FeERi Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 hát sztem a sklipnot nem egy nagy cuccc ( 900. hsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodluster Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 In Flames Dark Tranquility Soilwork Bullet For My Valentine Disturbed Opeth All That Remains (melodical death metal/dallamos metalcore az előttem szólókhoz) Killswitch Engage Linkin' Park (a régi; ha ezt nu-metálnak hívjuk) Spineshank Most épp ezek, Slipknot szerintem is jó zenét játszik de az üvöltéssel nem az igazi. Go go metál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 fogyasztható?!<<<<-----------ez mit jelent??!?!?! populáris?!??!?<<<<-----------ez szerintetek hány embert érdekel?! szerintem egyértelmű h ezek mit jelentenek de nem értem mire akarsz a hszeddek rávilágítani : ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 sztem arra vonatkozott a kérdés, hogy ezek miért számitanak a zenében? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 a gyengébbek kedvéért odaírtam...mindent el lehet adni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mioline Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Én mostanában ezeket hallgatom: Nightwish Tristania Sentenced Poisonblack Sonata Arctica (főleg az Unia albumot, nagyot üt!) Entwine H.I.M. Charon To/Die/For Én a Slipknot-tal se üvöltéssel, se anélkül nem vagyok kibékülve. Nem tudom, miért van ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokki Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 szerintem Children of Bodom, Arch enemy régebbi változata, meg apocalyptica-bár utóbbi csak elborultaknak jó.mint nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thompson Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Hogy mit ajánlok?Hát az In Flames-t!Főleg a Come Clarity c. albumuk!Nekem naon bejön ajánlom mindenkienk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamás13 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Én mostanába szinte csak Sonata Artica- t halgatok.Nagyon nagy banda.Egyenlőre még az első 2 albumot emésztem .De amúgy az egész jó nagyon. Ha valakinek kell szóljon és fölrakom az összeset! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grof16 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 nah akkor : STONE SOUR Tankcsapda Bloodes fire Cadaveres SlipKnoT Metallica AljasKúszóbab :-) IN-Flames Children of bodom Sonata Artica NightWish Rómeó Vérzik meg esetleg Bullet for my valentine de naon néha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Lordi HammerFall Sonata Arctica Rammstein Nightwish Metallica Tankcsapda Depresszió Cool Head Clan <----- nagyon vicces számaik vannak Arch Enemy KISS Motörhead AC/DC és a nu metal-ra kitérve: nekem se tetszik, sztem nem illik a metal kategóriába, nicns benne az a szenvedély amit én a rockban és metálban érzek. kivéve a SOAD, de sztem nekik eléggé egyedi stílusuk van. és elnézést a nu metalistáktól, nem akartam őket megsérteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shot89 Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Hali. Na nem tom mennyire volt szó Dream Theater-ről Aki kicsit is szereti a metál zenét és annak is a progresszívabb változatát annak nagyon ajánlom, bár aki ebbe a fórumba ír biztos ismeri Voltunk haverjaimmal koncerten Júli 6. án. Hát szó szerint romba dölt a Pecsa Iszonyatos zúzás volt. Vannak számok amikben rettenetes hosszú szólók és művészkedések vannak, én pl imádom ezeket a részeket (mondjuk zenélést elég régóta nyomom) de van aki ezt pl nem szereti... Nem tom, biztos igaza van. Kedvenc albumaim tőlük: Octavarium, Systematic Chaos, Metropolis, Train of Thoughts; Jó zenehallgatást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkerboy Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Dream Theater tényleg jó kis zenét nyom. A prog.metál mezőnyből csak őket bírom! Ha ajánlanom kéne zenét, akkor magyarok közül: Moby Dick (thrash), Cadaveres (groove), Ektomorf (thrash), Replika (thrash), esetleg egy kis Depresszió (hehh mainstream metal )! Zárójelben az adott stílust jelzem amit játszanak! (ha vki nem tudná ) Ha külföldi akkor mindenképp érdemes meghallgatni: Dragonforce (ultragyors power metal. Dobosoknak gitárosoknak, sőt még énekeseknek is kifejezetten ajánlatos ), akkor Hatebreed (ez amolyan "paraszthardcore" de lehet rá zúzni rendesen), Volbeat (country-metal, nagyon erős Elvis hatásokkal), ill. Elis (gothic metal. Sajnos az énekesnő elhunyt, de gyönyörű dallamokat énekel(t).)! És ha valaki kicsit depressziósabb zenére vágyik akkor Mournful Congregation, Ahab. Ezek funeral doom csapatok szal csak csíínjával. Igaz sokak szerint ez már nem is zene csak csörömpölés meg halálhörgés, de attól én bírom. Nah asszem ezek a fontosabb csapatok! Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Én ezeket halgatom:BURZUM!!!!,Arcturus,Immortal,Venom,Satyricon,Aborym,Anorexia Nervosa,Christian Epidemic,Ador dorath,Emperor,Gernotshagen,Godkiller,Lumsk,Nile,Prostitute Disfigurement,Fuck I'm dead...,Thyrfing,Artillery,Nuclear Assault,Death,Cynic,My Dying Bride,Kreator,Sodom,Radikális Amputáció,Ahriman stb... Nagyon hosszu lenne felsorolni Ezeket nem ajánlom csak azoknak akiknek nagyon beteg az elméjük! Normális átlag ember ezektöl tudat hasadást kap Szerk:A lényeget kihagytam: LIMBONIC ART Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
issofdeath Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 kösz a Nevermore-os tippet! am. szerintem a Manowar is nagyon jó. nem tudom említette-e vki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stone sour Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 hát nem is olyan nehéz ajánlani, mondanám is: - KORN már mindenki hallott róla a nay nu metal kialakítója - DOPE zenekar amaerikai indus zene amerikában zabálják őket -children of bodom alap - IN FLAMES - NIRVANA KURT COBAIN) - SOILWORK -EKTOMORF jó trash - SOULFLY CHIMAIRA magyarok közül : ROAD, CADAVERES, REPLIKA, depi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 (edited) Children Of Bodom (nálam ez az isten) Slayer Rhapsody Trivium Rammstein Demonlord In Flames Nightwish System Of A Down Static-X Soulfly Slipknot Iron Maiden AC/DC Stratovarious Egyébként az aláírásom második sorában benne vannak a legjobbak Módosította Augusztus 14, 2007 PxE A piros szín a STAFF-nak van fenntartva, másoknak TILOS a használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunProBalazs Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Huhh, innen párat letöltök majd énis. Jók lehetnek. Én szeretem a : Rammstein, Stahlhammer, Lordi, Children Of Bodom, Hammerfall, System Of A Down!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Nálam most a black metal megy nagyon Ezeket a bandákat ajánlom:Marduk,Mayhem,Thornspawn,Immortal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Slipknot, Korn főleg...Children of Bodomtól volt egy albumom, de határozottan nem tetszett... Static-X elmegy még metálnak??? emrt akkor azt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Iron Maident ajánlanám mindenkinek, szerintem az egyik legnagyobb múlttal rendelkező metálegyüttes, és én rajtuk keresztül szerettem meg a rockot és a metált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Tudjátok mit? Hallgassatok amit akartok csak a lényeg, hogy metál legyen! Amúgy ajánlom az Arch Enemy-t meg a Bathory-t (Nem, nem engem, hanem a svéd metálbandát! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Hát nekem most nagy a Celesty tetszik. Két jó szám(az első a legjobb ): Celesty - Reign Of Elements http://www.youtube.com/watch?v=0gvg9TYP5Oc Celesty - Empty Room http://www.youtube.com/watch?v=tpzIvlxgibA Amugy meg szinte minden fajta metál banda zenéjét meghallgatom. Úgyhogy nem is sorolok:D Ja nem mert a deathnél csak 1-2őt, pl Sonic Syndicate. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakiáj Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 én a Magyarok közül a következőket ajánlom: Tankcsapda (a régi albumok) Rómeó Vérzik P.Mobil Beatrice Ossian Külföldiek: Motörhead Metallica AC/DC Iron Maiden Velvet Revolver Pantera Guns n roses hallgassátok meg őket nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 külföldieket tekintve jó az izlésed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Tudjátok mi a bajom a Panterával? Imádom a gitárost (RIP Dimebag! ), imádom a dobost, jónak tartom a basszert, de Anselmo hülye hangja miatt nem tudom hallgatni pedig bírom azt a fajta parasztmetalt. Bár adok még egy esélyt nekik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Na gyerekek asszem új kedvencet avattam. A neve The Vision Bleak, osztrák, és jó kis horror metalt nyomnak. Ajánlom mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Nah, egy jó téma A Power Metal-on kívül szinte mindent. Főként Black Metal. Ajánlanám az Amadea zenekart ( www.amadeamusic.hu ) nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 És lehet ott a zenéjüket letölteni? Mert a black metal szívem csücske és szeretek jó fiatal együtteseket hallgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbike Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 (edited) Persze lehet! Töltsétek csak ,töltsétek csak! Módosította Szeptember 4, 2007 PxE ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts