...azóta nem nagyon merek bevállalni semmi nagyobb trükköt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Nekem Brad 2-esem van. Király BMX de naon sokat nem tok a versenyekről mert én csak a pénzt kapom azért mert szerzem a helyet meg ijenek. De trükközni tudok pl: Bunnyhop, Bunny, 180-as fordulás meg ijenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Milyen helyet szerzel amiért pénz kapsz? Vagy mivan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 Jaja, ezt én sem értem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 Nemááá...be fog???Komoly? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 Mármint a Godspeed?? ugy volt, de uj vezetőséget kapot és nemfog szerencsére, amugy én ajánlom a szivacsgödtröt a backflip-ezésekhez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 15, 2006 Share Posted Október 15, 2006 Mostmár... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 15, 2006 Share Posted Október 15, 2006 (edited) Ha kérdezted volna, ajánlottam volna... És télleg mijen trükköket tudtok BMX-esek??? Módosította Október 15, 2006 eXile Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Tudtam én,hogy összetöröm magamat? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts