Norbike Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Most nemsokára lesz egy tehetségkutató. Igaz egyet már megynyertek de akkor még a régi felállás volt, de azis országos dolog volt . Szal most is lesz egy és szerintem jó esélyekkel indulnak. Ha minden igaz lesz sopronban, ( a banda is soproni mint ahogy én is ) lesz még pesten, és asszem ha valaki ott továbbjut akkor németországban is bemutatkozhatnak, bár már sokat játszottak külföldön is mint pl lengyeleknél stb. De szerepeltek már tavaly és idén is a VOLT fesztiválon és hát húha az mekkora volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Mindet ismerem, nekem a nile-nak a lassab számai jönnek be mert az gyilkos A többit szeretem (persze csak a régi Metallica) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 rage against the machine-t halgatok mostanába, jó kis lassú nyugtató zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Én nem csak metált irok hanem azt is amit hallgatok: Alvin és a mókusok Fürgerókalábak Aljas Kúszóbab Rómeó Vérzik Supernem Alien Ant Farm Marilyn Manson Helloween Metallica Depresszió Junkies System of a Down The Offspring Punk Covers Lordi Hatóságilag Tilos!!! Slipknot Rammstein Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Nem tudom hányan ismeritek King Diamondot, valami eszméletlen horror-heavy-metalt csinál. A hangjával kisit meg kell barátkozni de utána lehet élvezni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 akkor az igazi hörgős-zúzós-véresbaltás metél nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 NEM! Mutatok linket róla: http://www.youtube.com/watch?v=cpX-QdG3hgU A zene olyan tipikus heavy metal, a szöveg és az énekes horror. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 uhh hát ez vázz... olyan énekes ezis akit torkon kéne rúgni... (dickinsonnal meg a axl rossal és társaival együtt) :D egyébként tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Örülök hogy tetszik. De miért kéne a Mestert (king Diamondnak hívják egyébként) torkon rúgni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Elnézést a floodért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 ez csak vicc volt... arra szoktam mondani akinek elképesztő hangja van :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Ja az más Egyébként azonnal megtetszett a zene, és úgy gondoltam megosztom nektek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Nemtudom, hogy kell-e ecsetelni annak a zenekarnak a nevét amely a Dimmu Borgir névre hallgat Hatalmas gitár, billentyű és dob témák Shagrat durva hangjával, és ezt még megkoronázza a fantasztikus hangzás egyik nagy kedvenc lenne ez itt : http://www.youtube.com/watch?v=j8bUs0eqHYY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 zsír, nagyon hatásos főleg a nagyzenekari aláfestés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Egyszer meghallgattam, akkor annyira nem tetszett. Most újra megadom nekik az esélyt. Na meghallgattam. Most már meggyőztek. Megyek letölteni tőlük albumot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Van itt valaki aki hallgat Panterát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Én régebben de Anselmo hangja miatt ma már nem. Pedig imádtam a két Darrelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 ja kár hogy az egyiket lelőtték... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Örülök hogy tetszett a Dimmu amúgy asszem októberben pesten koncert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 hmm.. nem lehet egyszerű ezt a hangulatot megteremteni koncerten.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 (edited) ezért elég ügyesen sikerül nekik ám pl.: http://youtube.com/watch?v=7kEvARrAmPI http://youtube.com/watch?v=H9Xw21hnEgs Módosította Szeptember 4, 2007 PxE a CODE tagok használata itt is kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorro1976 Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Szerinten ha jo rockot akarto akorr ezt halgassátok P.mobil ac/dc Black Sabbath Deep Purple Kiss Motörhead Nirvana Van halen Iron Maiden Queen Uriah heep Led zeppelin Pokolgép jimy Hendrix (A király) sweet Korál Edda (A régi) szerintem a jó rock 1970-90 ig a jok a mostaniak szerintem elég sz@r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Végig olvastam a témát és senkinél nem láttam Godsmack-et, valaki esetleg rajtam kívül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Na jó van itt egy lista, bárkinek ajánlom, nagyon jó: Iron Maiden (természetesen! ) Judas Priest Burzum Dimmu Borgir In Flames (csak a régi) Dragonforce Sodom Accept UDO Bathory (hát miért is ne? ) Hobo (tom ez nem metal de jó blues-rock ha valaki nem ismeri) Dalriada Nevergreen Scorpions King Diamond Edda '90 táján Bon Jovi Black Sabbath Soilwork Jobbnál jobb rock/metal zenék, mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Jaja nemsoká dimmu koncert 6500 Ft a belépő Előzenekar a hatalmas Amon Amarth! SODOM !!!! Az is isten egy zene! Panterát énis szeretem föleg a régit! Tényleg kár Dimebagért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 öööö Nem tetszik Anselmo hangja?? Cemetery Gates-t vágod? AMugy Pantera \m/ >.< \m/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVV Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Guns N' Roses, Metallica, System Of A Down, Judas Priest, Twisted Sister, Rage Against The Machine, Audioslave, Velvet Revolver, AC/DC, Megadeth, Cradle Of Filth, Iron Maiden, Led Zeppelin, Mot�rhead, Queen, Slipknot, Raised Fist. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Ma rájöttem: Nem szar a 3 inches of blood, csak meg kell szokni Calm Pipes hangját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Sziasztok! Én Hammerfallt hallgatok főleg, ez nyerte meg igazándiból a tetszésem. Aki ismeri őket, tudna ajánlani nekem hozzájuk hasonló bandát, akik ugyanilyen jó zenét játszanak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 Persze. Ott van pl. a Majesty vagy a Dawnrider, ami a Majestynek egy metal-opera változata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts