X-ray Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 na, senkivel sem történt semmi paranorm.? és veled storm? miújság? van új fejlemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Ajánlom Nemere István könyveit elolvasásra igen-igen jó könyvek. sajnos én még csak bele-bele olvastam. Jók még Egely György könyvei, szintén beléjükolvastam csak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Én hiszek mind3 dologban és csatlakozom az el?ttem szólókhoz, akik szintén azt mondják, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atcsy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Én is így vok vele ha belenézek a tükörbe csak én egy királyt látok nem Istent :(:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Ufo,szellem jöhet. a halál utáni életben nem hiszek,mert akkor mért kell meghalni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 én szellemet láttam.durvás volt.én személy szerint majd besz*rtam tőle de azárt jó volt ilyet is láttam!ajánlom mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brochito Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Tökmindegy ki mit hisz,előbb utóbb mindenki rájön,hogy mind3 dologra igen a válasz.Nem az a kérdés, miért kell meghalni,hanem az,hogy miért élünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Háát az ufokban hiszek, a szellemekben is de köztudott hogy a halál olyan mint az élet előtt: nem tudsz semmit magadról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Nem hiszek az ufókban, hiszek a halál utáni életben és szellemekkel nem szeretnék találkozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 hiszek a földönkívüliekben, és nagyon szeretnék találkozni velük. a halál utáni életben is hiszek. szellemekkel szeretnék találkozni. jóindulatú, segítő szellemekkel. gonoszakkal semmiképp. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem a halál utáni élet az = a szellemekkel, vagy legalábbis nagyon hasonló. Ufókban hiszek, remélem talizunk is velük. Istenben nem hiszek, legalábbis a bibliában megfogalmazottban nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Egyikben sem hiszem. Szellem vagy nemtom mi volt az már valami ilyesmivel talakoztam v vmi de nemtudom megmagyarázni a dolgot szoval abban sem hiszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo!nT Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 ,,Idegenekben" a helyes megfogalmazás -Különben az idegenekben nem hiszek. -Halál utáni élet az teljes mértékben reális. (Nem a vallási téveszmékről beszélek...) hanem gondoljatok csak bele eltudjátok képzelni hogy halál után se kép se hang? Valami van mindenképp.. -Szellemekbe gyerekkoromban se hittem most se fogok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsiri Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 Én hiszek a szellemekben főleg azóta mióta volt pár fura eset UFOkban is hisz nem hinném, h egyedül vagyunk meg a sok észlelés jó persze pár kamu de sztem van azért ami igazi. a halál utáni életben pedig hiszek Katolikus vagyok és hiszem, h van halálutáni élet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozenBlood Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 ufók: tuti hogy léteznek mert csak mi lennénk a rohadt nagy világegetemben? halál utáni élet:hiszek benne, biztos hogy van olyan szellemek: nem hiszem hogy amit láttam(vagyis hallottam az szellem volt): kinyílt a gépem CD-meghajtója és garantáltan semmi nem ért hozzá!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Tripla nem. Amúgy UFO-k léteznek,mivel azt az égi testet,illetve repülőt UFO nak definiálják,melyek kilétét nem tudják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts